Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 11
lucia2000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Buna gagici. Ma bag direct in discutia despre gripa noua. O colega a fost diagnosticata cu gripa cu urmatoarele simptome: - ameteala - greturi Am crezut ca lesin cand am auzit - i-a fost rau (adica doua reprize de semilesin) dar nu tuse, nu muci, nu febra...nimic. Si hop gripa. Eu am purtat in viata mea masca (de protectia muncii) si stiu ca cele verzi (care le folosesc medicii cand opereaza) sunt un fel de frectie la picior de lemn. Protejeaza sa nu-i imbolnavesti tu pe altii, ca mai retin din din microbii tai dar invers... Asa ca masca stiu de-acum ca e inutila. Ca atare ma spal des pe maini, imi dau cu dezinfectant... dar mai mult? Ca de ferit de persoanele care au gripa (fara simptomele clasice) eu nu stiu sa ma feresc. Imi vine sa ma duc sa iau oscilococcinum. Oricum acum sunt la un ceiut de lamaie. Preventiv. Mai citesc din urma si va scriu. ![]() 29+![]() |
Pai stai asa ca daca toate care avem ametzeli si greturi avem gripa at cred ca 80% din gravidutze avem, pentru ca simptomele de ametzeala si gripa le avem de cele mai multe ori din cauza sarcinii.
Temperatura e drept ca imi iau in fiecare zi si mai mult de 36 cu 5 nu am avut niciodata.
28+ 
Bebe
cristies spune:
| citat din mesajul lui cris_mario cristies ms muuult ![]() ![]() ...asta o sa fac sa stau la tv linistita..stiu de carcotasi ![]() ![]() ![]() Mario Andrei 16.08.2005 24+ -Alexandra Elenawww.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Hai ca m-ai facut sa rad. Asa ne facea noua bunica-mea cand nu o ascultam. Ea facea paine de casa, si din ce ii ramnaea ne facea niste gogosi care erau MINUNATE. Daca nu ne ridicam la standarde facea doar paine si echivala cu o bataie sora cu moartea. N-am inteles niciodata cum calcula cantitatile, ca pahar gradat sau cantar n-am vazut la ea in bucatarie. 
29+
cristies spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Pai stai asa ca daca toate care avem ametzeli si greturi avem gripa at cred ca 80% din gravidutze avem, pentru ca simptomele de ametzeala si gripa le avem de cele mai multe ori din cauza sarcinii. Temperatura e drept ca imi iau in fiecare zi si mai mult de 36 cu 5 nu am avut niciodata. 28+ ![]() Bebe |
Tocmai de-aia sunt si eu impacientata. Ca gripa asta pe care o are ea nu seamana a nimic. Nici febra nu a avut...
E exclusa varianta cu sarcina in cazul ei.
29+
Beatrice1982 spune:
eu am fost pe la sora mea, mia- facut un sumar de urina, e curat..........
mi-a luat tensiunea....115 cu 75
mi-a facut un hemo..............e 11,9
dar leucocitele merg pana la 10.000 si al mine e 10.220... azis ea ca in sarcina, e posibil sa fie un pic ridicat....................
ce ziceti?
Poze
Bea
29+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
cris_mario spune:
cristies hai k sunt inspirata atunci ...lol....

Mario Andrei 16.08.2005
24+
-Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
vikinga spune:
Cristies cred ca tampoane de alea de care zici tre sa fie. Mari si sanatoase asa
ca fineturile vin dupa;) Nu stiu cum e dupa cezariana dar stiu ca oricum am primit un supozitor usurel habar nu am o fi fost din ala cu glicerina, imp e ca ajutat pe mom fara eforturi ori disconforturi.Si eu ma stresez cu gripa si cu eventualele vaccinari ca am 2 copii si altfel stau lucrurile. Dr meu zice ca eu sub nici o forma, riscurile pt bb sunt mari ori necunoscute. Sa vad zilele astea ce hotarasc in privinta copiilor. Am luat niste spreiulete care cica ar omori si bacteriile si orice virus si ar asigura protectie 3 ore. ca nu orice dezinfectant omoara virsusii. De masca cam asa stiam si eu ca nu ar fi marea protectie.In rest trebuie sa prevenim. Nu tot timpul la cumparaturi si in aglomeratie, o data pe sapt de ex la supermarchet si at cind e liber, stat in casa ori laplimbari afara in parcuri libere ori la mare, munte departe de aglomeratii. Spalat miinile, spreiulet din ala care omoara virusii. Daca munciti in spitale ori invatamint cel mai bun e un concediu, aici educatoarea a primit medical era si ea insarcinata. Mare grija ca de acum e sezonul...Vikinga
31+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
lia_2009 spune:
am nasul infundat nu e nici o gripa mereu am avut o raceala cu nasul infundat . Stiti ce picaturi avem voie acum in sarcina stiu ca unele sunt contraindicate. Si mie deseori cand imi suflu nasul este cu sange dar am citit undeva nu mai stiu unde, ca e normal acum in sarcina dar nu obligatoriu, deci nu am de ce sa ma ingrijorez.
Acum ma duc sa stau in pat ca bebelina e tare miscacioasa, poate ca azi m-am agitat mai mult la servici.
Multa sanatate si Doamne ajuta sa nastem bb sanatosi.
29 sapt 

larisel spune:
| citat din mesajul lui danutza84 Si eu imi sarbatoresc sotul duminica si tare bine mi-ar prinde ceva idei de bucatarit, de cadou. De doua saptamani ne-am mutat si noi la casa noastra si acum o sa avem prima data musafiri. Eu in ale gatitului sunt mai mult decat incepatoare, e prima masa festiva pe care trebuie sa o organizez singura In rest astept sugestii si reclamatii .Dana 28+ Alexandra |
Sa o stapaniti sanatoshi! Trebuie sa primesti si cadouuuuri de casa noua, ce mishto...
31+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi
cristies spune:
Alexutzzza, tare cu opritul lui bebe din joaca. Mai acum cateva luni stateam cu tot cu sot sa-i pandim o miscare si acum nu mai contenim cu linistitul.
Poate e de la ciocolata, dar eu si fara ciocolata am momente cand nu ma mai inteleg cu el. Si si la mine impinge in marginea biroului la serviciu. Colegii zic ca respinge mailurile
. As fi vrut sa fiu acolo cand ai intrebat "Toata lumea e gravida?"
.
Onitza, felicitari pentru mutare. Sa va fie de bun augur si in continuare. Si bine ca ai scapat de vecinii anormali.
Ale1212xa, felicitari pentru bebe marisor si bine pozitionat.
Nicolcris, te sfatuiesc sa eviti vopseaua la patut in cazul in care bebe va avea contact cu parti din el. Daca vrei sa-l reconditionezi se poate smirghelui si apoi lacui. Sau vopsit cu o vopsea pe baza de apa... dar nu ai aceleasi rezultate (lucioase).
Vikinga, cand am vazut poza am realizat unde am vazut ariel kids (era si persilul senzitive) - in targ la vitan barzesti (targul de masini). Poate dau o fuga, desi am vazut acum doi-trei ani. Ce memorie am...
.
Andre_lina, felicitari pentru rezutatele de la eco. Pup la bebe grasunel.
Si am terminat cu capitolul 39... revin la cap 40.
29+
satulica spune:
| citat din mesajul lui lia_2009 am nasul infundat nu e nici o gripa mereu am avut o raceala cu nasul infundat . Stiti ce picaturi avem voie acum in sarcina stiu ca unele sunt contraindicate. Si mie deseori cand imi suflu nasul este cu sange dar am citit undeva nu mai stiu unde, ca e normal acum in sarcina dar nu obligatoriu, deci nu am de ce sa ma ingrijorez. Acum ma duc sa stau in pat ca bebelina e tare miscacioasa, poate ca azi m-am agitat mai mult la servici. Multa sanatate si Doamne ajuta sa nastem bb sanatosi. 29 sapt ![]() ![]() |
lia_2099, poti sa folosesti fara probleme apa de mare - picaturi de nas - gasesti la farmacie; sa nu astepti un efect ca la celelalte, dar astea sunt admise in sarcina; si eu folosesc la nevoie picaturi cu apa de mare si propolis, de la o firma naturista (Favisan)
sanatate multa!
mami de Marcu (04.02.2006)
si
28+www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

.