Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 10
danyelana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui satulica uau, alexutzzza, ce bine te descurci tu la bucatarie!... felicitari!... ne mai dai si noua idei, in felul asta... si ce de festinuri mai sunt luna asta! sanatate, fericire si belsug sarbatoritilor si sarbatoritelor! ![]() ![]() ![]() am fost si noi la eco si bebe e foarte bine; deja e cu capsorul jos; e mai mare cu o sapt. dupa masuratori, ceea ce m-a bucurat mult pentru ca la marcu mereu eram in urma si ma temeam ca va avea o greutate prea mica la nastere - dar n-a fost asa - doar temeri de mamica la prima sarcina... revenind, bebe creste bine si vom merge peste o luna si cu analizele facute abia am reusit sa scriu si eu mesajul asta; forumul merge greu la mine, la ora asta si pe vremea asta mohorata - dar va urmaresc indeaproape... succes la "bucatarit" dar aveti grija sa nu va obositi burtica prea tare! mami de Marcu (04.02.2006) si 28+www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe... Eu sunt Marcu! |
Satulica, felicitari pt bebe grasulen si bine pozitionat. Ai grija de tine si burtik.

Acum
28+ cu bb mic si scumpic
Arthur"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
satulica spune:
Satulica, felicitari pt bebe grasulen si bine pozitionat. Ai grija de tine si burtik. ![]() Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
Multumesc, danyelana!
numai bine si voua!mami de Marcu (04.02.2006)
si
28+www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!
lorex spune:
Alexuzza,
in primul rand multumim pentru sfaturile vis-a vis de gripa.
doi: eu am program redus de lucru inca din saptamana 10, si pentru asta a fost deajuns o simpla adeverinta de la medicul de familie in care scrie ca-mi recomanda program redus de lucru cu 25%.atat. si daca o vezi..e din aia mica si dreptunghiulara, ca de pe timpuri.
am atasat aceasta adeverinta la cererea catre director, in care i-am precizat si actul normativ cu articolul, care imi da acest drept si gata! S-a rezolvat! Cand vad cata umblatura si cate stampile ai nevoie....ma minunez si eu ca am scapat asa usor...
Bafta!
23 
lucia2000 spune:
| citat din mesajul lui danyelana Lucia, la noi au anuntat acum doua zile ca Asociatia Ginecologilor Belgi sfatuieste femeile gravide depeste 3 luni sa se vaccineze. Insa asa cum spui si tu parca nu ar fi testate suficient si mie imi e frica sa ma vaccinez. Data trecuta cand am vorbit cu gine nici el nu m-a sfatuit sa ma vaccinez in schimb mi-a zis care e tratamentul pr femei gravi. Oricum sper sa nu te imbolnavesti. ![]() Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
La noi in Romania nu va fi acelasi vaccin din Belgia. Al nostru e produs de Institutul Cantacuzino in tara. In momentul asta nu este testat nici pe copii nici pe gravide. Deci nu-l putem face.
Masca mi-a adus soacra astazi una de la spital(este asistenta medicala) iar de maine am s-o iau cu mine.
La concediu medical ma gandesc si eu.
Cred ca de luni voi intra in comncediu medical.
Alta solutie nu vad nici eu.
Mai pe seara am sa-mi sun nasa care este ginecolog si am s-o intreb ce ma sfatuieste sa fac.
28+ 
Bebe
cristies spune:
Buna gagici.
Ma bag direct in discutia despre gripa noua.
O colega a fost diagnosticata cu gripa cu urmatoarele simptome:
- ameteala
- greturi
Am crezut ca lesin cand am auzit - i-a fost rau (adica doua reprize de semilesin) dar nu tuse, nu muci, nu febra...nimic.
Si hop gripa.
Eu am purtat in viata mea masca (de protectia muncii) si stiu ca cele verzi (care le folosesc medicii cand opereaza) sunt un fel de frectie la picior de lemn. Protejeaza sa nu-i imbolnavesti tu pe altii, ca mai retin din din microbii tai dar invers...
Asa ca masca stiu de-acum ca e inutila.
Ca atare ma spal des pe maini, imi dau cu dezinfectant... dar mai mult? Ca de ferit de persoanele care au gripa (fara simptomele clasice) eu nu stiu sa ma feresc.
Imi vine sa ma duc sa iau oscilococcinum. Oricum acum sunt la un ceiut de lamaie. Preventiv.
Mai citesc din urma si va scriu.
29+
cris_mario spune:
fetelor v-am zs k e baiatul sotului l anoi si el are 9 ani si fiimiu 4 ani...si azi m-au scos din sarite...s-au certat,nu m-au ascultat dlk ... m-au facut sa plang sunt suparata rauuu

Mario Andrei 16.08.2005
24+
-Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cristies spune:
| citat din mesajul lui cris_mario fetelor v-am zs k e baiatul sotului l anoi si el are 9 ani si fiimiu 4 ani...si azi m-au scos din sarite...s-au certat,nu m-au ascultat dlk ... m-au facut sa plang sunt suparata rauuu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mario Andrei 16.08.2005 24+ -Alexandra Elenawww.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
de la mine si recomand sa te bagi la tv ca incep carcotasii.Altceva nu stiu ce sa zic. Tu esti o mamaica cu experienta. Sigur o sa fie bine.

29+
cristies spune:
Vikinga, multumim pentru sfaturi
. Am vorbit si cu mama si mi-a zis ca ea fierbea la noi scutecele dupa ce erau spalate in prealabil in nu stiu cate ape... Si mai fierbea lenjerii sau diverse alte chestii cand eram racici ca sa omoare virusii. Asa ca m-am linistit. Pentru moment...
Despre supozitor... am o prietena care a nascut prin cezariana de curand si nu i s-a dat nimic. Aproape trei zile nu a avut voie sa manance nimic (ca nu avusese scaun) dar un supozitor...nu.
Oare nu s-o recomanda, sau din lipsa de fonduri?
Cat de tampoane... daca fetele care au inceput mai devreme cu bagajul de spital au gasit in genul celor de care zici tu, sa-mi zica si mie. Eu nu am inteles exact despre ce e vorba, cred ca sunt ca acelea aparaute dupa revolutie, o punga cu 10 tampoane era cat o punga de pufuleti, dar s-ar putea sa ma insel...
Bine ai zis ca o sa fim atat de fericite ca avem bb ca sa mai tinem cont prin ce am trecut.
29+
cris_mario spune:
cristies ms muuult

...asta o sa fac sa stau la tv linistita..stiu de carcotasi
.....vroiau clatite si k sa nu fie doar k ei nu le fac...stiu ca e copilareste dar altcv nu am la indemana akm ![]()
............

Mario Andrei 16.08.2005
24+
-Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cristies spune:
Cris.dogarel, pot sa-ti recomand un depozit de mobila langa liceul Sincai. Daca te intereseaza (adica e ok zona) ma mai documentez si-ti spun exact unde e.
De acolo ne-am luat noi mobila de dormitor si la comode aveau mai multe modele pe care le faceau la comanda - cum iti doreai tu (stiu ca noi ne-am dorit un model de dormitor si la comoda modelul de la altul - n-a fost nici o problema).
Cu siguranta n-o sa fie sapte milioane. Ca idee la noi a fost vreo 25 de mil tot dormitorul.
29+