Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 16
cris_mario spune:
elefantica sunt sigura ca vei proceda corect...iar in leg cu iubita lui ex nu stiu ce sa zic..la mn ex nu vine la baiat deci e ok...
Mario Andrei 16.08.2005
24+
-Alexandra Elena
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
larisel spune:
'Neatza la cafea...Si eu bantuiam azi noapte prin casa de nebuna, dar pe la 2-3 asha si acces la net n-am ca l-as trezi pe sotzior...deci butonez tv-ul dar nimic interesant la ora aia...offf...raman cu gandurile...cred ca din cauza lor nici nu pot sa dorm.
Mie mi s-au cam umflat picioarele si un pic si mainile de aseara si nu s-au dezumflat peste noapte
...sper sa nu fie grava treaba. Dar ma ingrijorez acum la orce simptom de cand cu tensiunea mare.
La multi ani alexutzzza! 
Vacantza placuta...
cristies Inca ma mai doare bratzul de la vaccin ( e a treia zi) dar suportabil. La cumparaturi acum ma pregatesc sa ies...
plateea si nikole n-au mai intrat demult. Sper ca sunt bine...
Da miremia...am auzit ca a ajuns gripa si la noi...oricum era inevitabil. Dar voi cu ce va dezinfectati? Purtati vreo solutzie minune dupa voi?
elefantica Eu ceed ca bb trebuie sa aiba si tata oricum ar fi el...deci sunt de acord cu tine cum ai procedat. Plus ca daca nu faceai asta acum mai devreme sau mai tarziu tot ajungeai in acelasi punct.
carmita_baby Bine ai revenit!
cris_mario Off...imi pare rau pt neintzelegerile cu sotzul; sper sa gasiti repede o cale de comunicare si sa va impacati..Si eu plang la filme dramatice (asta de cand sunt gravi), se pune? ![]()
32+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi
nicolcris22 spune:
La multi ani Alexuzza!!!, multa sanatate, impliniri, nastere usoara si numai bucurii!!!

28+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
mariucasara spune:
Neata fetele!
alexutzzza la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai o nastere usoara si la termen si un bebe sanatos, mancacios si cuminte!
larisel putin masaj ajuta atunci cand de umflii. Nu trebuie sa apesi prea tare si insisti pe miscari dinspre varful degetelor spre incheieturi.
cris_mario nu te mai supara. Explica-i sotului ca esti mai sensibila acum si ca nu ai nimic cu copilul, ar trebui sa inteleaga.
.
elefantica eu zic ca ai procedat foarte bine. Daca el vrea sa aiba un rol in viata copilului e bine sa il lasi. Dar eu nu l-as trece pe certificatul de nastere. Oricum daca nu merge el sa scoata certificatul tu nu il poti trece ca tata.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
27+
Sebastian Petru
Andre_lina spune:
Buna dimineata!
Nu aveti somn!
Eu am dormit ca un bebelus, si parca si nazdravanul meu a fost mai linistit, dar recupereaza de vreo ora...cu picioare si manute intinse...cat poate si el.
Ce vreme friguroasa...parca ar fi iarna ![]()
...
M-am trezit cu un gand! AM 33 SAPTAMANI
ceea ce inseamna, in cazul in care bebel e cuminte, inca 7 SAPTAMANI?!!
Mi se pare ireal... Dumnezeule!
Uh... ma bag la o curatenie prin casa, ca nu am mai facut de ieri...
32+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
evyme spune:
Fetelor, m-ati innebunit cu discutiile voastre despre mancaruri

Oricum, sunt binevenite, pentru ca eu nu ma impac prea bine cu bucataritul, iar ce ati scris voi pare usor de facut, asa ca le-am copiat si mi le-am pus intr-un fisier pentru posterioritate ![]()
Decenuela supeeeer cate hainute ai cumparat cu atat de putini banuti
Miremia de unde se poate cumpara sprayul tau nazal? Eu am probleme in fiecare an cu nasul (nu racesc decat foarte rar, dar am nasul infundat din octombrie pana-n martie
)
Alexutzaa LA MUUUUUUUULTI ANI!!! 

Sa fii sanatoasa, si tu si bebica, sa te bucuri de el!
cris imi pare rau ca necazurile se tin lant de tine, dar trebuie sa gandesti pozitiv si sa incerci sa nu le mai pui chiar pe toate la sufletel, ca sa-l afecteze pe bebe
sa treaca
Cu nebunia asta cu gripa nici nu stiu ce sa zic... Multa vreme nu am bagat in seama, ca am zis ca e alarma falsa, ca la aviara
dar se pare ca lucrurile o iau razna... Incerc sa ma protejez cat pot (spalat pe maini cat mai des cu putinta, citrice, apa multa si oscilococcinum). Acasa inca nu vreau sa stau, mai ales ca am un servici lejer, n-as vrea sa-mi iau medical aiurea, asa ca prefer sa mai trag de mine pana luna viitoare cand o sa intru in prenatal
+ 26 
poze 26 sapt
trusou bebe
Andre_lina spune:
Am schimbat semnatura si am pus 2 poze de la eco, singurele in care se distinge ceva, caci abia l-am prin cateva secunde cu fatza
.
33+ cu
primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D
Andre_lina spune:
evyme de unde ai luat patutul si cat a costat? e superb, asa vreau si eu. Merci.
33+ cu
primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D
nicolcris22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andre_lina Am schimbat semnatura si am pus 2 poze de la eco, singurele in care se distinge ceva, caci abia l-am prin cateva secunde cu fatza 33+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze Haine pui poze burtica ecografie 32 sapt 4D |
vai ce dulcik e bebe....se vede foarte bine...felicitari mamico, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!!!Avem si noi poze cu ecografiile 3D, dar era inca mic, abea se vedea....si la fel nu statea de loc cu fata!
28+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...http://community.webshots.com/user/nicolcris22
evyme spune:
Andre_lina patutul l-am luat din Europa, de la un magazin situat in capatul unei alei mai late (este la intrarea din capat, nu la cea de la piciorul podului) si a costat 250 lei. Sper ca m-am facut macar un pic inteleasa cu descrierea ![]()
+ 26 
poze 26 sapt
trusou bebe