Bucurii de sept-oct 2006 (174)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona

Cristina, foarte faine ambele torturi ale protagonistului.
Pe noi nu ne lasa sa ducem tort la gradi de ziua copiilor. Au spus ca nu vor sa aibe surprize si sa se imbolnaveasca copii si la o adica sa cada vina pe mancarea de la ei. Asa ca se duce ceva ambalat gen prajiturele, cutii de cioco, etc, si sucuri.

Exact asa se procedeaza si la noi; totusi eu am putut duce o prajitura cu mere si visine, facuta de mine, abia incepuse gradi si nu se stabilise nimic in acest sens.

Mergi la inceput

Elenia, bine ai revenit! Ce mai face Darius? Sunteti bine, da?
Mini_me, sarcina usoara in continuare. Inca un pic si vei fi cupuiul in brate, numai bine, de Craciun
Cris, am vazut pozele, tare frumoase torturi. Foarte mult mi-a placut poza cu baietii tai, la baza scarii, a, si pozele de la calarie.

Mergi la inceput

Roxana, imi pare rau ca te confrunti cu o asemenea atitudine din partea medicilor; inca mai sper ca toate problemele voastre sa aibe o rezolvare fericita.
Adina, cred ca cel mai bine ai muta baietii; e clar ca tipa nu-si va revizui comportamentul si e pacat sa sufere baietii tai.
Elenia, nu stiu reteta respectiva; poate gasesti ceva pe culinar.ro.
Usorlili, bine ati revenit!

Mergi la inceput

Buna dimineata! Poftiti la si la prajiturele, tort, etc... Eu azi ma aniversez, de doua ori
La multi ani celor care isi aniverseaza azi onomastica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna dimineata tuturor!!!

Adina,situatia e destul de nasoala si ma gandesc eu ca cu cate s-au intamplat in ultimul timp in familia ta iti vine sa iei babaciunea de par.
Totusi,eu ma gandesc ca nu are atata curaj sa se poarte cu ai tai copii altfel decat cu restul pentru ca ies vorbe.Copiii sunt fini observatori,iti dai seama ca s-ar duce fiecare acasa sa povesteasca cum se poarta,,frau,,cu gemenii.
Ca nu i-a trebut pe lista la sarbatoriti astea-s mizerii urate.
Ca nu vorbeste cu tine si iti intoarce spatele...asta chiar nu trebui sa te intereseze.De 2 ori pe an-atat stiu eu-tu poti sa ceri un ,,besprechung,, si sunt obligate cocoanele sa te puna la curent cu evolutia copiilor si sa-ti raspunda la toate itrebarile tale.
Dar asta tu trebui sa ceri ca nu te trage nimeni de maneca altfel.
Inca ceva,copiii te simt pe tine,daca tu cand ii duci la gradi deja ai in plan ,,decapitarea scorpiei,,ei simt asta.Relaxeaza-te ,vorbeste-le frumos de gradi, de copii...sti tu..daca poti fa asta.

Si pentru restul fetelor care or sa se mire de ce nu zic direct retrage-ti copiii sa stiti ca nu-i deloc usor.
Vorbesc de cum e pe aici, dar banuiesc ca nu-i mare diferenta nici la Adina,ii retragi si gata .Alt loc nu primesti decat poate la anul in toamna,si de gasesti alt loc cam peste tot e o cruella.
Eu ma gandesc ca daca copiilor le e ok la gradi, mutra ei si ca nu vorbeste cu mine chiar nu ma intereseaza.
Cad o sa am mai mult timp o sa va povestesc de la gradi de la Patrizia-si acolo e o frau care nu-mi raspunde nici la buna ziua-dar atata timp cat copila merge cu placere nici capul nu ma doare.
O zi frumoasa si multa sanatate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineata
tuturor sarbatoritilor de astazi
reteta am cautat-o dar nu o gasesc deloc pe google
multumesc oricum
va pupez si va doresc o duminica minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

La multi ani tuturor celor care se serbeaza azi, deopotriva, mamici, tatici si copilasi!!! Sa aveti o zi frumoasa cu mult soare.

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

La multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

LA MULTI ANI sarbatoritzilor de azi, sper ca atzi petrecut frumos onomastica!

xandrutza, de ce de 2 ori??

trischa, ai intzeles exact problema, gradinitzele din sat sunt full, eu ma gandeam sa-i retrag de tot, sa-i las acasa pana primesc alt loc, dar faza e ca imi caut job, deci nu e asa usor. Sotzul spune ca exagerez , dar pe el oricum nu-l mai intreb ... eu intotdeauna vorbesc frumos despre doamne, chiar le spun ca ce dragutze sunt ele ca-i ajuta la toaleta, sau ca-i invatza sa deseneze , deci incerc tot timpul sa le pun intr-o lumina favorabila, de aceea m-am si mirat cand intr-o zi Fabi i-a spus bonei ca nu-i place doamna B. ca tot da din deget (gestul gen "nu-i voie"), iar Alex mi-a zis de curand ca el o vrea pe cealalta doamna, nu pe d. B ca asta-i urata ! (el ii numeste uratzi pe cei pe care nu-i suporta, nu se refera la aspect fizic). Si toate astea fara sa-i fi provocat noi la discutzie despre doamnele.
Sa vad cum voi face...

usorlili, cum sa nu te tzinem minte, te asteptam sa intri mai des cu vesti despre voi, sper si eu sa nu regretatzi mai tarziu intoarcerea in tzara .

fetelor, eu incep sa-mi fac probleme cu faptul ca Fabi nu reuseste sa pedaleze, deja nu mi se mai pare normal, doctorul meu e de alta parere, copiii vostri cum se prezinta? am crezut ca-i va imita la gradi pe ceilaltzi copii si va prinde mai repede, dar se pare ca nu-i reuseste nicicum miscarea. Avem inca probleme si cu saritul de la inaltzime si aterizatul pe ambele picioare, desi exersam mult cu el, saracul deja are sentimentul inferioritazii fatza de fratele lui, care e ca o maimutzica. La catzarat e foarte bun si el, reuseste si sa stea atarnat cateva secunde bune la bara fixa, dar in general pare destul de neindemanatic.

educatoarea mi-a zis ca la gradi nu vrea sa cante cu ceilaltzi (spre deosebire de Alex care are o voce bunicica zic eu), iar cu coloratul abia de curand am reusit sa-i fac sa nu mazgaleasca doar foaia ci sa incerce sa ramana cat de cat intre linii. De desenat - nimic, in afara de cercuri si linii. ai vostri cum se prezinta? Oare astept eu prea mult de la ei? E drept ca-n ultima vreme i-am cam neglijat in ce priveste activitazile astea, si se pare ca efectul se observa.

In rest sunt doi dragutzi, ma intzeleg cu ei ca si cu doua persoane mature, ne ajuta la absolut orice, ieri i-a catzarat sotzul pe o schela, ca tocmai monta burlanul la casa si au vrut si ei (precizez ca eu n-am reusit performantza mi s-a facut rau urcand scara) , au multe sarcini de indeplinit pe langa casa , si tot timpul le amintim ca e si casa lor, nu numai a lui mama si papa , iar ei se simt extrem de importantzi. Momentam sunt cam irascibili ca nu o mai scoatem la capat cu tusea asta (nici ei nici eu), mi-am comandat un aparat de inhalt, sper sa ne ajuta.

Am scris o tona azi, acum zbor si eu la nani.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!
Haideti la , mamici!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput