Bucurii de sept-oct 2006 (174)
Raspunsuri - Pagina 8
AdinaF spune:
Buna fetelor!
beatrix, LA MULTI ANI!, toate cele bune si impliniri pe toate planurile!
Fetelor, imi pare rau pt problemele familiale, sper sa luatzi decizia cea mai buna si chibzuita.
Roxana, multa sanatate Dariei, abia astept sa vii si cu vesti bune despre ea , despre unii doctori, ce sa mai spun, mare nesimtzire !
Noi suntem totzi bolnavi, copiii tusesc de-o luna deja, la fiecare control mi se spune ca nu se-ude nimic la plamani, dar daca dupa tratamentul de acum nu le trece e musai sa le fac raze
.
Si eu am o tuse seaca enervanta, as sta mai mult afara dar avem o vreme mizerabila, ploioasa . Cred ca iesim mai incolo cu umbrelele
abia astept sa vina mama mea, peste 3 saptamani, sa ne scoata din prapastia in care ne-am afundat, noi nu suntem suspectatzi de gripa porcina sau gripa noua, sper sa ramanem in stadiul asta.
Sunt foarte suparata ca a ajuns la urechile educatoarei faptul ca eu m-am plans de ea la inspectoarea din regiune, am fost asigurata ca totul e anonim, ca sa aflu ca toata gradinitza vuieste despre cum am dat-o eu "in gat" pe doamna. Este si ea foarte indignáta , clar, si eu in conditziile astea o sa-mi retrag copiii din grupa ei, sau chiar din gradinitza, eu nu-i mai pot lasa acolo stiind ca tipa a prins ura pe ei din cauza mea. (am observat asta din faptul ca ai mei au fost "omisi" de pe lista sarbatoritzilor lunii octombrie, din faptul ca tipa exact in ziua aceea si-a luat liber, din faptul ca mie imi intoarce spatele si se preface preocupata cand ii las dimineatza acolo).
Oricum inspectoarea vroia de mult sa ii viziteze grupa, insa Doamna de fiecare data isi ia concediu medical, m-as bucura tare sa fie oarecum "convinsa" sa intre la pensie ca are deja varsta!
Voi ce-atzi face in locul meu?
Stiu ca unele dintre voi avetzi probleme mai grave, dar mi-am zis si eu off-ul.
Va pup si un weekend frumos va doresc!
GETY spune:
Flavia, daca iesi la 18, ajungi pe la 18,30 acasa, nu? Pe bune, eu toate serviciile, nu cele cu ture le-as pune de la 7 sau 8. Mai ales la femei unde odata ajunse acasa, trebuie sa se ocupe si de gospodarie.
AdinaF, multa sanatate! Cred ca nu ma mira, ce sa zic. Secretele sunt greu de tinut, asta e clar. Asa a patit maica-mea cand a vrut impreuna cu niste parinti s-o schimbe pe profa de fizica a sora-mii, ca nu era buna. Ceilalti parinti (inca vreo 2) au dat din colt in colt cand s-au intalnit cu directoarea, maica-mea a fost singura care a vorbit, iar apoi sora-mea a suportat consecintele.
Eu ce-as face? Cred ca as muta baietii la alta gradinita.
Trischa, iesim si noi afara, dar sa se trezeasca Maria. Nu prea a stat multa afara zilele astea.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
flavia ramona spune:
Gety, cel mai devreme ajung la 18:30, daca mai trebe sa iau copilul de la mami ajung pe la 7, 7:10. La 9 Bogdi trebe sa fie in pat deja asa ca mare lucru nu mai fac. Mancare fac cam o data, de doua ori pe saptamana max, iar in rest fac ce apuc. Eu lucrez in vanzari, cu publicul, asa ca lucram de la 9 la 18 cu o ora pauza de masa. Asta e. Inainte lucram de la 8 la 16:30 si era boierie, dar daca am ramas pe langa trebuie sa ma obisnuiesc cu programul care e.
Adina, ce faza naspa. Si eu as muta copii, altfel cinbe stie ce tratament indura.
Eu am facut o supica de pui cu galuste si acum lenevesc pt ca Bogdan s-a dus cu tati lui la fotbal.
Crisnemes spune:
Salutare!
Adina- si eu cred ca as muta copilul din gradinita.
Eu am un program super la servici de la 8:30 la 16. Cand tebuie stau mai mult fara discutie.Dar din pacate acasa ajung tot in jurul orei 18.
Gety - inseamna ca e tinctura- poti sa-i dai cate 10 picaturi de 2-3 ori pe zi.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
eleņia spune:
salutare
da sunt norocoasa sa ajung asa devreme acasa
dar sincer parca nu imi ajunge timpul pentru nimic si o mai am si pe maicamea care e tot timpul acasa
in fiecare zi trebuie sa fac proiectele doar cand doarme darius ca altfel e jale vrea si el sa lucreze exact pe foile pe care scriu eu![]()
Flavia si eu as muta copiii la o alta gradinitza
Geti intrebai ce mai face darius
pai ii place foarte mult la gradi si spre surprinderea mea are cele mai ingrijite fise si lucrari din toata grupa,iar educatoarea il lauda acum ca la inceput cam batea copii
acum e bine si nu am avut probleme de acomodare la gradi chiar spune ca el nu vrea sa vina acasa si apoi are educatoarea de dus munca de lamurire cu el ![]()
Roxana multa sanatate Dariei si despre medicii de la noi din tara nu se mai poate comenta
pentru fetele care au probleme in familie va inteleg perfect si cum spunea cineva cand se rupe ata nodul nu mai tine
va pupez si un sfarsit de saptamana cat mai placut
Beatrix la multi ani si multa sanatate
eleņia spune:
fetele mai revin cu o intrebare
stie cineva reteta de la tortul "Coliba unchiului Tom" este super gustos si aspectuos
Xandrutza vreo idee?
va pupez

GETY spune:
Crismemes, i-am dat deja in seara asta a doua oara, dar nu s-a amestecat bine cu mierea si a simtit gustul de alcool si nu prea i-a placut. Data viitoare o sa o amestec mai bine cu mierea.
Multumesc pentru raspuns.
Maria e mare fan Lazy town, ii place tare mult fetita cu peruca roz.![]()
usor mamici!
Elenia, eu nu stiu reteta tortului, am googalit si pe net si n-am gasit nimic, decat literatura.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
usorlili spune:
Buna fetelor. Remember us?
Am intrat in seara asta pentru ca am un mesaj pentru Roxana, mami de Daria.
Am citit povestea voastra acum vreo saptamana, atunci cand spunei ca s-au inflamat articulatiile la degetelel de la piciorul Dariei. Si am tot vrut sa-ti scriu dar intai m-am mai informat asupra problemei de la sotul meu.
El (Alex, sotul) are probleme reumatoidale de cand era ca Daria. Le-a avut si le are in continuare. A inceput cu diagnosticul de artrita juvenila. Avea varsta Dariei (poate un pic mai mare) cand a fost diagnosticat. Si un an de zile a incercat sa-i dea doctorii de cap pentru ca nu reusea sa raspunda la tratament. Parea ca merge spre bine si apoi la cateva zile sau saptamani boala o lua de la capat (cu durerile). Isi aduce aminte ca a si fost internat. Si facea multe, multe injectii (asa era tratamentul pe atunci) cu polidin (printre altele).
Apoi, la un an de zile s-a stabiliziat si nu a mai avut nici o problema timp de cativa ani. Pe la 14 ani a mai avut o criza d-asta care nu raspundea la medicamentatie. Atunci deja i s-a rediagnosticat boala (spondilita anchilozanta). Se pare ca aceasta boala (spondilita) se mosteneste. De-asta in copilarie (3-4 ani) facuse artrita juvenila. Cred ca deja ai citit(din pacate nu stiu cum a evoluat la voi boala) dar artrita asta juvenila are mai multe cauze iar la Alex a fost fondul genetic. Din pacate si Tudor (baietelul nostru) este predispus dar deocamdata nu da semne care sa ma puna pe ganduri. Alex (sotul) este luat in evidenta la spitalul (clinica) de reumatism, aici in Bucuresti. Si de acolo i-au spus ca atunci cand Tudor va avea 5-6 ani sa mergem sa-i facem si lui ceva investigatii. Nu stiu ce investigatii se fac (in afara de VSH).
Vroiam sa-ti spun sa fi tare si sa-ti spun ca uite, eu am un caz in familie care a avut ce are Daria si a evoluat asa cum se pare ca evolueaza Daria. Fii tare si nu te gandi la ce-i mai rau. Oricum este bine ca doctorii iau in calcul toate variantele si fac toate investigatiile.
Sa stii ca toata saptamana asta m-am gandit la voi si m-am apucat sa-l descos pe sot ce-si-cum (ca tare nu-i place sa vorbeasca de boala asta a lui ... o considera o slabiciune a lui... desi doar i se pare)
Si apropo...am citit ca Daria nu ar avea voie sa faca vaccinul asta antigripal Ah1n1 daca are artrita juvenila.
Si totusi exista iubire!
usorlili spune:
Revin...sa va spun si 2-3 vorbe despre noi dar nu inainte de a mai adauga ceva pentru Roxana. Dupa toata nebunia asta poate incerci si la spitalul asta de reumatism. Nu stiu daca au si sectie pediatrica dar putem incerca sa ne interesam.
Noi (pentru cele care vag isi mai aduc aminte de noi) suntem bine. Ne-am reunit (sotul s-a intor si el acum un an). Deja ne-am readaptat la viata de aici foarte repede (parca nu am fost plecati deloc. Eu nu am nici un regret ca am revenit, Alex (sotul) se pare ca nici el iar Tudor este prea mic sa realizeze ce s-a intamplat. Probabil o sa ne injure peste cativa ani
. (pentru fetele care nu stiu povestea noastra, ne-am intors din Canada acum un an si ceva).
Tudor este bine, a inceput si el gradi. Ii merge super (fara evenimente neplacute pana acum, doar stresul meu cu gripa asta
).
Cu alergiile (el era foarte-foarte alergic la diverse) si-a mai revenit. Nu mai are probleme la proteina de vaca dar in continuare alergic la ou (desi am descoperit poate manca ou- probabil prin fierbere se distruge proteina la care face alergie), alergic la alune, la arahide, la catel si la mucegai.
A avut ceva probleme repiratorii anul trecut si de atunci am primit diagnostic astm alergic plus tratament profilactic care l-a ajutat foarte mult.
Va pup ca am scris cat pentru un an si sper sa reusesc sa intru mai des.
Roxana va tin pumnii si va urez multa, multa sanatate.
Si totusi exista iubire!