Bucurii de sept-oct 2006 (174)
Raspunsuri - Pagina 7
Crisnemes spune:
Fetelor, din experienta mea - daca copilasul are puroi in gat cu siguranta cel mai bine e sa ii dai cat mai repede antibiotic pentru ca altfel nu o sa treaca - dar daca nu se vede nimic in gat- doar gat rosu si are muci si tuseste cred ca cel mai bine trece cu Nurofen , vit C si mucisorii cat mai des scosi- iar cand sunt verzi musai picaturi cu Betabioptal.
Adriana- multumesc mult pentru sfat- merg luni la medicul de familie si o sa vorbesc cu el si apoi il sun din nou pe chirurg.
Gety- preventiv le dau sirop de echinaceea cu maciese- se numeste ECHIVIT- produs de PROPLANTA.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
GETY spune:
Azi am primit si propolisul preparat de o ruda. NUmai ca ea spunea ca-l dadea la nepoata numai cand avea rosu in gat si mi-a zis sa pun cateva picaturi pe un cubulet de zahar.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Crisnemes spune:
Gety- propolisul este un foarte bun dezinfectant si un bun cicatrizant. Daca este tinctura de propolis atunci inseamna ca e facut cu alcool - si arde in momentul in care il iei fara ceva- apa sau zahar cum spuneai. Se foloseste si in paradontoze, afte bucale, are un efect excelent .
Victor(19.09.2006)
Poze
eleņia spune:
salutare tuturor
ne mai tineti minte?
am lipsit destul de mult timp dar nu ca asa am vrut eu
s-au intamplat prea multe odata si pur si simplu chiar nu am puptut intra
intre servici si darius nu prea mai e timp aproape de nimic
dimineata la 5.30 ma trezesc si ajung acasa pe la 3 sau 4 si apoi ma ocup si eu de domnul D ca seara adoarme ff devreme si uite asa nu mai are timp omul de nimic plus proiecte de facut si de invatat
pup toate bucuriile bolnavioare si le doresc insanatosire grabnica
noi suntem bine sanatosi inca nu am avut nici o raceala serioasa si speram sa nu aducem nimic de la gradi de unde nu prea vrea sa vina acasa![]()
![]()
va pupez
revin merg sa mai citesc din urma
Crisnemes spune:
Salut Elenia! Bine ca ne mai dai vesti despre tine. Ce face Darius?
Am pus niste poze in - Album
Victor(19.09.2006)
Poze
mini_me spune:
Buna seara
Nu am mai trecut de ceva vreme pe-aici, sper sa ma pun la curent cu ce s-a mai intamplat in ultima vreme cu toate bucuriile. Sper ca toata lumea e bine.
Noi mai avem 1 luna pana la marea intalnire. Ieri mi-a programat dr-ul cezariana pe 14 Decembrie.
Aici e destul de frig, Iulia e bine, ii place vremea rece si se adapteaza bine la noua clima. Este totusi o diferenta foarte mare trecerea de la +40 de grade in Oman la 0 grade in Canada in decursul a cateva saptamani.
Eu sunt in general bine, ma supara spatele din cand in cand, iar Iulia e asa de dulce si ma ajuta sa merg cand raman intepenita. Acum 3 saptamani a venit si mama aici si e tare bine, pentru ca am un ajutor de nadejde.
Va pup si va doresc numai bine!!!!
xandrutza_76 spune:
Buna dimi, va ofer
de week-end.
Beatrix sper ca ti-ai dat seama ca ai vorbit cu o tipa (moi) cu capul in nori, sau oriunde altundeva decat pe umeri. Ce sa zic, m-am trezit azi noapte dandu-mi seama ca a fost ziua ta, noi am vorbit pe mess si eu nimic nimic... Mii de scuze!!
Beatrix, Ancuta, la multi ani fericiti, cu multa sanatate, fericire si impliniri, realizari pe toate planurile!! 

La multi ani si Bucuriei Emma!
Ma scuzati sunt pe fuga, am citit in diagonala... Trebuie sa mergem intr-o vizita. Va pup, week-end frumos!
GETY spune:
Crisnemes, da, miroase si a alcool, i-am pus ieri vreo 5 picaturi intr-o lingurita de miere.
Nu stiu cate picaturi sa-i dau pe zi si daca pot sa-l folosesc si cand e sanatoasa, asa, profilactic.
Elenia, ma bucur ca sunteti bine. Ajungi repede de la servici, la 3-4. Eu ajung aproape la 5 pm si ma intreb daca nu era mai bun programul 7-15.
Flavia, siropul pentru tuse se pastreaza la frigider? Ca au iesit cam 2 flacoane, iar unul l-am terminat deja.
Mini_me, mai avem un pic pana incepem sa
. Ce va avea Iulia; fratior sau surioara? Sarcina usoara in continuare!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
flavia ramona spune:
Salutare,
Mini, ce putin mai e ... Ma bucur ca v-ati adaptat incet.
Gety, nu stiu exact modalitatea de pastrare. Banui ca poti sa-l tin vre-o saptamana. Oricum poti oricand sa faci altul.
Beatrix, cum ati petrecut?
Elenia, Gety, sunteti norocoase, eu ies la 18
.
Azi sun pe baricade la munca
. Nu am chef de nimic. Ma duc dupa aia sa-mi iau copilul acasa ca ii e dor de casa cum a fost tot la ai mei saptamana asta.
flavia ramona spune:
Cristina, foarte faine ambele torturi ale protagonistului.
Pe noi nu ne lasa sa ducem tort la gradi de ziua copiilor. Au spus ca nu vor sa aibe surprize si sa se imbolnaveasca copii si la o adica sa cada vina pe mancarea de la ei. Asa ca se duce ceva ambalat gen prajiturele, cutii de cioco, etc, si sucuri.