Bucurii de sept-oct 2006 (174)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cris, ti-am trimis PM cu parola.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

LA MULTI ANI ROXANA SI ANCUTA Sa va dea Domnul multa sanatate si numai bucurii si impliniri!

Roxana esti o mamica luptatoare si sigur razbesti tu si de data aceasta! multa multa sanatate Dariei, iar multa putere! Din pacate sistemul nostru medical e un cerc vicios; cel mai important ar fi sa reusiti cumva si sa te intorci cu vesti bune de la rmn.

flavia ma bucur ca e mai bine Bogdi! Pupam dulce micul nazdravan!
Imi pare nespus de rau de pufy, sa-i transmiti toate gandurile noastre bune si ca suntem alaturi de ea cu gandul si sufletul. Of saraca ce forma grava are din moment ce a ajuns la spital. Daca mai ai vesti despre ea sa ne zici si noua!

lexi, ce ma bucur ca totul e bine cu Mariuca! Nici nu avea cum sa fie altfel!

yoanna sper ca Mitzu e bine! Nici sa nu te gandesti la aceea boala urata!
Cat despre antibiotic, subscriu si eu la ce au zis fetele. Incearca doar cu antitermice sa tii febra sub control, iar pt mucisori incearca sinupret. La noi functiona tare bine, pana la ultima raceala cand nu au vrut sa dispara nicicum.

Cris un pup mare sa treaca toate problemele! si sa scapati de tuse!
Sa mai zic ca si a mea tuseste de mai bine de o saptamana desi ii dau Mucosolvan; nu tuseste mult o data, maxim de 2 ori pe zi, dar seara dupa ce adoarme incepe sa tuseasca si pana nu scuipa multe mucozitati (habar nu am de unde atatea, ca muci nu are, probabil s-au dus mai jos)nu se opreste, dar apoi gata, pana a 2 -a zi nu o mai auzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Ramo -multi . Ar fi tare bine sa scapam dar se pare ca dureaza de o saptamana. Nu mai tuseste noaptea ci doar din cand in cand. Si eu ii dau tot Mucosolvant si nici noi nu avem mucisori dar la operatie nu putem merge asa ca ca astept sa vad cand ii sanatos tun.

Am trimis pe adresa comuna un mail despre vitamina D - sa- va uitati ca e foarte interesant. Sanatate multa tuturor.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Crisnemes, intr-adevar este de preferat sa fie perfect sanatos la operatie. Nu sunt riscuri nici in cazul in care manifesta simptome gen tuse; singura problema ar fi ca anestezistul sa stie acest lucru si sa opteze pt varianta intravenoasa (asta pt ca altfel i-ar irita si mai mult gatul). La noi s-a intamplat asa, si medicii mi-au dat atunci toate detaliile acestea, pt ca le-am solicitat.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mamici, iar s-a ivit discutia cu datul sau nu-datul de antibiotic. Eu n-am avut noroc de prea multe ori sa scap de antibiotic. Daca am asteptat vreo 4 zile, o scapam la mai rau.

Acum ultima data, am stat cu tratamente lejere, naturiste, ceaiuri vreo cateva zile; dupa aia a inceput sa se inrautateasca tusea, nas infundat etc. Am fost la dr. si dupa ce a consultat-o si i-a verificat gatul, i-a dat Ospen si Rhinathiol. In toata perioada asta i-am dat ceai de ceapa (cu altele) si miere, propolis cu muguri de brad, Oscillo, am facut si reteta cu nuci, chimen, ceapa, dafin din care-i dau si acum. Si a luat si 3-4 pastilute de vitamina C pe zi. Plus ca ii dadeam si albastru de metilen in gatut, pentru ca vedeam pe o amigdala o patuta mica de puroi.

Dupa Ospen a inceput sa faca din nou febra si tot cu muci. Am chemat iar dr. acasa, iar a consultat-o si i-a dat alt antibiotic. Acum e bine.

Asta e ghinionul asta. Tot pe mana antibioticului ajungem. Eu o sa continui cu propolis si vitamina C. Nu ma las.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!
BEATRIX SI ANCUTA

Sa fiti fericite, iubite si multa sanatate sa aveti!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

LA MULTI ANI, sarbatoritelor!!!

Copilasilor bolnaviori multa,multa sanatate si pentru mamici multa putere si un de la mine.

Ca tot e vorba de antibiotic eu am patanie de anul trecut,Patrizia a facut febra,muci,tuse si toate chestiile care le mai fac copiii.Faza nasoala era febra care nu trecea cu nimic...si a tot primit copila antibiotice..vreo 4 feluri intr-un timp destul de scurt.Ei si dupa toate astea copila tot nu era bine si s-a gandit intr-un tarziu un dr sa-i faca o analiza la urina.Si asa am aflat ca avea copila piocianic.
Sfatul meu de om patit e sa faceti si analiza de urina pe langa altele.

Noi suntem bine,ceva muci dar astia sunt ,,normali,, si pe usa la gradi nu mai e afisul cu copil cu gripa porcina.Luam in continuare vitamina C,mancam multe fructe si stam afara cat se poate de mult.
E foarte important ca macar 2 ore pe zi sa stea copilul afara

Am inteles ca ar avea o mamica varicela,sa stiti ca al meu barbat a facut-o cand avea 27 de ani.Si dupa 2 sap de stat in casa si vaitat ca o babä i-a trecut.

Multa sanatate si o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona
[brDe ex pt rosu in gat eu nu-i dau antibiotic. Nici daca face febra. Eu stau cam 3 zile cu el pe antitermice si daca nu are alte simptome si e ok ii dau pace. Daca vad si alte simptome atunci merg la medic. S-a intamplat sa faca febra 2-3 zile si dupa aia sa nu aibe nimic. De cand e Bogdi i-am dat antibiotic de 2 ori. In rest am luat antibioticu de la farmacie si il tineam acasa in caz de ... Daca ii curg mucii nu ii dau nimic. Las organismul sa lupte. Poate ca gresesc, nu stiu, dar pana acum a fost ok. Am mers pe raspunderea mea, ca daca era dupa dr ii dadeam la fiecare rosu in gat antibiotic.

Fetelor, nu vreau sa isc polemica, fiecare facem cum credem ca e mai bine pt copilul nostru si fiecare caz e diferit. Eu am scris ca merg pe raspunderea mea si doar daca nu are si alte simptome. Altfel fug la medic, clar.

Mergi la inceput

Flavia, fara polemici, ca suntem femei in toata firea...

Numai ca in cazul meu nu reusim sa scapam fara antibiotic in cele mai multe cazuri.
Stiti ca tot intreb: ce mai dati pentru imunizare, tocmai sa nu ajung la situatii limita. Incerc sa previn, decat sa tratez.

Pupici, eu decolez de la servici.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gety, io nu-s sigura ca is femeie in toata firea .

Mergi la inceput