Bucurii de sept-oct 2006 (174)
Raspunsuri - Pagina 5
flavia ramona spune:
Yoanna, nici pe mine sa nu te superi, da is de acord cu Beatrix, prea multe antibiotice, prea repede. De ex pt rosu in gat eu nu-i dau antibiotic. Nici daca face febra. Eu stau cam 3 zile cu el pe antitermice si daca nu are alte simptome si e ok ii dau pace. Daca vad si alte simptome atunci merg la medic. S-a intamplat sa faca febra 2-3 zile si dupa aia sa nu aibe nimic. De cand e Bogdi i-am dat antibiotic de 2 ori. In rest am luat antibioticu de la farmacie si il tineam acasa in caz de ... Daca ii curg mucii nu ii dau nimic. Las organismul sa lupte. Poate ca gresesc, nu stiu, dar pana acum a fost ok. Am mers pe raspunderea mea, ca daca era dupa dr ii dadeam la fiecare rosu in gat antibiotic.
Sper sa nu te superi, eventual schimba dr, cauta un pediatru bun, care sa nu sara cu antibioticu imediat. Eu am gasit o dr buna care nu e adepta antibioticului decat la nevoie si exact asa mi-a zis si ea cu faza cu temperatura si cele 3 zile.
Roxana01 spune:
Buna fetelor,
Imi pare rau sa aud ca sunt atatia copilasi bolnaviori si, pe langa ei, si mamicile. va imbratisam de la distanta si Doamne ajuta, daca tot ne-am imbolnavi, sa avem numai raceli trecatoare, fara gripa asta pacatoasa!
eu sunt cam suparata, de fapt abia ma abtin sa nu plang, am asa un nod in gat. am vb la budimex sa-i fac rmn dariei aici si azi m-am dus la medicul de la gomoiu, care mi-a recomandat rmn-ul, sa-i spun ca am gasit o oportunitate sa-l fac fara bani la budimex, fata de cu bani unde ma trimisese ea. va dati seama ca nu mai stiam cum s-o pup in fund cand i-am zis asta, ca am un medic amic de familie la budimex, ca el s-a oferit, bla bla... ca vreau sa stiu ca ea este de acord si daca vrea sa-mi faca vreo recomandare... in sfarsit, a inceput sa tipe la mine ca ea nu-mi da degeaba rmn de facut, doar ca sa cheltuiesc eu bani. ca daria ar putea avea vreo tumoare, leucemie sau altceva, ca tr sa excludem asta inainte de tratament. tipa, normal, de fata cu vreo 10 studenti de-ai ei. mi-am cerut scuze daca am suparat-o, ca n-a fost intentia mea sa pun la indoiala competenta ei, doar ca eui, nepricepandu-ma, am zis s-o informez... ce sa zic, am calmat-o cat de cat, dar oricum eu sunt varza. bine ca am venit la serviciu si ma iau cu treaba, ca altfel explodam.
vroiam sa va spun si voua mai demult, ca este important in tratamentul homeopat: orice medicament homeopat pe care il iei (oscilo, homeovox, paragripe), pastilutele sau granulele, ce sunt ele, nu trebuie atinse cu mana inainte de a fi introduse in gura. in plus, nu trebuie manacat cu jumate de ora inainte si dupa ce le-ai luat. altfel e ca si cum nu le-ai luat, pt ca astea interfereaza mai mult la nivel energetic. asta am invatat si eu acum, de cand ma tot duc si pe la homeopati.
sa va mai spun ca ecografista de la budimex mi-a spus ca nu stie de ce nu facem rm, ca-i mai bun pt artrita decat rmn-ul? atat imi trebuia, sa-i spun asta celei de la gomoiu. simt teribil de mult lipsa unui specialit care sa-mi fie apropiat si sa ma indrume, ca eu nu mai stiu ce sa cred.
va pup si ma scuzati ca nu am timp mai mult sa va raspund fiecareia, dar va citesc in fiecare zi.
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
tanima_i2002 spune:
Offff, Roxana, iti inteleg supararea pe nesiguranta asta medicala. Pe mine ma ia cu lesin cand ma vad intr-o situatie din asta imposibila, in care nu stiu ce hotarare sa iau ca ma depasesc termenii.
legat de hemeopate, eu am mai citit ca nu se iau in acelasi timp cu naturiste ca se exclud reciproc. Nu stiu cat este de adevarat.
Ioana, cu rosu in gat mai incercati si cu secasept, albastru de metil, vitamina C. Mai lasati antibioticele. Mai dai si ceaiuri cu lamaie, sau ce accepta ea. Dar la fel cum au spus fetele, daca tot luati antibiotice iar, neaparat injectabil si luat ceva ptr imunitate gen septilin, noni sau eu stiu ce ati observat voi ca va prieste.
Multa sanatate copilasilor si mamicilor. Ptr mamicile bolnave, eu le-as indica polidin. La mine a functionat mereu.
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)
anangel_lexi spune:
La multi ani Beatrix si Ancuta! Sa fiti sanatoase, fericite si sa va bucurati mereu de minunile voastre!

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune,
din fericire la Maria nu e cazul de gripa porcina, ne-a linistit doctorul. Dar vreau sa va spun ca din seara in care a inceput sa-i curga nasul si pana a doua zi dimineata cand am ajuns cu ea la medic, parca nu mai eram om. Doar plangeam si ma rugam sa fie totul bine cu ea, sa nu fie decat o raceala. Nu am putut sa nu ma gandesc la parintii ai caror copii sufera de boli incurabile, ce infern le e dat sa traiasca zi de zi.
Da Doamne sanatate tuturor puilor!
Yoanna, Mitzu cum mai e?
Gety, Maria cum se simte?
Flavia,
O sa o sun si eu pe Pufy, sper sa nu o deranjez...
Roxana, imi pare nespus de rau ca pe langa grijile legate de starea Dariei, mai ai de infruntat si nesimtirea si orgoliul unor medici care pun pret mai mare pe mandria lor decat pe sanatatea si necazul semenilor. Uite un
de la mine, de incurajare.
Eu nu voi putea intra in weekend pe forum pentru ca inca nu avem net acasa, asa ca urez de pe acum la multi ani fericiti cu sanatate tuturor celor care isi serbeaza onomastica duminica.
Urari speciale pentru Bucuriile Mihai Sebastian, Nicolas Mihai, Gabriel, Cosmin Mihai si surioarei de Bucurie Diana Gabriela precum si mamicilor Ignatica, Gabitzica si Osna
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
Adriana mica spune:
Roxana, este revoltatoare atitudinea medicilor. Din pacate, chiar nu stiu pe cine sa iti recomand. Pediatra noastra nu cred ca este atat de experimentata, nu stiu in ce masura te-ar putea ajuta un medic chirurg... Putem vorbi si la telefon, cand ai putin timp.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
Ancuta_eu spune:
La MULTI ANI, BEATRIX 
Multa sanatate tuturor bucuriilor si mamicilor!
Xandrinne multumesc pentru cafea! Chiar aveam nevoie, ca am fost cam adormita!
Mi-a luat o jumatate de ora sa ma hotarasc cu ce sa ma imbrac in aceasta dimineata si bineinteles ca am intarziat la serviciu
Roxana multa putere si rabdare! Pentru mine sa stii ca esti in galeria mea de mame eroine! Cand citesc prin cate treci ... nu pot decat sa sper ca Dumnezeu te va ajuta sa treci peste toate!
Flavia multumesc pentru urari! Multa sanatate si lui Bogdi si tie! Am sa incerc sa iti trimit din soarele care este acum la Bucuresti! Il iau cu mine la plecare si ti-l aduc, cel putin pana in Alba, dupa aia vad eu cum fac
![]()
Cristina multa putere si rabdare! Sper sa treaca repede perioada aceasta mai dificila! 
Si ma opresc pe-aici ca mai am ceva treaba ... daca vreau sa plec la ora unu azi ...

http://picasaweb.google.com/ancuta2009
Crisnemes spune:
Buna dimineata!

"La Multi ani!" Beatrix si Ancuta 

sa aveti parte de multa fericire alaturi de cei dragi si toate dorintele voastre sa se implineasca!
Multumesc mult fetelor de incurajari - ei m-am plans si eu , noroc ca la mine trec repede problemele. Adevarul e ca sunt foarte stresata in ultima vreme (nemultumiri la servici), sper ca toate sa se rezolve cat de curand.
Roxana - e incredibil cum unii pot fi asa- mai ales medici care ar trebui sa vorbesca cu calm si sa te sfatuiasca cum e mai bine sa faci.Multa putere iti doresc sa poti duce toate astea 
.
Ancuta spor la treaba si sa pleci in we mai repede.
Fetelor imi dati adresa de la mailul comun. As vrea sa va trimit un studiu despre Vitamina D - ca rol in imunitate.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
anangel_lexi spune:
Cris, adresa e mamicidesept_oct2006@yahoo.com Ma bucur ca te simti ceva mai bine.

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
Roxana01 spune:
Fetelor, eu cand va zic ca atunci cand cred ca am ajuns la capatul puterilor mai primesc o lovitura in fund sa ma ridic, nu gresesc. am vb cu medicul de la budimex sa-l intreb daca am nev de trimitere de la medicul de familie, avand in vedere ca medicul de la gomoiu nu a vrut sa-mi dea trrim. si imi spune ca s-a intrunit acum 2 zile consiliul admin la budimex si au hot ca nu mai fac rmn gratuit nici macar internati. asa ca, uite cum tr sa ma duc iar la gomoiu, sa o rog pe aia sa-mi dea trim pt babes, unde oricum platesc....

dar sa stiti ca nimic din toate astea nu ar conta, daca as afla ce are daria si as merge pe un tratament care sa o faca bine... asa ca, deocamdata, trebuie sa-mi pastrez energia pentru a o pune pe daria pe picioare. restul sunt amanunte...
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
Crisnemes spune:
Lexi multumesc mult!
si pentru voi!
Te rog imi dai si parola![]()
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album