Bucurii de sept-oct 2006 (174)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Dau eu ua in dimineata asta. Cu lapte, mult lapte.

Citat:
citat din mesajul lui AdinaF
... iar cu coloratul abia de curand am reusit sa-i fac sa nu mazgaleasca doar foaia ci sa incerce sa ramana cat de cat intre linii. De desenat - nimic, in afara de cercuri si linii. ai vostri cum se prezinta? Oare astept eu prea mult de la ei? E drept ca-n ultima vreme i-am cam neglijat in ce priveste activitazile astea, si se pare ca efectul se observa.
Adina, imblanzit(a)oare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Adina sa stii ca si Tudor este varza la desenat si pictat. La el totul este o mazgalitura. Si mi-e ciuda ca eu sunt migaloasa si-mi place sa scriu, sa desenez (desi nu am talent). Se para ca seamana cu ta-su...

Si totusi exista iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Gety...ai fost mai harnicuta.
Lasa...punem multa cafea pe masa ca-i luni si cred ca o sa se bea pe nerasuflate. Eu deja sunt la a doua cana.

Si totusi exista iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Usorlili, bine ai revenit pe forum. Cum sa te uitam?

Pe Xandrutza ori o cheama si Gabriela ori a sarbatorit un numar de ani de la casatorie. Xandrutza, cum e? Ca ma pricep la ghicit.

AdinaF, vad ca Trischa ti-a explicat mai bine situatia de acolo din "interior". Bafta sa-ti gasesti un loc de munca!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Gety multumesc de cafea!

"La multi ani!"- celor care si-au serbat ieri ziua numelui.

Xan - La multi ani! de 2 ori - sa ne spui cum ai petrecut

AdinaF - nu stiam ca asa este sistemul in germania - Trischa cred ca te-a sfatuit cel mai bine- ideea e ca in orice situatie trebuie sa te gandesti la ce e mai bine pentru tine si copii- chiar daca mai sunt persoane care asa ca "dna B" - cand citesti si nu esti in cauza e foarte usor sa reactionezi impulsiv.

Adina nici Victor nu pedaleaza- desi toata vara mi-am rupt spatele incercand sa-l invat. Mai face 2 -3 rotatii dupa care renunta . Nu o fi copilul pasionat de miscare ce sa-i faci. Referitor la colorat - stie ca trebuie sa nu depaseasca conturul dar nu prea e cooperant. In schimb ii place sa picteze - nici acolo nu respecta contururile la fix - dar picteaza totul intr-o culoare - rosu , verde , albastru si mai nou are ceva cu negru.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

La Multi Ani bucuriilor si mamicilor de bucurii acre si-au aniversat ieri onomastica!

Adina, eu m-as gandi serios sa retrag copii de la gradi. Daca nu este inca asa problematic, ii mai poti lasa pana gasiti altceva, dar lipsa de comunicare intre parinti si gradi nu este de ignorat.

In ceea ce priveste "achizitiile" specifice varstei, nu cred ca este cazul sa iti faci grija. Dudu nu reusea in vara sa pedaleze pe tricicleta, dar vom incerca in primavara cu bicicleta, caci s-ar putea sa ii fie mai usor in pozitia respectiva. Apoi, in ceea ce priveste desenul, suntem cam in acelasi stadiu, adica linii si cercuri (avem un exemplu pe site-ul de la semnatura). Au remarcat si la gradi faptul ca nu ii place sa deseneze si sa coloreze, dar au spus ca vor incerca sa il stimuleze in acest sens. Am incercat si noi acasa, dar fara sa insistam prea mult. In schimb, am descoperit ca ii place sa picteze (liber, fara contur); de regula prefer sa ii dau libertate sa aleaga el ce joc prefera sa facem atunci cand suntem acasa. Sfatul meu ar fi sa il incurajezi pe Fabi in activitatile si jocurile care ii fac placere (acasa, dar si la gradi), si in felul acesta sa mai atenuezi sentimentul de inferioritate fata de Alex.

Apropo de gradi, joi este ziua "portilor deschise", cand parintii pot asista la una din activitatile desfasurate acolo. Din pacate, eu voi fi plecata in delegatie, sper sa poata sa mearga tati, caci chiar as vrea sa stiu cum se deruleaza efectiv "ora de engleza" sau una din activitatile derulate cu educatoarea. Mi se pare o initiativa foarte buna.

Mini_me, nastere usoara!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna dimineata tuturor,

Referitor la ce deseneaza copila mea,face mereu fete.Adica,ochi,nas gura,par ...si acum depinde de cum le vrea,ii place sa faca fete triste sau vesele.In rest nu coloreaza in contur,depaseste pana ajunge pe masa.
Mai nou face litere,A,P,I, M ,N ,O ,T, si le face chiar frumos.
De pedalat o face cu placere dar cu roti ajutatoare.Sambata l-am dat jos si nu a vrut nici un metru fara ele,asa ca le-am pus la loc si gata.
Pe ce insistam noi este inotul,merge la inot deja de un an si o sa mearga in continuare.Vad ca si la gradi ii duce la inot dar nu am curaj s-o las din cauza parului.Cine sta s-o usuce bine pe cap?? Asa ca lasam pentru la vara mersul cu gradinita.

Concluzie,de aveti unde si se poate duce-ti copiii la inot.

Adina,noi am inscris copila la sport.Sigur e si la voi in oras o baza sportiva,mergi si vezi cum e si poate va place si voua.

O duc odata pe sapt timp de o ora in care ii pune sa alerge sa se catare,sa sara....si alte chestii.Asta fara parinti in sala si cu doi antrenori tineri si haiosi.
Aici unde e copila mea sunt inscrisi 700 de copii.Pana la 4 ani fac sport ,de la 4 pot incepe judo si de la 5 karate.Nu e deloc scump si mie imi pare o chestie super

Mergi la inceput

AdinaF, Maria nu prea a avut ocazie de pedalat in vara asta, ca i-am luat o tricicleta care a fost cam mica pentru ea, iar bicicleta cu roti ajutatoare avem de la verisoara una, nou nouta aproape, dar cred ca in vara viitoare o va putea pedala. De vrut a vrut, dar nu-i ajungeau picioarele la pedale. Uite atata (cam 5 cm.) ii lipseau. Iar de pictat, desenat... sa va pun niste poze cu "operele de arta" de la gradi... ne-au amuzat tare! Dar nah' sunt ale printesei noastre.
In schimb ii place sa cante, sa spuna poezii si sa danseze. Chiar sunt curioasa cum o sa fie la serbarea din decembrie, ca banui ca o sa fie o serbare cand vine Mosu'.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Trischa, de-as avea unde sa o duc la inot, as duce-o. Numai ca-n orasul nostru, primarul este mai preocupat sa distruga spatiile verzi decat sa faca ceva pentru cetateni.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Usorlili, Mini_me, Elenia, bine ati revenit! M-am bucurat mult sa va recitesc!
Xandrutza, Doamne cum am uitat! Mii de scuze! La multi ani de 2 ori pentru ieri! Off, toanta mai sunt, cum am putut sa uit? Fetele, nu stiu daca va mai amintiti, a povestit Xan anul trecut ca o cheama si Gabriela si Mihaela si a povestit cum s-a intamplat de i-au pus parintii ambele nume pe langa Alexandrina. Foarte simpatica povestea!
Adina, imi pare rau ca aveti probleme cu gradinita. Nu ii poti muta la alta grupa? gemeneii. Cat despre pedalat, nici Maria nu pedaleaza deloc. Incearca ea, dar nu-i iese. De colorat nici vorba, doar mazgaleli, dar nu o fortez in niciun fel. Oricum ea nici culorile nu le cunoaste, asa ca ce sa mai zic? Pot sa am pretentii sa coloreze intre linii? De sarit nu sare de la inaltime, ii e putin teama desi altfel se cocoata fara probleme si se da singurica jos. Dar nu sare.
Crisnemes, eu nu am reusit sa vad pozele, nu stiu de ce.
Flavia, nu am sunat-o inca pe Pufy. Ai ceva vesti de la ea?
Trischa, ce bine ca ti-a primit-o pe Patrizia asa repede la inot. Am vrut si eu s-o inscriu pe Maria dar nu primesc copii decat de la 4 ani, asa ca mai asteptam pana la anul.
Maria a participat sambata la procesiuna Sf. Martin, se aduna copiii din cartier cu lampioane confectionate de ei si luminate pe dinauntru. Il asteapta pe Sf. Martin sa apara calare pe un cal si il urmeaza intr-o procesiune prin cartier, in care canta si diferite cantecele. la final se aprinde un foc maaare de tabara si se impart covrigi copiilor, care covrigi sunt de fapt niste gogosi in forma de covrigi, ca-s dulci si aluatul e de gogosi. A fost foarte frumos, Mariei i-a placut foarte mult, a spus ca merge si la anul. Am facut si poze, dar nu am apucat inca sa le descarc.
Uitam: la gradi la fii-mea s-a confirmat si al doilea caz de gripa porcina, dar am fost asigurati ca s-au luat masuri speciale de dezinfectare asa ca azi merge si Maria la gradi. Cu Dumnezeu inainte!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AdinaF

xandrutza, de ce de 2 ori??

Adina, imblanzit(a)oare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Gabriela + Mihaela

Mergi la inceput