Bucurii de sept-oct 2006 (174)
Raspunsuri - Pagina 11
xandrutza_76 spune:
Hi hi, vad ca a povestit si Lexi despre ce e vorba; Lexi, ce memorie ai, daca ai tinut minte si povestioara mea 
Buna fetele, ajung si eu la cafea, cu intarziere, dar am bantuit prin casa pana acum, cu diverse chestii.
Adina, Narcisa mea deseneaza niste chestii care inca nu-si au traducere
In schimb la catarat, sarit, pedalat, alergat, etc, pot spune ca se descurca chiar bine.
GETY spune:
Xandrutza, de 2 ori "La multi ani!"
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Xandrutza, din pacate memoria imi cam joaca feste de cativa ani incoace. Ca dovada ca nu mi-am mamintit la momentul potrivit ca si tu te serbezi de Sf. Mihail si Gavril.![]()

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
xandrutza_76 spune:
Multumesc mult fetelor 
Lexi, stai linistita
A, nu am facut nimic ieri, pentru ca sambata am fost la o pomenire si, desi eram cu copii mici dupa noi si am mers doar pentru o ora, a trebuit sa stam mult mai mult, degeaba (deh, cum sa plecam, ca se supara
) si abia am mai apucat sa dam un pic cu aspiratorul... Se putea sa nu mergem deloc, aveam scuze, dar am zis ca, de, e in familie, hai...
Si ieri am stat degeaba
E si asta un castig, pana la urma.
anangel_lexi spune:
Sa va povestesc ultima perluta a fiica-mii:
Saptamana trecuta a fost in oras un targ cu ocazia Zilei Tuturor Sfintilor. Am fost si noi cu Maria pe acolo s-o dam int-un carusel. Si-a dorit un balon cu heliu si neam conformat. Cand am ajuns acasa, nu stiu ce-a facut taica-sau ca, vrand s-o elibereze pe fii-mea de balon, l-a luat el si l-a scapat. Si dus a fost balonul. Ieri am fost din nou la targ si Maria si-a dorit un alt balon cu heliu si e-am conformat din nou. Cand am ajuns acasa ii spune fii-mea lui taica-sau "Nu mai iei tu balonul, da?"
Taica-sau: "Hai mai tati, ca nu-l mai scap"
Ea: "Da' cu balonul celalalt ce-ai facut? L-ai pierdut, off!" dupa care, dupa ce am intrat in casa si balonul era in siguranta ii spune lui taica-sau "Te bat una pe doua daca mai pierzi balonul!" (vroia sa zica una-doua) A fost foarte simpatica cum l-a certat pe taica-sau ca pierduse primul balon.![]()

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
GETY spune:
Buna dimineata!
Haideti la
, mamici!
Monique_new, tu pe unde esti?
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Lexi, nu l-a uitat Maria pe tati! Nu le scapa nimic la copiii astia.![]()
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Nimeni pe aici?
Asa creste Maria Diana
anangel_lexi spune:
Buna dimineata!
Gety
, eu sunt pe-aici dar cu o stare proastaaaaa...
Gradinita Mariei s-a inchis pana la sfarsitul saptamanii din cauza epidemiei de gripa porcina.
Nu pot decat sa ma rog sa fim sanatosi. Nici macar nu stiu cum se procedeaza in situatia asta, daca se asteapta pana se vindeca toti copiii bolnavi sau se asteapta sa vada daca mai apare un caz nou, sau, sau... Am o gramada de intrebari care mi se invart in minte si nu stiu cui sa le adresez.
Mai e si vremea asta urata, ploaie, frig, innorat...offf
Chiar asa, si eu m-am gandit la Monique ieri. Unde esti?
Si m-am mai gandit la lilina pentru ca am primit un catalog in posta cu materiale pentru diverse hobby-uri, inclusiv materiale cu gramada pentru margelit. Asa ca Margelilico, hai la raport.

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
beatrix spune:
Neatza!
Gety, multumesc de cafelutza!
cu intarziere La multi ani Bucurii,frati, surori, mamici, tatici, bunici, matusi si unchi de Bucurii care si-au aniversta ieri onomastica!
Multumesc tuturor pentru urari!Numai bine tututor!
Adina, imi pare rau ca acea doamna se razbuan pe copii! eu as face scandal in continuare! cel putin la faza ca nu au fost trecuti pe lista cu sarbatoriti m-as duce direct la directoare si as intreba care e motivul, as spune chiar ca ii acuz de discrimare, hai sa fi omis pe unul din greseala, dar sunt doi si coincidentza e prea mare! plus as spune clar de comportamentul fata de copii, adica daca ai inceput mergi pana la capat! probabil scorpia exact asta joaca, lasa ca ma port rau cu copii sa vezi ce o potolesc pe mama lor si ii arat ca tot eu is mai tare! eu zic ca tot ce ai de spus, spune cu calm si cere mutarea lor la cealalta grupa daca se poate, tocmai pe motivul asta! vorbeste si cu cea la care ai facut reclamatie si intreaba cum e cu "anonimatul" ala ca stie toata scoala plus doamna care se razbuna pe copii! nu te grabi cu retragerea lor de tot de la scoala! pt ca in general copii povestesc, poti sa-i intrebi si pe ceilalti copii din grupa lor si pe parinti in legatura cu comportamentul doamnei! Succes si nu te lasa!
Cat despre partea cealalta, nici noi nu stam bine cu pedalatul, sariturile, cataratul sunt ok! si el prefera pictatul in detrimentul coloratului! dar tot linii si cercuri, ovale, puncte deseneaza iar la colorat toata pagina nu in limite! la noi problema e ca nu tine corect in mana nici creionul si nici pensula! si parca cu cat ma stradui sa-i explic el se incapataneaza tot mai tare si numai cum vrea el! pana o incepe sa scrie o invata el sa le tina corect!
asa, acum sa revin la subiectul cu antibiotice daca tot l-am deschis sa-l si continui! poate nu m-am exprimat cum trebuie dar eu nu am scris ca o controversa pt ca problema nu se pune intre a da si a nu da antibotic! antibioticul are rolul lui si trebuie dat atunci cand este cazul! dar de aici si pana la a da antibiotic unui copil de cate ori tuseste, are muci si un pic de temperatura ca 38 nu este febra e cale cam lunga! totusi nu vorbim de aspirina!
eu nu o acuz pe Yonna si imi cer scuze daca asta e reiesit! ca mama cand copilul e bolnav tot ce iti doresti este sa se faca bine! poate tocmai de data asta este nevoie de antibiotic, eu nu am de unde sa stiu si clar trebuie dat! eu tot ce i-am cerut este sa se duca sa vorbeasca cu medicul pentru ca ceva nu e in regula! nu e normal ca un copil sa o tina din antibiotic in antibiotic! eu am vrut doar sa-i trag un semnal ca este prea mult!
si da regula cu 3 zile de febra este perfect valabila! de cate ori n-am scris ca Eric e cu febra sau tuseste sau de muci nici nu mai vorbesc ca faceau parte din decor la un moment dat? si cu toata astea pana acum nu am ajuns la antibiotic! febra tinea cel mult 3 zile, a 4-a zi era in jur de 38 dar a 5-a zi era ok! intotdeauna am mers pe mana pediatrei! si nu se pune problema sa nu-i dea antibiotic daca este cazul! mi-a dat cand eric a facut rosu in gat,ea pleca din oras si mi-a spus la primul punct alb incepi sa-i dai! am scapat si atunci dar nu as fi ezitat nici o clipa sa-i dau daca facea si infectie!
eu stiu ca in romania este la moda sa se dea antibiotic preventiv, dar totusi chiar este cazul? si mai stiu cum sunt si unii medici, fara chef de lucru si daca ii deranjezi iti zic da-i antibiotic ca asta e cel mai usor mod de a scapat de tine! dar cate din voi sariti sa luati imediat antibiotic cand incepeti sa tusiti, sua va curge nasul sau aveti un pic de febra? nu, noi ne indopam cu ceaiuri de lamaie si paracetamol in schimb la copii sarim cu antibiotice indiferent daca e cazul sau nu, doar asa ca tuseste si ii curge nasul!aa si mai e un motiv, sa nu se duca raceala la plamani!
ideea e ca oricum fiecare face ce vrea si cum crede, indiferent ce zice X persoana pe un forum! mai departe nu mai depinde de mine, nici nu am pretentia sa se faca ca mine, sau ca ce zic eu e litera de lege! eu am facut doar o observatie si am povestit din experienta mea!
Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!