GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 8

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

MIHAELA....LA MULTI ANI...SA FII FERICITA...SI IMPLINITA...

A L I N A-ROXANA MARIE REBECCA AYANNA
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI,MINIM 2...burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina2700

Buna dragele mele!
Noi suntem tot raciti...,acum vine tati de la cumparaturi cu medicamente noi care sper sa ne ajute mai mult!
MariGusta sper sa nu te superi ca-ti spun asa ...e mai usor va asteptam... dar de furat bebe...hm nu cred!E tati paznic strasnic ...nu poate sa il ia nimeni
Alina cel mic cu ochelari e tatal Anei ia uite:

http://good-times.webshots.com/photo/2037963360104535410WNiCBb

...iar eu cu siguranta nu am cum sa fiu fara sotul meu suntem mereu impreuna de nedespartit.Eu povestea noastra am mai spus-o parca...dar tu nu activai pe atunci pe forum...si eu ca si Gusta sunt la a 2 casatorie...sotul e fratele celei mai bune prietene din liceu...o sa caut pag in care am scris mai multe si o sa te directionez
Anna acum fug sa vad printesa harnicuta!

DAVID LUCA
POVESTEA NASTERII

SCUZELE MELE MAMICO

A L I N A-ROXANA MARIE REBECCA AYANNA
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI,MINIM 2...burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani la toti cu numele de sfant pentru ziua de azi.

Alina multa sanatate si sa va faceti repede bine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

La multi ani Mihai(-ela)Gabriel(-a), sa fiti sanatosi si fericiti.
Avem si noi o proaspata mamica aici pe forum asa ca, draga noastra, SANATATE MAXIMA !!!

Mergi la inceput

In ultimele zile nu prea am mai scris pe forumul nostru dar vad ca s-a animat, am avut ce citi aseara ...
Noi am fost ocupati cu dintisorii ce ies precum ghioceii primavara... se vede ca s-a spart gingia si sunt tare mandra ca Stefan a fost f.f.f. cuminte, a plans doar intr-o dimineata cand eu tot eram mirata de ce plange la tzitzi si am tot insistat pana s-a enervat...
Deci, minunea mica nu mai vrea tzitzi , nu ar fi o noutate - prima criza de acest gen a fost pe la 2 luni cand am apelat la mamelon de silicon(sa traiasaca inventatorul) si a mers super bine, am alaptat exclusiv pana la 4 luni... acum dau vina pe dintisori dar sunt disperata pt.ca eu vreau sa ii dau san macar pana la 9 luni... Ce credeti ca am facut ? (sunt cu inventiile, o sa-mi scot brevet ca mai am niste istorii dar nu am timp sa le scriu)... so, nu-i mai dau san noaptea ci ziua, imi ung mamelonul cu mancare (piure de fructe, iaurt, piure de legume cu carne) si asa il pacalesc sa mai traga si el cateva gaturi de laptic de la mama lui... of, feteleor , sa ma vedeti cum arat ca o purcica, murdara toata de mancare, iar el cu bavetica la fel... uite asa ne chinuim in speranta ca isi revine . Cand i-am povestit sotului aseara pe net, si facea cruce saracu`, cica am luato razna de cand a plecat el...eh, neuron obosit, cu idei ciudate.
Azi ma duc la cumnatica, o cheama Mihaela-Gabriele... iami, iami cu manacare buna si tortulet
Pup, pup copii superbi , mamici harnice cu gradini frumos ingrijite, mamici ce se chinuie sa dea jos kg. (si eu vreau )... pup, pup

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=84

Mergi la inceput

Alina, finul tau sta pe strada Decebal? Seamana cu un vecin de scara...
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

La multi ani, Mihaela! Fetelor, daca aveti in familie Mihai, Mihaela, Gabriel sau Gabriela, la multi ani fericiti si din partea mea.

Anna, Ioana este un ingeras de copil. M-au amuzat teribil boacanele ei; vreau si eu!

karmen de Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Multumesc fetelor, ce imi doriti mie va doresc si eu voua inzecit.
Si va astept la un pahar de vin, suc, ce doriti plus o prajitura.

2 X de Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

O POVESTE MINUNATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Buna dimineatza.....guritza mea doarme....pacat ca-si face varza mesele....a adormit singura.......si e tare vesela dar mananca mai putin....in fine.....la multi ani sarbatoritelor de ieri....
va pupam...

Madalina de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Neata si de la noi.
Am o rugaminte, recomandati-mi si mie un medic oftalmolog (cu cabinet particular), as vrea sa ajung cat mai repede la unul ca se pare ca lui Matei ii tot curge un chisor de ceva timp si sa nu fie infundat canalul lacrimal.

2 X de Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

O POVESTE MINUNATA

Mergi la inceput