GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 8

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

hai ca am trimis mesaj eu aseara la moderator si probabil a rectificat el eroarea de pagina...da se vedea nasol tare....

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna dragele mele!
Noi suntem tot raciti...,acum vine tati de la cumparaturi cu medicamente noi care sper sa ne ajute mai mult!
MariGusta sper sa nu te superi ca-ti spun asa ...e mai usor va asteptam... dar de furat bebe...hm nu cred!E tati paznic strasnic ...nu poate sa il ia nimeni
Alina cel mic cu ochelari e tatal Anei ia uite:

http://good-times.webshots.com/photo/2037963360104535410WNiCBb

...iar eu cu siguranta nu am cum sa fiu fara sotul meu suntem mereu impreuna de nedespartit.Eu povestea noastra am mai spus-o parca...dar tu nu activai pe atunci pe forum...si eu ca si Gusta sunt la a 2 casatorie...sotul e fratele celei mai bune prietene din liceu...o sa caut pag in care am scris mai multe si o sa te directionez
Anna acum fug sa vad printesa harnicuta!

Mergi la inceput

Mari scuze nu am pus spatiu.....intre Mari si Gusta....mie imi place Mari mai mult!Am uitat sa-ti spun ca am vazut pozicile si imi place tare mult de voi!Si cine se ocupa de gradinarit???ca eu am o curte mica...dar nu am timp sa fac nici curat in ea

Mergi la inceput

Anna imi place de mor de Ioana ingeras,fluturas,obraznicuta harnicuta...imi place in toate posturile.E super dulce!
Am vazut si zapadaaaaa....hmmm vreau si ioooo!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna deja am prins drag sa scriu aici.

Alina imi poti spune cum vrei tu ca mie oricum imi place.Gradina si casa e pe mainile mele eu aranjez si ma lupt cu toate.

Anna eu nu stiu unde sa ma uit la poze.

Alina burticuta cum este?

Gata ma duc la desene ca treaba am da chef nu asa ca pauza si cum vine cheful cum ma apuc.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Gusta ai pm de la mine cu contul de poze.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Alina, frumos mai este David. Frumoase sunt toate pozele, dar recunosc ca David are cea mai mare contributie la asta . Cat priveste semnatura mea, mi-a iesit intr-adevar, dar recunosc ca am trisat putin:My_Lady m-a ajutat.

Ramona, bebe Stefan e un scump, dar si Patrick e dulce foc

Gusta, ti-am vazut pozele azi-noapte si mi-au placut mult. Fetita ta e frumoasa, frumoasa de tot, iar casa si gradina sunt super. Am respirat si eu un pic de aer din afara. Se vede ca pozele nu-s de-aici. Pur si simplu, se simte. Apropos, ne dai ceva trucuri de slabit?

Ard de nerabdare sa vad si pozele Annei. Revin cand am timp cu comentarii.

karmen de Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Buna deja am prins drag sa scriu aici.

Alina imi poti spune cum vrei tu ca mie oricum imi place.Gradina si casa e pe mainile mele eu aranjez si ma lupt cu toate.

Anna eu nu stiu unde sa ma uit la poze.

Alina burticuta cum este?

Gata ma duc la desene ca treaba am da chef nu asa ca pauza si cum vine cheful cum ma apuc.

Marilena si Mara Augusta

burtica e bine...cu pumnii si picioarele de toate zilele, mai nou si in coastele mele

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Anna vazut poze si super fluturasul si tot ce am vazut si te plangi ca nu ai ajutor cand puiul pune si muraturi si face si curat in debara.

Karmen sfaturi de slabit nu am ,am tinut cure dar tot mai am sunculite pe burta si cu sarbatorile e de rau cu kg.Sincer linistea si aerul curat de aici e ce imi place cel mai mult.

Alina pai face cu printesa control sa vada daca ai totul in ordine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

dragelor,
scriu greu ca stefan e in bratele si vrea sa scrie si el cu gura... pe laptop,microfon, masa, mouse... tot baga in gura, ii ies dintisorii de jos si o sa va povestesc cand am timp ce si cum... amu` sunt rupta de oboseala, am fost la cumnata si am gatit zacusca de vinete si fasole (ghebe nu am gasit anul asta )...
tre sa ies ca imi tipa rau , vrea prea multe in gura si nu i le pot da pe toate
pup!!

Mergi la inceput