GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 8

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ALINA CEVA NU E IN ORDINE.......

Citat:
citat din mesajul lui alina2700

Alina mai ai putin...de miscat nu se va mai misca asa de mult deacum...ca nu o sa mai aiba loc,asa ca poate nu o sa te mai doara!Dar sper ca stai cumintica in cursul zilei!
Fetele POZE NOI
Pupici

DAVID LUCA
POVESTEA NASTERII

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

ALINA CEVA NU E IN ORDINE.......
Citat:
citat din mesajul lui alina2700

Alina mai ai putin...de miscat nu se va mai misca asa de mult deacum...ca nu o sa mai aiba loc,asa ca poate nu o sa te mai doara!Dar sper ca stai cumintica in cursul zilei!
Fetele POZE NOI
Pupici

DAVID LUCA
POVESTEA NASTERII

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

AVEAI " PUSE IN FATA LA url..si nu la http.....si....nush..mai e ceva ciudat...da m-am descurcat...[poate o fi vreun virus.....mai sus cand am dat quote..si am scris ceva....a aparut mesajul ca si cum era al meu cu continutul tau..

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Alina multumesc de aprecieri si da papi e mai mare mult ca mine dar sincer nu conteaza.Acasa nu vin ca nu se poate dar incerc sa fac sarbatorile sa imi fie mie pe plac.

Alinuta frumos flacau mai ai cu ochi albastri sa vezi tu cum venim si-l furam.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

ALI...DACA DE ACUM STA DE VORBA CU ,,MONSTRII SACRI,, AI TEATRULUI SI TELEVIZIUNII... VA AJUNGE SIGUR UN STAR FII-TU. E FRUMOS PUSTIUL....SEAMANA LA FIGURA CU MARIA TA IAR OCHII SUNT AI SOTULUI...ALINUTZO..DA TU LA NUNTA AI CUNUNAT CU SOTUL TAU?CA EU NU IL TIN MINTE PE EL....TIN MINTE UN NENE MAI MIC SI MAI SLAB SI CU OCHELARI SI BRUNET..SI TU NU AVEAI ,,OCELARI,, ATUNCI

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Alina multumesc de aprecieri si da papi e mai mare mult ca mine dar sincer nu conteaza.Acasa nu vin ca nu se poate dar incerc sa fac sarbatorile sa imi fie mie pe plac.

Alinuta frumos flacau mai ai cu ochi albastri sa vezi tu cum venim si-l furam.

Marilena si Mara Augusta

DC NU SE POATE...NU TE LASA SOTUL....SAU NU AI LA CINE VENI?DACA, BINEINTELES, NU MA BAG IAR IN SEAMA, CUM MAI PATESC EU SI GURA MEA MARE DEOBICEI..

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

Mergi la inceput

PAGINA ASTA 7 LA MINE APARE DISTORSIONATA...LA VOI E NORMALA...SE VEDE NORMAL????

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Si la mine se vedea nasol aseara, acum e ok.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Acum am vazut si eu pozele cu minunea ce David cu ochisori senzationali!!!!!!!!!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Alina nu e chiar usor.Puiul e la scoala si atunci nu pot sa plec ca nebuna,iar sotul nu ar avea nimic de zis si bani astea nu ii gasesti peste tot.Eu vin in fiecare an acasa vara si am zis ca de cand copilul incepe scoala e clar numai plecam cand vrem.

Anna neatza.

Azi va dau eu cafeluta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Fetele, am pus cateva poze noi pe webshots.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput