GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 8

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Alina mai ai putin ....si ai sa-ti tii in brate comoara!Cred ca abia astepti...in curand nu se va mai misca asa mult Rebecca ca nu va mai avea loc asa ca poate ai sa scapi si de durerile de burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina2700

Alina mai ai putin ....si ai sa-ti tii in brate comoara!Cred ca abia astepti...in curand nu se va mai misca asa mult Rebecca ca nu va mai avea loc asa ca poate ai sa scapi si de durerile de burta.

DAVID LUCA
POVESTEA NASTERII

no chance....ce-i drept se misca mai greu..dar imi trage cate una de vad verde....eu in maxim doua saptamani ma astept sa nasc...presimt ca nu mai apuc eu 8 decembrie....luna asta nasc sigur..

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

tocmai voiam sa te intreb...da tu poze noi nu ne mai dai...cand am vazut la pagina anterioara.....am incercat, dar nu merge..da cu eroare

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

Alina puiul merge la scoala,a trecut de gradi aici de la 4 ani au scoala.Eu ii vorbesc olandeza si acum romaneste pentru mine important e sa stapaneasca olandeza ca sa nu aibe probleme la scoala.Eu am facut 2 ani de olandeza(ca eu am si cetatenie olandeza ) la scoala si am dat examene.Cu scrisul stau mai rau dar cu vorbitul e bine.Mara vorbeste olandeza dar intelege tot ce ii zic in romaneste si oriunde a avut de merg la gradi de la 2 ani si 5 luni s-a acomodat imediat nici o problema si acum la scoala ii place foarte mult si noi suntem mandri de ea ca a trecut repede din grupa pregatitoare la clasa 1.Vedeti cum isi lauda ciora puiul.

Alina ai sa vezi ce repede trece timpul si ai sa iti ti printesa in brate.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Buna.

Alina puiul merge la scoala,a trecut de gradi aici de la 4 ani au scoala.Eu ii vorbesc olandeza si acum romaneste pentru mine important e sa stapaneasca olandeza ca sa nu aibe probleme la scoala.Eu am facut 2 ani de olandeza(ca eu am si cetatenie olandeza ) la scoala si am dat examene.Cu scrisul stau mai rau dar cu vorbitul e bine.Mara vorbeste olandeza dar intelege tot ce ii zic in romaneste si oriunde a avut de merg la gradi de la 2 ani si 5 luni s-a acomodat imediat nici o problema si acum la scoala ii place foarte mult si noi suntem mandri de ea ca a trecut repede din grupa pregatitoare la clasa 1.Vedeti cum isi lauda ciora puiul.

Alina ai sa vezi ce repede trece timpul si ai sa iti ti printesa in brate.

Marilena si Mara Augusta

SA DEA DOMNUL MARI....SUNT ASA DE SPERIATA....NICI NU ITI DAI SEAMA...UNEORI MA APUCA SI PLANSUL DIN SENIN....PE BUNE...
MARI,DA CUM DE ATI AJUNS VOI TOCMAI IN OLANDA????ASA DEPARTE....DACA POTI POVESTI SI NU E INOPORTUNA INTREBAREA...

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Salve fetele.Da' ati avut ceva spor la scris, am avut cateva pagini bune de citit.
Vin si eu cu datele pt prima pagina:
Maria-Mihaela 13.06.1982
Amalia-Cristiana 14.10.2004
Andi-Matei 21.10.2009
Saptamana viitoare vom mai avea un mic crestin printre noi.Am stabilit pe 13 sa facem botezul.Cat mai repede ca asa e mai bine.
Am fugit ca a inceput bebita sa scartaie dupa papa.

2 X de Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

O POVESTE MINUNATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Alina daca tu ai presimtirea asta...inseamna ca ai sa-ti tii comoara in brate si mai repede cine stie...poate Rebecca vrea sa se nasca de ziua sotului meu!Cu pozele noastre io zic sa mai incerci...la mine si la alte fete a mers!
Gusta felicitari...pai cum sa nu te lauzi...la 4 ani deja a trecut de pregatitoare...e ceva!
Miha f bine ca il botezati repede pe Matei...petrecere frumoasa si sa nu uiti sa faci pozemulte sa ne delectam si noi.
Pupici

Mergi la inceput

Alina nu e secret ,am fost casatorita in ro dar nu a mers si am enit in vacanta si dupa 6 ani tot in vacanta sunt.Numai ca de anul trecut sunt recasatorita ca sa primesc cetatenie,ca papi e olandez si de aici vorbesc eu olandeza.SI nu te mai gandi ca bebe o sa fie bine.Nici nu iti zic ce speriata eram eu trebuie sa te gandesti ca totul e bine.

Alina e meritul ei,noi i-am oferit tot ce am putut,aici de la 5 ani scoala e obligatorie ,dar iti mai dau eu date pe parcurs daca vrei sa stii ceva.

Miha frumos cu botezul.

Of ce dor ma ia uneori de acasa ca eu aici chiar nu am pe nimeni numai pe pui si restul olandezi si cel mai greu imi e ca vin sarbatorile si o sa imi fie greu.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Si ca sa nu spuneti ca nu stiti cu cine vorbiti am sa va arat niste poze cu mine poate ma stiti din vedere.

http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

MARI...ESTI ASA FRUMOASA...PE BUNE...SUNT RARE FEMEILE CU OCHI DE CAPRIOARA....
FELICITARI PENTRU NOUA CASA DIN OLANDA...E FAIN AMENAJATA,CU GUST SI STIL. FATA TA E O SCUMPETE....ARE OCHII TAI SI TRASATURILE SOTULUI...
SOTUL TAU E MAI MARE DE ANI,NU?...DA ASTA N-ARE IMPORTANTA...BINE CA TI-AI GASIT FERICIREA SI LINISTEA..FIE SI DEPARTE DE CASA.
MARI DA NU POTI VENI ACASA DE SARBATORI...SAU SA VINA AI TAI LA TINE..E NASHPA DE SARBATORI SINGURA...

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

Mergi la inceput