GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 8

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Buna, fetele! Si a mea abia acum s-a trezit si n-a avut chef de laptic, doar ceiutul l-a servit. Acum ne jucam sa ni se faca foame...va pup pe toate!

karmen de Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA

Mergi la inceput

Mihaela, te pot ajuta eu. Roberta a avut problema asta la ambii ochisori si am fost la o super-dr oftalmolog, care are cabinet particular si la Onesti, dar ea de fapt e din Bacau. Intr-o saptamana jumate, ne-a rezolvat problema. Noi am fost tare multumiti de ea.
Am nr ei de mobil, dar problema e ca este in alt tefefon, pe care nu-l am acum acasa. Daca nu e urgenta mare, ti-l pot da diseara.

karmen de Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Ar fi super Karmen.Mersi mult

2 X de Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

O POVESTE MINUNATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela amalia

Neata si de la noi.
Am o rugaminte, recomandati-mi si mie un medic oftalmolog (cu cabinet particular), as vrea sa ajung cat mai repede la unul ca se pare ca lui Matei ii tot curge un chisor de ceva timp si sa nu fie infundat canalul lacrimal.

2 X de Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

O POVESTE MINUNATA

eu ti-l recomand pe cel mai bun...doctorul grigoras....intereseaza-te la spital...dar cred ca are si cabinet particular

36 saptamani
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice

Mergi la inceput

Fetita mamei

karmen de Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA

Mergi la inceput

Mihaela, ai pm de la mine.

karmen de Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Karmen_

Fetita mamei

karmen de Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA

FRUMOASA FETITZA TA

36 saptamani
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice

Mergi la inceput

mersi, Alina, sunt sigura ca si a ta va fi frumoasa, ca are cu cine sa semene

karmen de Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Karmen_

mersi, Alina, sunt sigura ca si a ta va fi frumoasa, ca are cu cine sa semene

karmen de Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA

danke....

36 saptamani
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

fete...da unde umblati????

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput