GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 8
Raspunsuri - Pagina 11
ramona7575 spune:
ehe, suntem acasa dar a venit mama soacra pe la mine si suntem busy ... toata ziua am umblat hai-hui prin oras ... am facut si eu presopunctura la centrul Ceragem...
Lui Stefan i-au iesit binisor dintisorii, intai cel din dreapata apoi stangul, sa-l vezi cum strange din gingii sa simta dintii ...
Gata, pup !!!
alina2700 spune:
Buna ziua fetelor!
LA MULTI ANI MIHAELA!...(cam cu intarziere dar niciodata nu e prea tarziu)
Eu nu am mai intrat,nu am avut starea necesara...David e tot mucos,luni am fost la dr si ne-a dat antibiotic.Azi e mai bine,sper ca ne trece deacum!
Am vazut poze cu Roberta "fetita mamii" e o dulce!Are niste ochisori si niste falcute de moare lumea!
Va pupacim!
My_Lady0091 spune:
![]()

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice

AnnaBaby spune:
Neata fetele! Slaba miscarea pe aici. Ia haideti repede la
!
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
ramona7575 spune:
Buna cafeaua dar ma servesc de zori cu ceai pt.lactatie, scade productia
ca sa suga, trebuie sa-l alaptez inainte de masa altfel nu vrea nik... nu imi mai pun mancare pe sani.
Acum 2 seri a fost foarte agitat, mi-a mancat urechile, nu voia nici suzi asa ca i-am legato cu elastic, a stat ce a stat cu ea chinuindu-se sa o scoate din gura, nu isi explica de ce se duce inapoi cand trage de ea... am ras cu soacra-mea sa cadem pe jos... intr=un final a inceput sa planga cu ea in gura si i-am luato...
Aseara a fost mai linitit, oare sa fie din cauza ca soacra a fost la mine iar musafirii ii agita pe cei mici?
In rest, toate bune !!!
My-lady, un pic si scapi de burtica... Doamne ajuta !
http://community.webshots.com/album/571...y&start=84
ramona7575 spune:
Waw, my-lady, ai deja peste 400 mesaje in 2 luni ???
Ioi, eu am 140 din 2006, ma rog, pana anul trecut aveam max.5... de cand am nascut si am ramas acasa am inceput sa mai scriu ...
Daca o tii asa , ajungi campioana 
http://community.webshots.com/album/571...y&start=84
Karmen_ spune:
Buna, fetelor! As zice "neata", da' e cam tarziu ![]()
Am o intrebare pt cele deja mamici: ce suculete le-ati mai dat bebelusilor? Mar, morcov si putina mandarina i-am dat si eu, dar ce altceva as putea sa mai incerc? Si inca ceva:cam care ar fi cantitatea intr-o zi? (Roberta are 5 luni). Am zis o intrebare si-au iesit vreo 3...

karmen
de
Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA
AnnaBaby spune:
Karmen eu Ioanei nu prea i-am dat sucuri, am preferat sa-i dau piure de fructe, mi se pare mult mai sanatos. Adica decat sa-i dau doar fructoza, mai bine si ceva vitamine din coaja si fibre din pulpa.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
Karmen_ spune:
Anna, mersi
Imi poti da detalii: din ce i-l faceai piureul de fructe, in ce cantitate si de la ce varsta i-ai dat? 
karmen
de
Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA
AnnaBaby spune:
Karmen stai sa ma gandesc, parca a trecut o vesnicie, deja am uitat detaliile.
Asaaaa, am inceput diversificarea la 4 luni, Ioana fiind alaptata exclusiv artificial. La inceput e adevarat i-am dat suc de morcov, apoi combinat cu suc de mar, cantitativ destul de putin, 10 ml la inceput, si usor usor am crescut pana pe la 30 cred. Cand am incercat portocala a facut o iritatie pe fata, cica din cauza acidului, ma rog, poate a fost doar o coincidenta. Chestia cu sucul se desfasura pe la ora 10. Ca un fel de gustare intre mese
. Apoi la ora pranzului am inceput sa-i dau supa de zarzavat, de fapt pisam legumele fierte, nu i-am dat niciodata zeama chioara. La supa puneam radacinoase, morcov, patrunjel, pastarnac, telina, apoi cartof, si i lunile urmatoare mazare, fasole pastai, etc la piureul de fructe radeam mar, eventual combinat la fel cu morcov, banana. Gutuia de exemplu e buna, si poti sa o coci in cuptor, ca sa nu-si piarda vitaminele la fiert. Poti sa-i dai caise rehidratate (cumperi din alea confiate, uscate, dar vezi sa nu fie uscate la fum) si le fierbi ca sa le rehidratezi si apoi dai prin mixer. Cam asta imi amintesc acum. Ma mai gandesc si iti mai spun.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii