GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 8

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fete...sal. am fost la doc...mi-a dat data probabila a nesterii pe 28 nov...a zis ca e posibil ca sarcina sa fi mai avansata si sa imi fi venit ciclul peste sarcina in martie..a zis ca e posibil sa nasc si saptamana viitoare.mi-am vazut maimuta la 4d...e bine...si seamana cu mine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Anna, mersi, chiar ca m-ai ajutat. Am ramas f. surprinsa ca Ioana a fost alaptata exclusiv artificial, n-am stiut, ma mai alinam nitel si mai scuteam vreo tona de lacrimi ca n-am putut sa-i dau Robertei mai mult laptic de la mine. Deci, ma ajuti si mai mult pt ca diversificarea ei nu s-a bazat si pe lapticul tau...Daca-ti mai aduci aminte si de alte etape ale diversificarii, te rog, sa ma mai luminezi si pe mine, ca sunt cam in ceata. Am citit pe net o mie de pareri, de mai tare m-am ametit . Mersi frumos!

My_Lady_Alina, scuza-ma, dar n-am mai stat pe mess; dimineata deschidem calculatorul eu sau sotul si, apoi, ne vedem de treburi, intram cand mai avem pauza. Noaptea Roberta s-a invatat sa adoarma singura, dar nu-i mai las televizorul sau laptopul deschis decat daca descarca sotul meu ceva si atunci ii cobor doar "carcasa" ca sa fie "noapte"
Oricum, felicitari pt frumusetea ta si sper sa mai vorbim

karmen de Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Karmen, la 4 luni jumate am inceput si eu diversificarea, am procedat exact ca Alina si sa stii ca nu ne-am discutat inainte... tot piure de fructe,mai adaug un pic de morcovel crud, para, gutuie cruda(nu ma complic sa coc fructele, Stefan haleste orice), branza, o portie de cereale (nu mai mult ca ingrasa si nu avem nevoie)... combini dupa cum iti trece prin cap.In legatura cu fructele, idem Alina, piure de legume, sa nu fie zeama, pe la 5 luni introduci carnita, outz... eu adaug un pic de ulei de porumb, are un gust minunat si place bebelusilor. La pranz mai adaug in piureul de legume, brazica calcica (sa nu combini cu carnea) sau seara branza + iaurt (eu folosesc de la Milli)
Sa introduci legumele treptat, sa nu faca alergie (de regula morcov, pastarnac, patrunjel nu sunt probleme, la celelalte sa le incerci pe rand).
Cam atat,sper sa iti fie de folos sfaturile noastre .
Noapte buna !!!

http://community.webshots.com/album/571...y&start=84

Mergi la inceput

A, am uitat sa adaug, inainte sa incep diversificarea aveam cosmaruri ca nu o sa ma descurc, acum sunt cea mai tare in inventii, daca ramane de la Stefan ceva mancare, ling eu tot, adaug sare si iami, iami ... o sa vezi ca devii experta intr-o saptamana... Bafta !!!
Ma duc la somn ca nu se stie cum va decurge noaptea ...

Mergi la inceput

Credeti ca ati scapat de mine ??? Cand am chef de scris, scriu , azi eu si sotiorul meu indepartat dar iubit facem 9 ani de la logodna. Imi este dor de el ...

Mergi la inceput

Mersi si tie, Ramona si felicitari pt aniversare! Sa fiti fericiti si sa va iubiti tot la fel de mult multi, multi ani de-acum incolo...si cum ii place sotului meu sa spuna: LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA!
(Noi pe 3 dec.,cand face Roberta 6 luni, implinim 3 ani de cand m-a cerut de sotie)

Noapte linistita tuturor !

karmen de Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA

Mergi la inceput

Am uitat ceva...eu am o problema: cand sa-i dau gustarea de la ora 10, ca fiica-mea doarme tun pana la 12?! De obicei, mananca lapticul la ora 6 si, apoi, mai mananca la 12 cand se trezeste. Pana acum ma bucuram ca doarme atat, dar acum sunt intr-o dilema. Fetelor, voi ce ziceti?

karmen de Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Credeti ca ati scapat de mine ??? Cand am chef de scris, scriu , azi eu si sotiorul meu indepartat dar iubit facem 9 ani de la logodna. Imi este dor de el ...

la muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti aniiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice

Mergi la inceput

am latit pagina,scuzele mele

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

fete...sal. am fost la doc...mi-a dat data probabila a nesterii pe 28 nov...a zis ca e posibil ca sarcina sa fi mai avansata si sa imi fi venit ciclul peste sarcina in martie..a zis ca e posibil sa nasc si saptamana viitoare.mi-am vazut maimuta la 4d...e bine...si seamana cu mine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI

Acushica, acushica ne anunti ca intri in travaliu si tinem la curent fetele de pe forum cu vestile de la tine... scapi de buritca mare care iti creaza probleme...

Mergi la inceput