GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 8
Raspunsuri - Pagina 13
ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Karmen_ Am uitat ceva...eu am o problema: cand sa-i dau gustarea de la ora 10, ca fiica-mea doarme tun pana la 12?! De obicei, mananca lapticul la ora 6 si, apoi, mai mananca la 12 cand se trezeste. Pana acum ma bucuram ca doarme atat, dar acum sunt intr-o dilema. Fetelor, voi ce ziceti? karmen de Roberta-IoanaROBERTA-IOANA |
Daca se trezeste asa, dai fructele la 12 si legumele pe la 17 - 18, nici prea tarziu sa nu ai suprize noaptea...
http://community.webshots.com/album/571...y&start=84
My_Lady0091 spune:
FETE EU NU MAI INTRU O PERIOADA PE AICI...DACA VRETI SA MAI VB,AVETI ID MEU DE MESS SI RAMONA ARE NR MEU DE TEL.EU S-AR PUTEA SA NASC SAPTAMANA VIITOARE.IMI PARE SINCER RAU CA NU AM RAMAS LA TOPICUL NOSTRU SI AM ZBURAT PRIN ALTE PARTI
.
CAND VOI MAI INTRA..VOI FI AICI SI POATE LA FETELE DE IULIE-AUGUST...CA IMI SUNT TARE DRAGI.
IMI VA FI DOR DE VOI
.

RAMO,MADA, GUSTA,KARMEN, ANNA, RAMONA,SI RESTUL FETELOR

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

AnnaBaby spune:
My Lady iti doresc nastere usoara si un bebe sanatos, papacios si necolicos!!! Noi oricum te mai asteptam pe aici, sa ne arati poze cu printesa ta!!!
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
eumada spune:
Buna dimineatza fetelor.......e o liniste aici..ca si la mine acasa..
Eu m-am trezit dimineatza ca am o durere de gat de numa..de fapt ma ustura si ma doare si capul....asa imi trebuie ies din caldura dimineatza si stau pe geam....
Fetitza mea e la mama...dar merg acus sa o vad si de maine iar sunt mama full-time..ne mai relaxam si noi in weekend....cate putin..acum e alta problema.....puiutza mea nu mai are rabdare sa stea sa se joace...intr-un loc.....
Toata ziua ne certam ea vrea sa stea in picioare...deja se smunceste si se ridica ca o omidutza...exact asa..si se deplaseaza si se oftica daca nu o las ...voi aveti aceeasi priblema?
Eu incerc s-o conving ca la trei luni nu se poate sa stai in picioare si sa mergi,dar...... nu am cu cine....i..si din bouncer a plecat noroc ca are manerul ala.....statea cu piciorusele goale si arata ca la bar..obosise....
Noi am implinit ieri trei lunitze 

am avut si tortuletz........pacat ca Eva era mai preocupata de altceva decat de tort..dar.....pe moment ne-am simtit parinti cu capul dus....
De asemenea va pupam pe toti..si toate....

Cam tarziu dar dau si eu o
mare si tare si neagra si fiwerbinte
Madalina
de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
ramona7575 spune:
Trimis la: - 15/11/2009 : 19:09:56
--------------------------------------------------------------------------------
Buna fetele !
My-lady, imi pare rau ca parasesti forumul nostru dar am sa tin legatura cu tine prin telefon sau messanger, dau vesti bune la fete despre tine, le tin la curent cu noutati, esti tot de a noastra...
Eu azi am umblat nebuna prin padure , ca Scufita Rosie dar in loc de cosulet am avut o galeata alba ce trebuia umpluta cu ghebe (v-am zis ca am o placere sa culeg ghebe si s-a ivit momentul).. din pacate padurea plina de nebuni ca mine si ghebe ioc, vre-o 2 kg.cat sa imi fac pofta... e criza si in padure...
Stefanul meu a stat cuminte la o tanti, s-a dat in spectacol cum a putut el mai bine, s-a plimbat din brate in brate si a fost stuchit tot, a trebut sa-l dezinfectez bine si sa-i citesc Tatal nostru sa nu se deoache...
In rest, crestem frumos, frumos, frumos... ii place sa tipe, sa stea in picioare tinut de mana ii place in leaganul prins in tocul de la usa si sa adoarma ziua in carucior...
Ups ! Ma duc la el, cred ca sa rasturnat in patut
Pup, pup !!!
http://community.webshots.com/album/571...y&start=84
hi, hi, e hot mare, acum tipa, acum tace sa vada daca vine cineva la el
My_Lady0091 spune:
EHE...NICI CHIAR ASA...AM AVUT UN MOMENT DE RATACIRE NEURONALA....STITI VOI
.
ACU MI-AM REVENIT.MAI INTRU EU PE AICI...MAI RAR...CA STAU LA PAT ACU...PREVENTIV
.MADA LA MULTI ANI PENTRU PITICA.
RAMO MERSI PENTRU GRIJI SI PT. CA M-AI SUNAT SI SCUZE CA NU AM PUTUT RASPUNDE.
MULTA SANATATE TUTUROR.

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

AnnaBaby spune:
Neata fetele! Dau o
mare, eu una cel putin am nevoie ca am avut cantec asta noapte cu Ioana!
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
ramona7575 spune:
My-lady, ma gandeam ca ai nascut fara sa dai nici un semn de viata... bine ca esti ok si ai revenit printre noi chiar de mai absentam dar nu o sa ai mult de citit cand intri pe forum...
Pup fetele cu bb lor
My_Lady0091 spune:
fetelor...unde umblati???ati parasit domiciliul nostru conjugal virtual???????va bag la abandon de familie sa stiti...de la 1 an la 3 ani parca....sau 5..![]()
![]()
nu am mai citit codul familiei de mult...nici cel penal....DA PE SCURT....TRECETI INAPOI CA VA MANANCA PUSCARIAAAAAA....

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI

AnnaBaby spune:
Ups, ce te-ai aprins My Lady, stai cumintica poate vine bebe mai repede
. Aici sunt dar cam ocupata, deh, cu Ioana...
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii

Roberta-Ioana