GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 8

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AnnaBaby

Ups, ce te-ai aprins My Lady, stai cumintica poate vine bebe mai repede. Aici sunt dar cam ocupata, deh, cu Ioana...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

...mai intrati si povestiti ce fac piticii vostri...asa mai invata si neuronu meu cate ceva

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

hi, hi My-lady, intrebi ce fac piticii ? Tipa si rade, tipa si rade... o sa vezi tu cand bine bb cum o sa-ti toceasca neuroul odihnit...
Eu am fost la tara ieri iar Stefan a venit acasa cu ifose de alintat, pupat, tinut in brate, aclamat ca o vedeta... acum trag ponoasele...
Amu` doarme si ma grabesc sa fac si eu ceva prin casa...
pup

http://community.webshots.com/album/571...y&start=84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Helau pipal !
Ce mai faceti voi?
V-a fost dor de noi?
Io am fost ocupata tare in ultimul timp...de aia nu am mai dat pe la voi.A schimbat propetarul gamul din fata...(care e cat un perete).Bai fetelor io nu am mai vazut om mai zgarcit si mai disperat decat asta....saptamana trecuta ne anunta ca vin unii cu geamul...io fericita tare ca scapam de al vechi care mai avea un pic si pica.Vin oamenii suna la usa si cica "haideti ca v-am adus geamul,unde-l pun?",noi de colo pai cum unde il pui ...?in locul celuilalt.Ne'! "Ca nu e inclus montajul in pret"!Ahaaa ok!Stai sa-l sun pe propetar bre'!
Si uite asa ca geamul nostru a stat in curtea unui vecin din fata ce avea curte la strada ca la noi in curte nu aveam cum...trebuia sa treaca prin casa si nu se putea cu ditamai peretele!OK!Zice nea propetar ca vine el sa-l monteze cu fii-su dar nu luni si nici marti....OK
Apoi a trecut o sapt nene...abia sambata au venit si bineinteles nu cu fii-su ci cu un meserias cica(prieten de-al lui ca doar nu era prost sa plateasca firma cum se face aici)care s-a taiat in timp ce il dadea pe al vechi jos, a trebuit sa ne tiram ca nu dormise David si era deja agitat.BUUUN de pus l-au pus ei dar mai trebuiau facute si finisajele care zice el "vin luni si termin",nu a terminat luni si nici ieri si i-a mai ramas o gramada si sotului de facut ca ieri am cedat nervos si mai aveam un pik si-l dadeam afara pe omu',se facuse opt si ceva seara si el voia sa dea cu chit si cu vopsea....ooooof am crezut ca mor de nervi!Bine ca a fost inspirat iubitul meu sa-i zica sa nu mai vina ca o sa terminam noi ce mai e de facut!
Apoi bineinteles ca am avut treba ca in toate celelalte zile....in care tot a facut ceva la gemul asta:dai si aspira strange ,pune la loc....de pur si simplu imi venea sa urlu!
Si ete asa mi-am petrecut io timpul....

Declar ca mi-ati lipsit tare mult,imi era dor de voi si de aceea va trimit o gashca de pupici

Mergi la inceput

alinutza sadica..... ,,vrai,, sa omori omul,ai???? hi,hi,hi...ce face hormonu ,,ista,, al maternitatii din om... pentru curaj

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata! Dau azi la toata lumea...
Alina ati avut ceva peripetii, nu gluma. Bine ca s-a rezolvat in cele din urma...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Buna cafeaua chiar aveam nevoie dupa o noapte plina de aventuri ce nu o s-o uit repede...
Ieri am cumparat 2 baloane gandindu-ma ca Stefan o sa fie in extaz... nici vorba, am umflat unul si a ramas agatat de clanta usii (in toc am prins leaganul minunat)... So, aseara la 23:30 dupa ce l-am adormit pe Visinat, am avut proasta inspiratie sa intru in bucatarie pe intuneric cu gandul sa aprind becul de la hota... buuunnnn.... intru ca naluca pe usa si o imping in frigider iar parlitul de balon POOOC s-a spart de o figurina cu magnet postata pe frigider ... am crezut ca fac infarct, am scapt biberonul si o farburie pe gresie, am scos un tipat de spaima (uitasem de balonul spanzurat acolo), ma impiedic de piciorul scaunului si cad in genunchi cu nasul in trandafirul chinezesc de sub centrala... of course, s-a trezit Stef si am luato de la capat cu nani, nani... adoarme repejor dar nu trec 5 minute si aud SOMERIA de la usa... era vecinul de jos cu ficioru-sau ce insista sa deschid usa... deschid mirata usa si ce imi zice "sunteti bine, d_na? Am auzit o IMPUSCATURA la d_ta in casa... " Am invitat oamenii inauntru (Stefan iar se trezise si urla) sa le arat pozna, zic sa nu inchid usa, sa nu aibe impresia ca am vre-un om impuscat in casa... Le-am multumit pt.grija (nu m-am supart, bine ca sar oamenii) si am luato de la capt cu nani, nani de nu mai stia bietul copil ce se tot intampla in miez de noapte...

Uite asta am patit eu azi-noapte, cred ca ma stie tot blocul ...
Gata, ma duc sa fac ceva prin bucatarie cat doarme micutul
Pup !

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=84

Mergi la inceput

ramona.....
pozici de ieri:
mazarichea mea

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

fete cucuiete...iar absentati...
ce frumos e azi afara...la Bacau zic...si am auzit ca si in restul Romaniei..mamicii cu bebeii sanatosi,botezati si grasunei...la plimbare........

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">NUNTA NOASTRA

Mergi la inceput

Io am scris azi si am pierdut tot mesajul
Am fost dadaca pt.nepoteii mei, am facut un lighean de sarmale, maine se da de pomana pt.morti si am taticutz decedat dar si socru... sunt rupta de oboseala si tre` sa fac si baitza lu` Stef, cred ca ne vombalaci amandoi in cada
Alina, am vazut mazarica, o minune mica ce sta ingramadita in burtica ta (maricica, cred ca iti e tare greu )... si eu pastrat toate eco sa i le arat musculosului cand o fi mare
Pup, ma duc la baita ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Io am scris azi si am pierdut tot mesajul
Am fost dadaca pt.nepoteii mei, am facut un lighean de sarmale, maine se da de pomana pt.morti si am taticutz decedat dar si socru... sunt rupta de oboseala si tre` sa fac si baitza lu` Stef, cred ca ne vombalaci amandoi in cada
Alina, am vazut mazarica, o minune mica ce sta ingramadita in burtica ta (maricica, cred ca iti e tare greu )... si eu pastrat toate eco sa i le arat musculosului cand o fi mare
Pup, ma duc la baita ...

of ramo....e greu,acum sufar depresie dupa depresie...ma dor toate si mi se pare ca nu mai nasc...si ma simt singura oricat de multi ar fi in jurul meu...

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

Mergi la inceput