GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 8

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

gusta...mi-e dor de tine...ce mai faci????
alina...ce rar mai intri...
mada stiu ca e ocupata cu robertica grasunica
si restul...fetelor...unde sunteti????

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

Mergi la inceput

aloooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!
iuhuuuuuuuuuuuuu.........where are u????????
bate vantul pe aici....,,BABIES COME BACK!!!!!,,

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

Mergi la inceput

???

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Abseinteism foarte mare pe formul nostru,mai ceva ca la alegeri (jaleeee o sa fie de c... nostru)
Aseara Stef a exersat caderea din patul inalt din dormitor... am auzit un BUF pe parchet si un urlet... nu a fost chiar o drama ca l-am luat cu pupicuri si imbratisari si apoi a inceput sa rada si sa se uite in jos la trepiedul cu jucarii ce a cazut odata cu el...
Asa ca azi, punem premergatorul in functiune ca are baiatul 7 luni, altii pun bb si la 5 luni...
Pup si va mai asteptam pe azi, nu fiti timide...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor.
Chiar ca e cam liniste pe aici.
Am terminat si eu cu masa de pranz a Ioanei, ca somnul azi a fost un fiasco total, s-a trezit dupa jumate de ora cu urlete si nu a fost chip s-o linistesc decat renuntand definitiv la somnul de dupa amiaza. Am patit la fel si aseara, pe la 10 si ceva s-a apucat de urlat si nu puteam cu nici un chip s-o linistesc, abia pe la 12 a adormit din nou. Macar nu s-a mai trezit si dupa aceea, pana dimineata la 8 a dormit. Habar nu am de ce face asa, tare m-am saturat, astept si eu momentul cand voi dormi din nou ca un om normal, parca as fi inca la etapa de nou nascut, asa de des se trezeste Ioana noaptea....Off!!!!!!!!!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

fetelor eu va tzuc chiar daca intrati rar rau...va pupicesc pt ca mai intrati ink...fie si 1 pe luna

38+
A.M.R. 2-
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna fetele!
Intru in graba...nu mai am timp de nik,sunt solicitata la greu!Ba curatenie,ba mincare...care si astea le fac pe n bucati ca nu ma lasa David
Suntem bine!
Va pupacim!

Mergi la inceput

fete pozici noi pt voi
burticul meu azi

38+
A.M.R. 2-
D.P.N.=8 dec.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

My lady am vazut pozele cu burtica de azi! Mai poti? Eu imi amintesc cat de greu era la sfarsit, cum tot speram sa-mi zica dr sa vin sa ma internez ca sa nasc odata, imi imaginam eu ca la 38 de sapt gata, e momentul, dar dr a fost de alta parere, a zis sa mai asteptam o saptamana, daca tot nu e nici un semn din partea Ioanei..., si eu am plecat acasa dezamagita, ca nu mai aveam nici stare, nici rabdare, nimic...dar a trecut mult de atunci, parca as vorbi despre o alta viata......

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

ANNA..e foarte greu,nu greu...insa e sublim...acum spre sfarsit imi dau seama cat de mirific e acest lucru..o viatza in burtica mea..un pui de om care tanjeste dupa iubire....protectie...fiica mea va fi o mamoasa...dar in acelasi timp un spirit liber si puternic...
sunt atatea lucruri de spus....si atat de minunate toate...
GUSTA unde te-ai ascuns mamico de bebe mare si carliontzat?
alinutzo mai trimite-l pe davidel la gagici si mai stai si cu noi...iti ducem lipsa....
ramona...mai vino si u la o cafea virtuala...pupam stefanelul cel finutz...o sa fie un pianist desavarsit...eu asa il vad...
karmen, madalina...grasunele voastre nu va mai lasa chiar la nici o shueta pe forum???
daca nu va faceti datoria va parasc eu lui mos nicolae sa nu ma aduca nik

38+
A.M.R. 2-
D.P.N.=8 dec.09

Mergi la inceput