GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 8
Raspunsuri - Pagina 16
ramona7575 spune:
Buna fetele,
Noi profitam de vremea frumoasa de afara si stam si cate 4 ore... ne place tare, tare...cred ca asta fac si fetele absente...
Ieri a facut un vaccind pt.pneumonie, meningita, otita... si am platiti 270 ron. Am vazut ca vaccinurile gratuite nu au sosit asa cum nici luna trecuta nu avea decat unul, parintii sunt nevoiti sa cumpere din farmacii.
Stef a fost cuminte la vaccin si nu a avut nici o reactie adversa doar ce a cazut IAR din pat, in fund apoi un pic cu capul de parchet

... nu stiu cum face dar cand sunt langa el nu se misca de unde-l pun, cum plec, cum face picioare...
Anna, nepotelul meu s-a trezit noaptea pana la 2 ani jumate, era disperata cumnata mea, voia si de 3 ori apa pe noapte... eu sper sa-l dezvat pe Stef de masa de noapte dar nu reusesc, se scoala pe la 3-4 pt.un biberon de lapte...
Va pup, ma duc sa mai fac cate ceva prin casa pana se trezeste manzocul mic.

My_Lady0091 spune:
asaaaaaaaaaa....uitasem de MIHAELA...mamicule...nu ne-ai mai povestit nimic de bebelina....unde v-ati ascuns mandrelor???
pupam pe Amalia si te asteptam pe la noi...
ramo...pana la urma fa-l parasutist pe Stef....leaga-i o coarda de mijloc poate vrea sa faca bungy jumping...mititelul de el
eu azi ma duc la doctor si ma intorc cu vesti
noi pentru voi...

38+
A.M.R. 2-
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

alina2700 spune:
Buna ziua dragelor!
Ramona cum doamne iarta-ma sa cumperi vaccinul?e jale in Romania...aici ne-au trimis scrisoare sa mergem sa-i facem gratuit lui David vaccin pt AN1H1......numai ca noi nu vrem sa il facem pe asta....
Alina speram sa vii cu vesti cat mai bune sau poate chiar cu printzesa in brate![]()
Pe mine m-a durut rau o masea a carei pplomba a zburat...insa aici daca vreau sa ma programez la stomato ,sigur ma cheama prin aprilie....asa ca mai bine o las moarta...la gineco am sunat acumoluna si m-au programat pe 15 ianuarie
Lui David ai mai iese un dintisor,incisivul de sus lateral dreapta,desi nu-i are pe cei centrali....asa ca va dati seama ce maraiala....oricum,e mult mai bine decat la primii 2 cand a facut si febra si diaree.
Va pupacesc!

ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina2700 Buna ziua dragelor! Ramona cum doamne iarta-ma sa cumperi vaccinul?e jale in Romania...aici ne-au trimis scrisoare sa mergem sa-i facem gratuit lui David vaccin pt AN1H1......numai ca noi nu vrem sa il facem pe asta.... DAVID LUCA POVESTEA NASTERII |
Hi, hi... traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul, vb.lu` nea Badea... astia nu ai bani pt.copchii dar pentru campania lor electorala au... si de ar fi numai pt.campanie ce bine ar fi...
Noapte buna !!!
My_Lady0091 spune:
,,gagicili meli,, am fost la doc, pe scurt...colul e pregatit..pot sa nasc oricand..daca nu nasc pana duminica a zis sa merg la maternitate pentru control...
in caz ca am dilatatie..ma interneaza
orice ar fi ii dau mesaj lui ramo..si intra ea si posteaza...date si fapte cu si despre mazarea mea mica...
RAMO..te rog sa intri si la fulgusori nov-decembrie...nush ce numar va fi ...acum e 171...si sa le anunti si pe fetele de acolo.multumesc

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09

alina2700 spune:
Wow Alina !Ini place tonusul tau!
Sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara,refacere rapida,iar mazarica ta sa fie sanatoasa, mincacioasa si cel putin la fel de frumoasa ca mami!
Asteptam vesti de la Ramo si apoi sa vii sa ne povestesti si sa ne arati pozici!

PUPICI LA TOATE!

ramona7575 spune:
Alina, eu te-am invitat afara poate asa se declansa nasterea... ma ofeream sa te nasesc. 

Hai sa fie intr-un ceas bun iar eu anunt fetele care este (vb.lu` Marean
)
My_Lady0091 spune:
ramo....calma,calma signorina...ca am iesit pe la 16.00...am fost la piatza...am fost la evrika...s-a plimbat hipopotamul oleak
, ce credeai?!?![]()
ali...multumesc pentru cuvintele frumoase...dar mami nu e chiar asa frumoasa
..e ,,normala,, as putea spune...nu am tonus...sunt ,,moarta-n baie,, de frica...
, dar ce sa fac..alta iesire din problema n-am...tre sa nasc..la naiba...in puii mei[:)))]

38+
D.P.N.=8 dec.09

alina2700 spune:
Buna ziua dragele mele!
Azi e zi de cumparaturi si plimbari
!Vrem sa colindam prin magazine sa ne orientam la un cadou pt craciun pt bebe!Vreo sugestie?
Alina lasa modestia deoparte si fii curajoasa !E o experienta unica pe care ai sa o traiesti iar in momentul in care iti vei tine in brate comoara vei uita orice durere sau neplacere!Te asteptam cu vesti!
HAI ALINA!!! 

Pupici tuturor!

My_Lady0091 spune:
mersic ali
...maine vin cu vesti proaspete...speram ca bune...ca ma duc iar la cotrobaitul la scorbura...DD..acum imi pot da si eu seama...cat a putut suferi sarmana ciocanitoare din cauza lui nica creanga...

38+
D.P.N.=8 dec.09