GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 8
Raspunsuri - Pagina 17
Karmen_ spune:
Alina, iti tin si eu pumnii, desi stiu ca, prin prisma meseriei tale, nu duci lipsa de curaj. Pupici de la doua grasunici 
Alina "din strainatate", ma bucur ca ai revenit, ti se simtea tare lipsa pe-aici...stii, ramasese emisiunea fara moderator. Desi n-am postat, am citit cu interes in fiecare zi 
Ramona, mi-ar placea tare mult sa stam la o cafea intr-o zi...ai un simt al umorului fantastic, cel putin asa mi-ai lasat impresia; nu gresesc, nu? ![]()

Anna, eu credeam ca dak bb creste, gata cu trezirile noaptea, dar se pare ca nu-i chiar asa...Roberta nu se trezeste in fiecare noapte, dar asta pt ca adoarme destul de tarziu (intre 23-1). Penultimul somnic e pe la 8-9 seara, dar dupa o ora se trezeste... As vrea sa-i schimb programul, dar mi-e destul de greu, ca eu si taica-su avem acest program de cand ne stim...singurul lucru bun e ca doarme pana la 12 a doua zi, doar cu o pauza de masa...
Mada, pupici tie si grasunicii tale si mai vb pe mess. 
karmen
de
Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA
ramona7575 spune:
Of, nu-mi plac cotrobaielile astea la scorbura de medici (eh, de sot e alta poveste
), pe mine nu m-a examinat decat la burta... never there...
Kamencita, any time putem servi o cafeluta impreuna (si nu numai cu tine, cu toate), cand vii la "capitala" sa dai un semn de viata si te si cazez (o sa cer cazierul in prealabil de la Alina, acum ca am pile la politie
)
Despre umor ... sa-l vi cunoscut pe tata, ioi, isi aseza mainile pe genunchi si incepea sa sporovaiasca precum Creanga... da` l-a vrut D-zeu in ceruri sa zica de bine si pe la ingeri...
Alina "din starinatate" , eu am sa-i cumpar lu` Stef o olita, are una primita dar e prea mare si nici nu-l incanta. Jucarii nu cumpar ca nu-l atrag...
Azi a facut tipatorul 7 luni, are 9400 gr.si 73 cm., zice dr.ca e numai muschi, nu grasime...o sa postez niste poze cand oi avea vreme
Eumada, Gusta, Miha ???
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramona7575 Of, nu-mi plac cotrobaielile astea la scorbura de medici (eh, de sot e alta poveste ![]() ), pe mine nu m-a examinat decat la burta... never there...Azi a facut tipatorul 7 luni, are 9400 gr.si 73 cm., zice dr.ca e numai muschi, nu grasime... |
daca ai nascut prin ceza....la ce sa te cotrobaie..
sa vezi ce ,,dirijare,, mi-a tras mie ultima oara...ziceai ca e MR BEAN cand pierduse bomboana in operatia deschisa a unuia..si ii scotocea toate organele...in stanga...in dreapta..in fata..in spate..in sens giratoriu...impins..(asta a durut rau)..tras...parca ma juganea

LA MULTI ANI STEFANELE....BEBE FINUTZ CE ESTI...ramo sigur nu aveti neamuri cu sange albastru

38+fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

My_Lady0091 spune:
fete azi ma interneaza la 12.30..am contractii..nu s-a rupt apa..pana maine nasc...tineti-mi pumnii...DD AJUTA

RAMO TE SUN

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

AnnaBaby spune:
WOW! Curaj My lady! Sa ai o nastere cat mai usoara si un bb sanatos, papacios, si necolicos!!!! 

Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
alina2700 spune:
Buna ziua dragelor!
ALINA NASTERE CAT MAI USOARA IN CAZUL IN CARE NU AI NASCUT DEJA!!!

Karmen multi pupici 

si Robertei manechina noastra!Moderatorul e Anna normal nu io...dar se pare ca Ioana cea harnicuta o tine ocupata!Apropos Roberta ce mai face?Poze noi?
Ramona 9400g si 73 cm la 7 luni
stati bine!Noi atat aveam la controlul de 9 luni!Si mai ziceam ca David e prea mare....

deci pot sa stau linistita
!Olita eu nu vreau sa cumpar inca...simai ales nu cadou de craciun.Eu abia pe la un an jumate vreau sa-l incerc cu olita!
Am fost ieri la shoping
...insa inca nu ne-am hotarat ...
Feetele pe unde umblati?De ce nu mai scrieti nimik?
Pupici la toata gashca!

ramona7575 spune:
Fetele,
Am vb.cu Alina pe la 13:00, era la spital, cu contractii (nu stia dilatatia), era usor speriata si nu stia la ce asistenta sa "cotizeze"... a ramas sa intrebe daca e mai usor sa i se rupa apa sau sa astepte... nici eu nu stiu cum se procedeaza...
Am incercat si mai devreme dar a raspuns mesageria vocala... daca aflu` mai multe vesti, dau cu subsemnatu` aci`.
Doamne ajuta sa fie bine !!!

ramona7575 spune:
Acum am vb.cu Alinta, dupa ce am scris mai sus... i-au rupt apa si avea dureri mari. Dilatatia cam mica -3, i-am spus sa vb.cu dr.si sa-i faca injectie de dilatatie... sa speram ca o sa nasca usor ca prea repede au luato durerile 
...