GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 8
Raspunsuri - Pagina 18
ramona7575 spune:
Saracuta, m-a sunat si voia sa stie daca poate naste cu cezariana, are dilatatie 7 si dureri de o ia cu lesin... cand am vb.ultima data trebuia sa vina dr.in cateva minute... poate o urca pe masa, nu cred sa faca Iordache cezariana, depinde cine e celalalt dr.de garda...Eu stiam o mamica cand am fost internata, a lasat-o 28 ore in travaliu si a nascut natural...
Karmen_ spune:
Alina, curaj, mamico, si pupici...

Alina, stiam ca Anna e moderatorul, dar cum Ioana ei e o adevarata d-ra, intra si ea cand poate,,,Anna, sper ca nu te-ai suparat 

karmen
de
Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA
ramona7575 spune:

A nascut Alinutza noastra o mandrete de fata de 3600 gr. si nota 10 la catalog 

... proaspata mamica este foarte fericita si ia disparut toate durerile cand stie ce mandrete a iesit de la burtica ei ce i se pare mica, mica comparativ cu ce a fost 
.
O astept sa ma mai sune, chiar de e tarziu, nu are chef de somn asa ca stam la povesti dupa nastere 

...
Sa traiasca gagalicea mica
!!!
Karmen_ spune:
Felicitari, mamico!

Sa fiti sanatoase si fericite amandoua! 

Bine-ai venit, Marie Rebecca Ayanna!

karmen
de
Roberta-Ioana
ROBERTA-IOANA
AnnaBaby spune:
Alina felicitari, sa-ti traiasca minunea de fetita, sa fie sanatoasa iar tu sa-ti revii cat mai repede!
Karmen nu sunt moderator, eu doar am fost cea care a deschis subiectul cu Bacaul, cel putin asta la care scriem, ca a mai fost unul cu cativa ani in urma.
Nu am mai intrat in ultima vreme ca am avut altele pe cap. Sotul a fost gripat, mai mult ca sigur cu porcina, si acum a inceput si Ioana, de aseara, cu tuse seaca si cu febra peste noapte, 38,1. pana dimineata a scazut pana la 37,5 dar acum iar are 38,1. Astept sa ma dus la ora 1 la dr, sa vad ce sa fac. Pana acum i-am dat un supozitor cu paracetamol, si o doza de nurofen, asta noapte , iar acum dimineata inca o doza de nurofen.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
alina2700 spune:
ALINA FELICITARI !SA DEA DUMNEZEU SA VA BUCURATI DE PRINTESA VOASTRA TOATA VIATA SI SA VA UMPLE VIATA NUMAI CU BUCURII!
Anna sper din tot sufletul sa nu fie virusul asta pacatos AN1H1.

.Sa ne spuii si noua ce ai facut la doctor!Pupam Ioana harnicuta 

sa se insanatoseasca!
Karmen nu ne-ai spus ce face manechina noastra!mai e un pic si implineste 6 luni!Cum te descurci cu diversificarea?
Ramona multumim pentru ca ne-ai tinut la curent cu noutatile!Stefanut ce maninca?Ca io una nu mai stiu ce sa-i dau lui David...care este si f sensibil...imediat ce maninca ceva mai gras gata si bubitele ...
Pupici la toata gashca!

ramona7575 spune:
Buna fetili !!!
Eu am umblat toata ziua pe la banci sa-mi achit datoria la ap., sa scot ce mai aveam pe niste carduri ca sa am ce cheltui...
Am vb.la tel.si cu Alinutza, o cam durea p...
(rimeaza, nu?) dar trec toate, ce a fost greu s-a dus... era necajita ca nu are lapte, ce voia sa sara laptele pe pereti cum ii puneau bebelina in brate ???
.. ehe, nu-i chiar asa, mai tre` sa lungesti tzitzile pana o sa fie lacto-barul deschis non-stop... dupa aia o sa-l serveasca si pe barbatu`su cand o fi over
...uite asa hraneam si eu 2 odata 
...
M-am uitat dupa olitze... in piata am gasit una smechera tip bicicleta, cu maner la 40 ron, aceeasi olita la Arena dar ... 95 ron 

...
Alina... in legatura cu haleala lu` asta mic, draga mea, am cele mai traznite combinatii, pana si cumnata se cruceste la ce pun in farfurie... nu are Stef nici o jena la ce baga in gura... azi i-am facut: fasole verde, cateva boabe mazare, brocoli, carnita pui, un pic bulion iar pt.ca era cam gros maglavaitu`am adaugat niste iaurt ... a iesit un beah pt. mine dar pt.Stef a fost un deliciu... asa ca nu-ti mai dau retele ca te bag in ceata totala... tot ce imi pica in mana (dar pt.varsta lui, of course) eu adaug in oala de aburi...
Anna,ce ati facut la dr.? Doamne fereste dar e cumplit sa se intample in casa asa ceva. Rugam pt.sanatate maxima !!! 

Cam atat de la noi, pupic, pupic !!!

AnnaBaby spune:
Ramona imi amintesc de cand si Ioana manca bine, orice ii dadeam, in orice cantitate, de multe ori combinatii ciudate pe care eu nu le-as fi inghitit...dar acum cred ca se razbuna, si nu mai accepta aproape nimic![]()
Cu raceala stam binisor, adica are putin rosu in gat, ceva mucisori, febra la 3 era pe la 37,8. Acum ma duc sa o mai chinui cu termometrul, deja maraie cand il vede
. Ii dau panadol, oscillococcinum, vit c,eurespal t tuse (care aproape ca a trecut, azi doar de 2 ori a tusit, aseara a tusit mai mult). O fi sau n-o fi porcina, habar nu am. Tot aia e, tot o viroza.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
alina2700 spune:
Buna ziua fetili!
Anna si nu mai mergi la doctor?Ce face Ioana cum e?
Ramona am ras cand am citit mesajul tau!Hraneai 2 odata haaa!E bine ca mincau amandoi!Cat despre retete nu stiu ce sa zic...la noi faza e ca e si alergic ...cum ai dau ceva mai greu de digerat cum e tot bubite pe fata...(m-a mostenit dragul de el).O sa merg pe fructe si legume mai mult ca nu am incotro.Si cand vine Alinutza pe care o doare p... acasa?Ce stii?
Pupici tuturor!

AnnaBaby spune:
Alina nu mai merg la dr, ca daca era dupa ea, deja trebuia sa-i dau antibiotic, si eu nu vreau. Mai ales ca a recunoscut si ea ca e viral si la viroza nu se iau antibiotice
. Dar ea a zis ca daca trece de 38,5 sa trec rapid pe antibiotic. Ei, aseara a facut 39, dar nu i-am dat. Si bine am facut, cred. I-am pus supo novocalmin, si-a facut efectul cam in 2 ore, apoi pana dimineata nu s-a mai ridicat temperatura, cel putin la mana, cu termometrul nu am mai chinuit-o ca nici nu s-a trezit, spre uimirea mea...Azi dimineata era ok, apoi iar a mai crescut un pic pana la 38, acum e undeva la 37,7. problema e alta, nu vrea sa ia medicamentele, face figuri exact ca la mancare, cand ma vede ca vin cu seringa e foarte hotarata ca nu vrea, scutura capul stanga dreapta, strange gura, cu forta e imposibil ca ori scuipa, ori plange si se ineaca si apoi vomita
. Sper macar diseara sa mai reusesc sa-i dau panadolul si oscillococcinumul.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii