FIV la Sibiu (4)
Raspunsuri - Pagina 6

evanescence spune:
buna fetelor
am vazut ca discutati de GONAL-F din pacate nu se da compensat asa de simplu,trebuie aprobare de la Casa de sanatate si de la Ministerul Sanatatii...am tot incercat eu zadarnic...
uitati lista noua in vigoare din IAN.2010
http://www.casmm.ro/pdf/Ordin1125-24.12.2009.pdf
pe la pozitia 372,puteti folosii optiunea cauta...
este notat in continuare cu ****#
mai jos la lista scrie asa:
Tratamentele cu medicamentele notate cu **** se efectueaza pe baza protocoalelor terapeutice elaborate de comisiile de specialitate ale MSP si cu aprobarea comisiilor de la CNAS.
Pt med notate cu # regulile de prescriere sunt stabilite prin contractul cadru.
Acum cu programul acesta FIV Gratuit...nu stiu ???? am sperat ca se schimba ceva dar vad ca numai blabla de ei
"Sa nu uitam sa ne bucuram de Viata"

Mocanitza spune:
bytzi:
luni dupa prelevare am avut 12 ovocite castigatoare
acum o ora am aflat de la laborator ca au rezultat 7 embrioni si maine aflu daca ziua cea mare este joi sau sambata!:))
eu am avut probleme cu foliculii, initial erau putin si mici, apoi au mai crescut/ inmultit...si in ziua 12 de stimulare cel mai mare era de 14-15 mm
dupa alte doua zile de stimulare au crescut la 16 mm, dupa alte doua zile inca un mm...si tot asa pana la 18mm!!
a fost o adevarata aventura cu drumurile la Sibiu ... timp de trei saptamani, de trei ori pe saptamana
apoi cursa dupa medicamente, de fiecare data ieseam din cabinet cu reteta in mana ...
cam atat, pe scurt, va pup si bafta multa!

bytzi spune:
bravo,mocanita,sa dea dumnezeu sa reziste cit mai multi si daca se poate sa faci simbata ET cu blastocisti
Uau chiar o aventura cu drumurile daca ati facut naveta...
Te mai asteptam cu vesti,la fel de bune
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

hypnotic1978 spune:
mocanitza, felicitari si bafta in continuare, sa vii cu vesti bune.
fsh-ul cat l-ai avut? ai raspuns super bine la tratament.

yarrina spune:
Mocanita iti tinem pumnii sa iasa bine. Tu in ce zi ai facut prima eco? Dupa ce ti-a trecut CM-ul?

dordemunte spune:
Mocanitza,Doamne ajuta sa reusesti!Repet si eu intrebarea cu FSH-ul.Cat l-ai avut?

Mocanitza spune:
yarrina:
prima ecografie a fost dupa ce am terminat de luat marvelonul timp de 18 zile (inainte sa incep cu Gonal)... am inteles ca acesta ecografie se face pt a verifica daca au aparut chisturi pe ovare; daca apar nu poti continua stimularea cu gonal
a IIa a fost dupa primele 5 zile de stimulare cu Gonal F 300ml, in a 6a zi
si tot din a 6a zi mi-a marit doza la Gonal 375, am facut si o injectie cu orgalutran 0 25 mg...si tot asa pana in ziua 15; in tot acest timp am fost la Sibiu in fiecare luni, miercuri si vineri.
dordemunte:
nu stiu cat am avut FSH-ul, banuiesc ca a fost bun! ajung acasa si verific rezultatete
persi: multumesc pentru urari, sa fie!!
bytzi:esti o scumpa, sunt pline de optimism cuvintele tale, multumesc!
In alta ordine de idei, am facut injectiile in locuri neobisnuite:
- Sala Palatului...la un spectacol,
- in a 6 zi, in autocarul firmei Transmix
...si in masina...dar asta nu mai pare deosebit
acum ma duc sa cumpar niste fiole de clexan 0,4... care se gasesc f greu.
va tin pumnii stransi, sa reusiti ce v-ati propus, copii sanatosi!

yarrina spune:
Aha, deci eu tre s-o fac pana in Z7 cand incep stimularea. Mie mi-a zis sa-i zic dr sa-mi numere si foliculii sa vada cati am. Dr banuieste ca ovarul stang e mai puturos de asta am si fsh-ul mare pt varsta mea. Si acum cand am fost la el si mi-a facut eco in Z7 pe ovarul drept aveam vreo 8 dar pe stangul putini.