FIV la Sibiu (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mocanitza spune:

dordemunte:

eu am facuyt laparoscopie la Polisano cu dl. doc Ispasoiu, ce doresti sa sti?

bytzi:
de ce spui in mesajul tau: " daca se poate sa faci simbata ET cu blastocisti". De ce sambata?
initial Ispasoi a spus ca ne incadram la FIV cu embriotransfer în ziua 1 - 3,
apoi a aparut o problema la spermograma sotului si ne-a spus ca o sa ne incadram fie la
ICSI cu embriotransfer în ziua 1 - 3
sau
ICSI cu embriotransfer în ziua 4 - 5 (cultur#259; de blastocist)
si banuiesc ca asta aflu mine.
Am vazut ca tu sti foarte multe despre acesta procedura, crezi ca este mai bine sa optam pentru ICSI cu embriotransfer în ziua 4 - 5 (cultur#259; de blastocist)??
te rog sa ma lamuresti.

FSH-ul
am verificat analizele
fsh ziua 14 3,27
ziua 3-4 6,21
atat am gasit.

seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordemunte spune:

Foarte bun FSH Mocanitzo.Ah ce bine ca imi poti spune despre laparo.Voi face si eu luna viitoare si as vrea sa stiu daca te-a internat ?Apoi cam cat costa interventia si daca ti-a facut anestezie generala.Am plecat de acolo ca de obicei atat de emotionata incat am uitat sa trec sa intreb pretul.Presupun ca daca nu sunt din judet nu se poate face cu bilet de trimitere de la medic de familie.Ce ti-a zis dupa?Ai avut aderente ce au trebuit indepartate?mercic anticipatLaparoscopia se face intr-o anumita zi a ciclului?

Mergi la inceput

dordemunte

diagnosticul meu a fost sterilitate secundara de cuplu, hidrosalpinx drept, sindrom aderential pelvin.

am ajuns seara in spital pe data de 22 (joi), a doua zi dimineata analize, anestezie...si m-am trezit seara la reanimare, unde am stat pana a IIa zi dimineata. sambata am stat in salon, mancare de regim...duminica dimineata pe 25 m-am externat.

cat despre plata nu mai stiu exact suma, dar ei au niste taxe fixe in functie de cate zile stai, si in acesta taxa este inclus totul.
te anunta ei inainte cat o sa platesti sau te poti interesa tu de acum. poti sa suni la ei, eu am rezolvat multe cu ajutorul telefonului si al mesajelor pe email. sunt foarte amabili si iti raspund la toate intrebarile.
dupa laparo m-am simtit bine in general, doar ca m-a durut spatele cateva zile; am inteles ca este normal dupa o anestezie generala;
este bine cat esti la reanimare sa iti aduca cineva ceai neindulcit, si dupa aceea sa bei multe lichide.
acum dupa ce a trecut "experienta laparo" imi vine sa rad ce teama mi-a fost de ea!!
banuiesc ca ia mai fost internata si sti ce sa-ti iei la tine, papuci, o camasa de noapte cu nasturi in fata (daca nu ai primesti de la ei;
conditiile sunt foarte bune, asistentele sunt competente, mancarea este gustoasa...chiar si cea de regim :)
am facut niste poze in salon...dar nu stiu cum sa le trimit, banuiesc ca pe forum nu se poate. ai o adresa de email?
bafta!

Mergi la inceput

bytzi:

am inteles ce ai vrut sa spui cu ziua de sambata!!
fetelor, m-au sunat acum de la Polisano, cei 7 embrioni sunt foarte frumosi si evolueaza f bine, samabata o sa fiu programata
doamna cu care am vorbit era incantata, a spus ca nu se astepta la o evolutie atat de buna, ca totul este ok....sunt happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

mocanita,dupa ce am scris mail-ul am vazut si mesajul tau ,asa ca nu l-am mai trimis
Am vazut ca te-ai lamurit

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Mocanita, iti tin pumnii la maxim, sa fie OK. Eu incepusem in ianuarie, la Sibiu, stimularea si am intrerupt ca n-am raspuns cum trebuie, aveam doar 3 foliculi mai mari in ziua 5 iar dr. mi-a sugerat sa incercam cu alt protocol. Asa ca , pana ma hotarasc ce sa fac, mai dau cate-o raita pe aici.
Bytzy, te pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Salut fetelor,

Am o rugaminte: urmeaza sa imi comand puregon de 300 ui trebuie sa imi administrez 250 ui pe zi. Eu sunt din Arad si cei de la Sibiu mi-au zis ca ei imi vor da un dispozitiv; insa eu daca comand puregon nu primesc si dispozitivul? Trebuie sa ma duc pana la Sibiu dupa el?
Voi cum ati facut?
Cei de la farmacie au zis ca se compenseaza. Voi l-ati luat compensat?
Va rog sa imi raspundeti.

Gabi

Mergi la inceput

Am vrut sa va mai intreb ceva laparoscopia este obligatorie inainte de FIV?
Eu urmeaza sa fac FIV in martie la Sibiu si nu mi-a zis ca trebuie sa fac laparoscopie.
Voi ati facut inainte de FIV.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Gabi mie mi l-a dat intr-adevar de la clinica, nu stiu daca il comanzi in farmacie cum iti vine. Vezi ca are Bytzi o fiola de 300 la pret bun, eu mi-am seama abia dupa.
Si eu tot in martie fac FIV si nu mi-a zis nimic de laparo, nu-i necesara. Tu cu ce dr faci si cand te duci la prima monitorizare?

Mergi la inceput

Am vrut sa va mai intreb ceva laparoscopia este obligatorie inainte de FIV?
Eu urmeaza sa fac FIV in martie la Sibiu si nu mi-a zis ca trebuie sa fac laparoscopie.
Voi ati facut inainte de FIV.

Pupici

Mergi la inceput