FIV la Sibiu (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Ne-am intors si ne pregatim pentru FIV. Abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mocanitza spune:

buna fetelor,
stiu ca am lispsit ceva vreme de pe forum ... dar revin acum cu forte proaspete :)!
dupa o stimulare de 15 zile (5 zile cu gonal 300 si 10 zile cu Gonal 375, apoi ultimile 7 zile am facut zilnic si o injectie cu Orgalutran 0,25, dupa care aseara la ora 23.15 am facut ultima injectie cu
Ovitrelle),
ma pregatesc pentru punctie, luni la ora 9.30; apoi daca totul merge bine, si va merge bine :), joi este ziua cea mare, ziua embriotransferului.

am vazut discutiile despre Gonal, eu am colaborat f bine cu f sensiblu si cu F dona care este f bine aprovizionata (cea de pe Magheru, chiar la coloane in Pta Romana).

bafta tuturor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mocanitza spune:

hypnotic1978
se compenseaza cu 50% Gonal F de 75% si 150% ... dar nu stiu care este procedura,

http://www.casbc.ro/users/admin/compensate_B.pdf
vezi ca le gasesti la pozitiile 222-227

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordemunte spune:

Am schimbat,da.Nu a reactionat nicicum pt ca nu i-am spus ca am fost la Mutuliga.Noi nu am fost inscrisi in program,abia acum mi-a notat o asistenta datele pe o fisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

buna fetelor!nu am mai scris de ceva vreme pe forum pt ca nu va mai gaseam.ultima data cand am scris nu eram hotarata unde sa merg pt fertilizare.intre timp am decis sa merg la sibiu la dr.Chicea,asa ca maine la ora doua va fi prima intalnire cu d-l doctor.sunt super emotionata si-mi doresc din suflet sa se finalizeze totul cu bine.multa bafta tuturor!va pup si va urez numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordemunte spune:

Persi,mult succesSper ca de Craciun sa fii mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

mocanita,fiindca ai venit cu vesti bune ,te iertam ca ai lipsit
Moooama,dar ai avut ceva zile de stimulare,15???!!!!si cu doza maxima????dar nu ne-ai spus esentialul,citi foliculi ai ???endometrul cum e??
Tin pumnii strinsi,strinsi pt luni sa ai cit mai multe ovocite grasune si sa se fertilizeze frumos.
Pup si sa ne tii la curent.

persi,bafta multa pt miine si sa fie asa cum ti-ai dorit.
dordemunte,da,daca nu ai fost trecuta in baza de date e ok ,altfel te prindea

yarrina,sa ai un drum lin si plin de succes si la final sa devii mamica

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hypnotic1978 spune:

mocanitza, ms de raspuns, mai citisem pe undeva de compensare, chiar am vb si la farmacia donna, si mi-a spus sa imi dea medicul o scrisoare medicala, cu aceasta la dr de familie ptr reteta si asa obtin compensare. Acum sa vad daca o sa si reusesc. Va voi anunta. Momentan sunt in asteptarea cm ptr a-mi face analizele.
Bafta tuturor fetelor care se pregatesc de fiv
o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

hipnotic,hai ca te-am dus in eroaremi-am adus aminte ca se compenseaza,problema este ca se compenseaza de 3mil doar cit este plafonul pt o luna ,ai avea nevoie de mai multe luni pt a stringe doza necesara si trebuie sa-ti ei penuri mai mici sa intre in pret,ma gindesc...
Daca gresesc sa ma corecteze cine cunoaste mai bine situatia.

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hypnotic1978 spune:

bytzi, nu stiam asta, dar ma voi interesa si voi posta aici ca sa ne lamurim. Oricum farmacista mi-a spus ceva cum ca aceasta compensare de 50% se aplica la nu stiu ce cantitate si ca la pretul pe bucata vine mai putin de 50%. Oricum la cantitati mari cred ca se cunoaste ceva ceva. Cand voi stii exact voi anunta.

Mergi la inceput