**Zmeurici de iulie-august 2009 (11)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neatza
inutsa...da, vin in Iasi....sunt cu ochii pe presa si vad ce se intampla si ma mai ia si disperarea. nu cred eu ft mult in aceasta asa zisa gripa grava...aici nu e atat de mediatizata cu toate ca primul caz de deces aici cica a fost, dupa unele publicatii din Romania....ca pe aici prin presa si tv nimik nu am vazut. am citit si tot felul de articole de pe aici si din alte publicatii externe si prea se zice ca e o mare facatura si ca in joc sunt niste interese. ma rog....daca eram doar eu tratam exact cum am tratat aviara, cu indiferenta....dar acum e si piticul si oricat n-as crede, parca am eu o urma de frica.
incearca metoda babeasca ....termometru inmuiat in ulei de masline si stimuleaza-o putin....la mine a functionat brici. succes
Giova...na ca l-am deochiat!!!!asta noapte am avut program artistic....recital si dans...la 2 juniorul chiuia si dadea din toate, radea....si eu eram cheauna de cap. acu se odihneste....ca de...e obosit.
am fost si la vaccin...a plans saracutullll....mi s-a rupt inima...l-am lasat pe tatsu sa ajute acolo ca eu fac pe mine cand vad acul. acu, dupa cum spuneam, doarme....vedem mai tarzior cum se comporta. va intreb eu ce si cum daca vad ca nu e ok
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Pooh, ma bucur mult ca sinteti bine!!la multi ani, cu intirziere si din partea mea

Giova, of cu dintisorii....rebecca a avut la 4 luni jumate primii dintisori, nu a plins, doar facea febra. sa vedem acum.

Alina, nu stiu ce sa zic cu baletul. la inceput era super incintanta, acum bate in retragere. o sa mai insist putin sa inteleg de ce, si daca nu ii place o las in pace. ea mi-a zis ca vrea sa danseze cum vrea ea nu cum i se cere si de aia nu mai vrea. E grasut Danielu' tau. eu una, nici de data asta nu stiu cum e cu bb dolofan, tot la categoria pana.

pogos, am vazut si eu pozele, o fetita cu ochisori superbi si un bebe grasunel si giugiulit de Ana.

Alinuta, bagata pina in git in proiecte?
vazut poze de ingeras, vorba mqqm. este un frumusel
eu acum nu ma gindesc la nimic legat de munca, incerc sa traiesc la maxim postura de mama, caci nu mai e mult si o iau de coada si nu am niciun chef. al meu bebe a trecut la extrema cealalta, nu mai accepta deloc biberonul, l-am lasat o data cu tasu' si o data cu bunica si a facut figuri. si nici mie nu imi mai place deloc sa ma mulg, m-am obisnuit asa. el nici mameloanele nu le-a mai acceptat.

Blanca, frumoase pozele. ai un par foarte frumos. si sinteti o familie frumoasa. imi place si pledul de pa pat. tot de la ikea??
vad ca si mie a inceput sa imi cada timid parul. am inceput sa gasesc asa cite un fir pe copil, pe mine, si cind m-am spalat pe cap, la balsam, aveam palmele pline. nu ma ingrijorez, asa e normal, parul asta e mort din sarcina si acum trebuie sa cada.nu uitati ca in sarcina nu ne-a cazut parul deloc.

am vazut multe poze frumoase, tot ce s-a postat aici. avem bebelusi frumosi focsa ne traiasca.

Noi: vad ca are ceva muci, am pus in functiune de aseara BB si scot ceva. a inceput ieri sa stranute destul de des, a si tusit de citeva ori, dar dupa parerea mea de la muci, pina sa folosesc BB. sa ii dau oare ceva? febra nu are, este vioi, papa, doarme si ride. e in continuare foarte cuminte, sta singur si pedaleaza acolo si ride la jucarii. la mine daca plinge 2 minute ma gindesc deja ce e in neregula
Rebe e acasa, e vacanta saptamina asta si la gradi sint f putini copii, si cu frigul asta si gripa asta parca mi-e si frica.
voi ii duceti la gradi acum??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!

siacob o sa incerc!

corina i-am dat si ieri un pic de ceiut si azi dim, si tot degeaba. Mai pun la socoteala si faptul ca nu bea din biberon, noroc ca picura din tetina. Azi am reusit sa-i dau "tocmai" 5 ml!!! ca ma urla deja si i-am scos bibe. Am baut si eu ceai din asta sa treaca in lapte

emanouela si eu la fel zic, daca eram doar eu nu-mi faceam probleme dar mai e si Bia. Uite un articol din Hotnews despre gripa asta: http://www.hotnews.ro/stiri-intreaba_un_medic-6407409-video-9-raspunsuri-esentiale-despre-gripa-porcina-ora-actuala-este-inca-teste-acest-vaccin-ceea-priveste-efectele-adverse-asupra-copiilor.htm

Ufff eu ar trebui sa merg la piata azi sa iau prune uscate dar mi-e frica de cand cu gripa asta in Iasi

Fii-mea nu are o treaba cu grija mea cu kk, am lasat-o in fundul gol, facut manevra cu termometrul, dar ea nu mai poate nene, pedaleaza din picioare, s-a intors pe o ureche si vorbeste in legea ei...

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna ziua la zmeurici!!!
Bebelusul meu dupa vaccinul de ieri mi-a facut aseara la 11 temperatura 38,2 i-am dat un ml de paracetamol,l-am supravegheat toata noaptea,nu a mai facut deloc si acum la 11 iar mi-a facut febra la fel si i-am dat iar paracetamol.
De azinoapte de la 3 nu a vrut nici sa mai pape,abia am reusit sa-i dau mai devreme vreo 100 de ml si a adormit.
Ati mai patit vreo una din voi asa?
Mi-a zis pediatra ca efectele adverse pot sa dureze pana la 48 de ore dupa vaccinare,sper sa nu mai faca iar,ca dupa o noapte nedormita sunt chiauna de somn,macar la noapte sa prind si eu vreo cateva ore de somn.

Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Salutare
Am reusit in sfarsit sa citesc tot ce ati mai scris. Sunt cu fetele la mama la Bistrita si aici am putintel mai mult timp. Din pacate Iulia mi-e tare bolnavioara, a facut o laringita urata cu tuse, varsaturi si tot tacamul. Stau tot cu frica sa nu i se ia si la Teodora. Deocamdata ea e bine, noi am fost pe rand raciti. Intai eu, dupa aceea sotul si acum Iulia.
Cu gripa asta porcina nu stiu ce sa zic, tind si eu sa cred ca e o alarma gen gripa aviara dar vorba cuiva de aici, doar pentru fete mi-e frica. Si stau acum in dubii, nu stiu daca sa o mai duc pe Iulia la gradi sau sa o mai tin pe-acasa. E greu cu amandoua dar si mai greu e cu ele bolnave.
In rest, si noi balim la greu dar nu vad nimic pe la gingii. Nici foarte agitata nu e, asa ca sper sa nu inceapa show-ul cu dintii inca, sa ne mai lase sa crestem .
V-am pupat, fug la gaze ... asta mare nu vrea sa doarma si face galagie, asa ca si Teodora-i sus. Ca la balamuc

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Buna ziua fetele
Raportez si eu o bucata fetita cuminte care doarme de la 23 pana la 7:30 sau chiar pana la 9. In rest ne place foarte mult sa stam in scoica si sa ne uitam la tv.
Ieri a fost pediatra la noi si la 3 luni fara 3 zile avem 5.900 kg ... suntem bine zic eu. Si mi-a mai zis ca de azi sa incep sa-i dau suc de mar si sa continui cu morcov pana ajung la 8 lingurite de mar si 5 de morcov. Dar eu alaptez exculsiv la san, niciodata nu i-am dat lapte praf,iar ceai cred ca de vreo 6 ori. Eu nu mai inteleg nimic. I-am zis ca am citit ca la 6 luni se incepe diversificarea dc alaptez la san dar ea mi-a zis sa nu ma aglomerez atunci cu toate si sa nu vrea.
Evident ca nu am de gand sa fac ce a zis ea dar cand o veni iar luna viitoare ce ii zic???
Voua va mai plang bbeii la san? A mea plange la masa II, III si IV. O mai pacalesc eu cu ridicatul in pcioare dar ma streseaza rau ca nu stiu de face atata taraboi. Offfff ......

Uitati-ne si pe noi la 2 lunite si ceva.

http://picasaweb.google.com/mihai.lungan/DariaLa2Luni#

Andra_80 mamica fericita de Daria Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Mica,exact aceeasi dilema am...s-o duc sau nu pe timea la gradi?Ei ii place foarte mult in colectivitate,numara zilele pana sapt. viitoare,cand incepe gradi....Dr. a zis ca nu are rost sa ma impacientez,deocamdata nu sunt cazuri la noi in oras,daca vrea neaparat,s-o las....pana luni ma mai hotaresc,oricum......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna si de la noi,
Corina nu am descoperit de ce nu a vrut sa manace Raducu ieri, problema este ca si azi e la fel.Nu mai vrea sa manance nimic de la 5 dim pana la 3 dupa amiaza.Ieri am reusit sa-i dau ceva de la 4 dupa amiaza, si in somn azi noapte.Este agitat, marait, nu vrea decat in brate si pe burta.Nu are stare.Sa ma ajute DD sa nu-mi pierd mintile ca nu stiu cat mai rezist .
Al meu vrea sa stea numai pe burta.Voi mai patiti asa?si cand alerg cu bibe dupa el isi da capul pe spate, se arcuieste, vrea sa mearga deabusilea, impinge in picioare, parca e un viemisor.Si urla.
Noroc ca doamre noaptea.Asta e: o sa ramana un mititel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

parerea mea personala, si nu numai a mea...insa doar eu postez aici...dupa cele citite, auzite, vazute si dupa link-ul trimis de inutsa e clar ca buna ziua ca o gripa "veche" e mai grava decat o gripa asa zisa noua....dupa cum stim o gripa gripa, ca sa-i zic asa, te tranteste la pat...febra, dureri musculare, ca sa nu mai zic de tuse, nas care curge etc...iar un tratament asemanator cu cel recomandat de medici in cazul unei gripe porcine e frectie la picior de lemn. acuuuuu, na....nu ne dorim ca ale noastre comori sa raceasca....daramite sa ia si gripa....Doamne fereste!!! dar mai e o vb..."de ce te feresti, de aia nu scapi"....eu una, am sa-l feresc pe micut de contactul cu pers racite sau bolnave, dar in restttt....chiar nu vreau sa-l inchid intr-un glob de sticla.

au trecut 4 ore jumatate si nici o reactie la vaccin...mi-a papat bine, s-a jucat, acu iar doarme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pony Edi al meu nu a prea supt si plangea cand a avut otita. Apasa-l in jurul urechilor, sa nu cumva sa fii facut si el. sau uitat-te in guritza, nu are afte...nu ies dintisorii? e cioudat ca nu mananca de atata timp.
Micaalsa vacanta placuta.
Pooh la noi cica s-a inchis o scoala...dar eu cred ca se si fabuleaza mult pe subiectul asta.
Vom rari si noi vizitele in aglomeratii, dar in rest ne vedem de viata obisnuita.
Emanouela bine ca e ok deocamdata puiul. nu-i place sa fie laudat, uite ca nu te-a mai lasat sa dormi.
Dienutza si finul din Spania a fost putin agitat dupa vaccinul de la 4 luni, dar febra nu a facut. sa scapati repede si sa nu mai urce febra.
Elena bine ca a adormit singurica. spor la treburi.
Andra pai si dr. de fam. a inceput sa zica cate ceva, dar i-am retezat-o politicos ca nu bea altceva decat san si pana la 6 luni nici nu-i dau. a zis si ea ca e ok, ca uite ce bine-i merge cu lapticul meu. tu faci cum e mai bine si cum crezi, las-o pe ea sa vorbeasca.
Patricia lasa fata sa faca ce vrea...sa danseze cum vrea, e cu personalitate.
Si Marco a renuntat la dansuri, nu i-a prea placut si nici nu au facut. de inot se tine, cu toate ca l-as cam opri pe timp de iarna, ca e tot cu muci si iar ii da si la Edi.

Edi a fost un cumintel si doarme de cateva ore...trebuia sa pape la ora 14:15 si uite cat e si el somn.
asa ca am intins o tura de haine, am terminat mancarica si am si calcat.
Imediat ma imbrac sa o tai dupa Marco...sper sa nu se trezeasca si sa planga dupa tzitzi. ii face la tat-su' capul calendar pana ne intoarcem.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput