**Zmeurici de iulie-august 2009 (11)**
Raspunsuri - Pagina 5
pooh spune:
Off,Giova,cat il mai chinuie pe Edi dintisorii....sincer mie mi-e frica de perioada asta rau......
.......Cu Timea nici n-am simtit ca ii ies,i-am vazutcoltisorii doar ca o verificam in gurita
.....Insa acum mi-e sa nu fie altfel
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
tanimi spune:
Giova, imi pare rau ca se chinuie Edi atat cu dintisorii si te chinuie si pe tine!
Pooh, ce bine ca Balasz e ok, cred ca rasufli usurata; cat despre par ... sper sa se regenereze, ca altfel, la cat imi cade o sa raman cu 2 fire de par 
Blanca, felicitari Evei pentru
!
Noi suntem bine, doar ca e asa urat si nu putem iesi afara, asta noapte a nins si dealurile sunt albe. In plus, daca mai intri si in vreun supermarket zici ca saptamana viitoare e Craciunul, au deja stelutze, mosi, reni si tot tacamul. Mie imi place, dar nu e totusi prea devreme, la cat mai avem pana la Craciun ... sau e o tactica antidepresiva sa ne distraga atentia de la vremea urata ![]()
Nina & Iarina
Corinna1982 spune:
Giova cred ca esti terminata cand vezi ca se chinuie Edi. Si mie mi-e teama de perioada asta, abia am scapat de crizele urate de colici.
Corinna1982 spune:
inutsa, eu ii dau intre 2 si 5 dimineata ceai baby calm de la fares si face caca in fiecare dimineata de umple pampersul.
Giova spune:
da, si s-a invatat smecheria in brate si asta ma enerveaza cel mai mult. e greu si ma doare spatele.
ii place si in fundic si daca il ridic in picioare e si mai ok pt. el...nu-si da seama ca e mic si nu are voie
...of copiii astia de acum fac numai ce vreau ei
.
Pooh nici eu nu am avut probl. cu Marco cu dintisorii. lasa ca am acum
. la canini cred ca o iau razna
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
lorelay_28 spune:
Buna,
uf ce de probleme pe aici, cu dintisorii, cu caca verde, cu plansete etc...Ce este oare cu perioada asta.
Anemona a mea a facut si de dimineata pe la 5:30 si nu mai era un verde spre galben, nu mai era asa de inchis. Iar acum cand s-0a trezit pe la 9:30 a facut uar si de data asta era normal. Ea si luni dupa amiaza a facut tot asa verde si are un miros destul de puternic. Dar acum cunt bucuroasa ca si-a revenit.
Raportez si eu un somn bun noaptea asta. Maya a adormit pe la ora 21, pe la 5 si jumatate m-am dus la ea si ce credeti ca facea...se juca cu caruselul, privea la el, radea...Deci ea era treaza dar nu zicea nimic, era vesela. I-am dat sa pape, apoi a mai stat pana pe la 6 jumatate dupa care a adormit iar pana la 9:30. Acum sta in camera ei si se joaca ca nu o aud deloc.
Sunt bucuroasa ca adoarme de ceva timp fara suzeta. Nu mai are treaba cu ea. Numai cand plecam o iau si o mai pacalesc cu ea. Probabil cand o sa inceapa dintii o sa ne intoarcem la ea![]()
Acum va las...merg sa fac curatenie atat timp cat ma lasa Maya ca apoi vrea si ea atentie...
mami de Maya printesa mea
camera Mayei
Maya
siacob spune:
giova stiu si eu cum e cu statul in fundulet...nici nu stiu cum sa ii mai distrag atentia sa o mai pacalesc sa mai stea culcata.
Inutsa ziceam de termometru sa introduci varful in fundulet si sa rotesti de cateva ori, pentru a ajuta sa iasa kk...scuze ca nu am fost mai explicita.
Corinna1982 spune:
Pony, cum mai este Raducu? Ai descoperit de ce nu a mancat ieri?
Invidiez mamicile de zmeurici care dorm toata noaptea. Eu in fiecare seara ma uit la ea ce linistita doarme si sper sa se trezeasca mai rar, dar de unde...
Si azi-noapte m-a trezit de 7 ori si de la 6.30 nu mai doarme. A adormit intr-un final la 9.30 si dupa o ora s-a trezit, am luat-o in brate si acum inca doarme culcusita.
ElenaAl spune:
Neata,
noi raportam o noapte super linistita,cu papa la 5 dimineata si somnic pana la 9.30
. Acum fiind odihnita si cu burtica plina ii face concurenta lui Tarzan
si tipa nene....nu stiu cu ce a suparat-o lustra ca daca nu o cearta....
Elena
de Andreea-05.08.09
ElenaAl spune:
cearta cu lustra s-a lasat cu
,fug la treaba am de bucatarit si de strans prin casa
Elena
de Andreea - 05.08.09