**Zmeurici de iulie-august 2009 (11)**
Raspunsuri - Pagina 4
siacob spune:
Salutare,
Raportez si eu una bucata zmeurica maraita de cateva zile. 
De vreo saptamana jumate Beatrice se trezeste noaptea de 3 ori sa manance...uffff...o fi vreun puseu de crestere sau pur si simplu nu se mai satura?!?!?!? Si ziua aceeasi poveste, se trezeste din somn, papa, apoi adorme la loc, dar nici vorba sa doarma 3 ore legat sau sa manance la 3 ore...
Inutsa incearca sa o masezi circular pe burtica, in jurul buricului. Daca nu iese...termometrul...
lorelay_28 spune:
Moniland i-am facut si proba suptului si mananca suficient. Am inteles ca atunci cand creste in lungime ia mai putin in greutate si invers. Ea a crescut destul de mult in lungime, in 2 luni a luat 9 cm.
Eumada vad ca esti in tema cu indemnizatia pt cresterea copilului. Poti sa-mi spui si mie, te rog, cum se calculeaza venitul din PFA? Eu am avut venit si de la serviciu si din PFA si adeverinta de la finante nu este detaliata cu venitul pe fiecare luna ci doar pe an. Uf sper ca m-ai inteles ce-am vrut sa spun![]()
Uliiasi la cat timp dupa ce ai depus dosarul ti-au venit banii?
Corina bine ai venit. Frumoasa foc Maria

Maya a facut caca verde ca spanacul. Oare de la ce? Ati patit asa?
mami de Maya printesa mea
camera Mayei
Maya
vally spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eumada Vally poti sa renunti la ultimele zile de concediu ,obligatorii fiin ultimele doua dar depinde cum e sxcris certificatul de concediu medical...daca e deja toata luna poti a-l depui dar vei primi cand se termina concediul.. Madalina de minunica Eva-Mariahttp://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA# |
mada scuza-ma,dar nu am inteles
deci pot renunta la ultimele zile de Concediu,dar ultimele doua (care) sunt obligatorii?concediu medical am de la 01.08.2009,deci mai am luna asta si ar mai trebui sa mai iau 4 zile in dec;eu as vrea sa renunt la ultimele 4 zile din decembrie daca se poate, si sa-mi depun dosarul pentru CIC in Dec;nu te supi pe mine

Vally
de
Gloria Adelina 13.08.2009 
blanca000 spune:
Eva a adormit singurica 

..aproape singurica...dupa baita de la 20:30 a papat pana pe la 21:30 si apoi adormita de la san am pus-o in patut...nu nu, nu a ramas adormita caci dupa 10 minute chitaia in pat. Mai nou incerc sa aplic metoda 3-5 minute cu ea, 3-5 minute singurica si nu o mai iau in brate la leganat...ea chiuie, tipa, canta..ma duc o mangai pe caput, o tin de manute..adoarme..se trezeste iar...
Am fost sa fac dus si ea era treaza, i-am zis sotului sa o verifice ca e treza si daca tipa sa mearga la ea..cand am iesit de la dus surpriza...din "vorbitul" ei singurica i sa facut somn si in cele din urma a adormit..desi incerca sa isi tina ochii deschisi acestia nu o ascultau..ma distram cu sotul pe furis..acum doarme fara sa fi intrat la ea..
Victorieeee....
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
anemona27 spune:
Lorelay si Alex al meu a facut caca azi un verde foarte inchis si mirosea si foarte urat,nu a caca.Prima data nu m-am ingrijorat ca ieri nu facuse,dar a mai facut o data pe seara si a fost la fel,asa ca am sunat pediatra.A zis ca daca si maine face la fel sa iau o proba si sa duc la laborator,altceva nu mi-a zis.
Urez si eu mai tarziu la multi ani lui Flosideea si lui Pooh.Tare ma bucur ca e bine Balazs,asa rau imi pare cand aud de copilasi bolnavi.
Parul imi cade si mie,chiar am de gand sa imi fac saptamana viitoare niste analize sa vad cum stau.
Voi ce vitamine mai luati?
mami fericita cu
Alex
inutsa spune:
tanimi ca bine zici de prune, si cica stiam eu de efectul lor, dar de cand cu bebe, uneori nici nu stiu cum ma cheama
. Frumos sa fii mama, dar si solicitant
Acu sa vad cum intru in posesia lor, ca de cand cu gripa asta in Iasi mi-e frica cu multimile
siacob am masat-o dar degeaba. Termometrul l-am folosit pt ca i-am luat febra [m-a marait toata ziua si am zis ca o fi avnd febra] si tot nu a facut nimic. I-am dat putin ceiut Baby Drink si tot nimic. De cateva zile face numa parturi dar nimic mai mult
Sotul rade de mine cand ma aude cum "o conving" pe Bia sa faca kk. Am dat in mintea copiilor ![]()
pogos ti-am admirat copilasii! Ce-l mai iubeste Ana pe Tudor!
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Motana spune:
pooh, LA MULTI ANI! Sa fii fericita alaturi de puii tai
.
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
Giova spune:
Neatza!
Ieri nu am mai intrat...am un bebe marait rau...cum intru cu el intr-un magazin incepe sa tipe
. cum opresc masina la semafor tipa
. Cred ca ne va manca nervii pana ii ies dintisorii
.
Pooh asta da veste minunata. ma bucur ca Balasz e refacut!
Pogos pai se vede ca e grasun tare ursuletul tau. are niste falcute...numai bune de muscat
. Foarte faine pozele...si printesa ta e tot calare pe el.
Alina si zmeurica ta e grasuna rau...super! Eu am Nikon D60, e un ap. semiprofesionist, e cam mare...si nu filmeaza. Credeam ca am timp sa invat sa fac ceva poze misto, dar nu am apucat...e cam incomod de carat dupa noi toata ziua.
Blanca sper sa iasa analizele bune...si mie imi pica parul la greu. ai grija cu mancatul, nu mai sari peste mese, si eu am facut la fel alaltaieri si nu mi-a fost bas ok.
revin dupa ce mai citesc...atat am reusit sa retin.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
Uliiasi bafta azi cu vaccinul. sa nu aiba reactii David.
Emanouela bafta si voua la vaccin si fara reactii. Ce bine ca te mai lasa sa dormi...
Alina cum reusesti sa te mai ocupi si de printesa? e cuminte se pare Stefan.
Eumada zau de sunt de admirat... cateodata simt ca nu mai pot.,...ba arata casa groaznic, ba nu e mancare, ba e Edi marait....vreau vacanta si nu pot cat alaptez...caci asa l-as duce la mama... Numai ca nu ma lasa Marco si e legat de tzitzi...asa ca trebuie sa mai am putina rabdare...
Siacob imi pare rau ca si voi sunteti maraiti...of...
Poate nu se satura..nu stiu ce sa zic. da-i completare si vezi cum reactioneaza. sau o avea puseul de crestere...
gata...s-a trezit gogoasa infuriata. mult m-a lasat sa stau si eu linistita
.
o zi buna sa aveti mamici
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
pooh spune:
Motana,multumesc!!!!1
Blanca,poate invata Eva sa adoarma singurica
Fetelor,caderea parului e pe baza hormonala.....nu cred ajuta sampoane,masti miraculoase....Mie dupa prima sarcina mi-a cazut cateva luni,dupa care s-a regenerat foarte frumos
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)