**Zmeurici de iulie-august 2009 (11)**
Raspunsuri - Pagina 3
Corinna1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uliiasi LuisaTL, Au trecut 3 ore jumate de cand nu a mancat bebe, iupiei!!!! Acum doarme. Poate reusesc sa-i raresc mesele si poate-l culc mai tarziu noaptea si cine stie, macar primul somn sa fie mai lung...Cand ma gandesc ca am avut si nopti in care s-a trezit doar de 2 ori (doar 2 nopti de genul asta...). Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009) |
Si eu ma bucur tare cand trec cele 3 ore si nu cere de mancare, numai ca de multe ori recupereaza in timpul zilei si cere alte mese mai devreme de 3 ore si nu pot sa o tin ca urla, chiar daca nu mananca mult. Cel mai mult a mancat la 4 ore, dar s-a intamplat doar de vreo 3 ori, din care 2 dupa vaccin cand a fost mai adormita decat de obicei. Si nu s-a mai repetat minunea. Ciudat este ca noaptea cere mai des, dar nu ii dau mai devreme de 3 ore si ii dau cate putin ceai, o mai legan putin si adoarme la loc. Doar ca se intampla de vreo 6 ori pe noapte plus 2 mese de lapte...asa ca somnul meu e bucatele
vally spune:
pooh 

ai primit cel mai frumos cadou! ce bine ca Edi este bine!!!!!!
meleea si pe mine ma ia somnul cand stau cu ea in brate;si mai ales cand papa ma uit la ea si mi se inchid ochii...
Clara foarte frumoasa si haioasa camera lui Bryce 
corina bine ai venit in clubul zmeuricilor 
frumusica foc Maria
si noi am avut aceeasi rochita la botez,dar alta jachetica 
si Gloria se uita la televizor de cate ori ii apare in fata...a invatat si se uita spre el si cand e stins ![]()
noi stam bine in picioare
dar nu insistam prea mult deocamdata 
Vally
de
Gloria Adelina 13.08.2009 
eumada spune:
Vally poti sa renunti la ultimele zile de concediu ,obligatorii fiin ultimele doua dar depinde cum e sxcris certificatul de concediu medical...daca e deja toata luna poti a-l depui dar vei primi cand se termina concediul..
Apropo de mese,puiutza mea si-a scos ddoua mese......ZIUA..

in loc de noaptea plus ca e nevooie mare de mofturoasa ziua adica de vreo doua zile....nic` nu-i place....decat daca sta pe pat si se uita la televizor.....![]()
sau daca ii cant si fac ca toate animalele...in brate nu vrea,in schimb daca o tin de maini se ridica in fundulet si daca o tin de sub brat se sprijina bine pe picioare si da sa paseasca...nu-i venea sa creada nici doctoritei....dar a vazut.....
...
Am vazut ca multe din voi nici nu au simtit ca au avut sarcina......eu am mai dat cateva kg am 80...dar mai am 15..kg....
Insa are grija fii-mea....
Giova esti de admirat cum te descurci...si celelate care aveti cate doi sau pe care nu va ajuta nimeni.....e cumplit de solicitant...a stat mama cu fata ca sa fac eu mancare...
Va citesc si as vrea sa adresez cate ceva personal fiecarei mamici dar neuronu` inca da rateuri...plus ca-s obosita varza......vad ca mai multye zmeurici sunt agitate si bocitoare si nemultumite..de fapt parca se sfatuiesc..in aceeasi perioada......inseamna ca sunt puseele de crestere.....si nu avem ce face....
va pup mai scriu io....
Lucicoooooo nu esti singura careia ii vine sa bata vanzatoarele..."nu avem nr.asa mari"....era o fufa la Orsay ca i-am zis ca poate se trezeste cu presa pe cap daca mai comenteaza.......un amic de-al meu e cameraman la antena...apoi am inteles-o..era frustrata saraca....
va pup pe toate..
Madalina
de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
tanimi spune:
Bine ai venit Corina! Maria ... o dulceata ( mi se pare ca seamana cu Iarina mea
).
Nina & Iarina
inutsa spune:
Corina bine ati venit! Ce printesa scumpa am vazut!!! 
pooh bine ca sunteti bine!
emanouela daca vii in Iasi, aici e jale cu gripa asta. In fiecare zi cazuri noi de imbolnaviri, scoli inchise in carantina. Aveti grija!
Offf, merg la fata ca m-a capiat azi cu mofturile ei!
Aaaaaaaa, fetele
: Bia nu a facut kk de 3 zile deja
. Stiti vreun "stimulent" pt kk bebelului, ca ma ia disperarea deja 
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
blanca000 spune:
pooh
sa fii sanatoasa, voioasa si fericita alturi de familia ta.
Ma bucur ca Balazs e bine 
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
tanimi spune:
Inutsa, incearca sa papi tu ceva prune, pere, poate ii da drumul a burtica 
Nina & Iarina
pogos spune:
am mai pus si eu poze noi
http://gs99.photobucket.com/groups/l317/FY23PHIU6R/?action=view¤t=S2022132.jpg
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
blanca000 spune:
Noi tocmai ce am intrat in casa..toata ziua ne-a fatait..ba la job la mine sa ne vada fetele ba la dr dermatolog sa ma plang ca imi cade rau parul si sa ii arat si pata rosie a Evei de pe umar. Mi-a confirmat ca e hemangiom si sa stam sa vedem daca trece daca nu peste 4-5 ani sa intervenim cu laser.
Pentru par mi-am luat sange sa fac fierul si vit D sa vedme cum stau...cade cu pumnul nene..ma dau eu si cu fiole cu aminaxil si ma spal cu sampon special pt caderea parului dar tot cu pumnul iau firele din cap..nu mai zic ca le gasesc pe te miri unde.
Aseara ma laudam eu ca am fost harnicuta, der de bien ce am fost am cam uitat sa manac asa ca aseara ma luase o ameteala de mai mare frumusetea..ma cam speriasem...nu trebuie sa mai stua nemancata cand bebe suge d ela mine ca ma mananca cu totul si eu cad din picioare.
Acum vad ca doarme..a leganato masina si desi am aduso in casa nu sa trezit.
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004