**Zmeurici de iulie-august 2009 (11)**

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni nu e asa lung, are 66 cm-tocmai l-am masurat. Vladimir al Corneliel e mai lungan. pozele nu arata chiar realitatea.
Meleeap mersi. am uitat site-ul, sun dar nu raspunde nimeni...poate stiu sa-mi dea un raspuns favorabil.
Si Edi e cam fix in scoica asa infofolit. dar nici in scaunul celalat nu-l pot pune inca, asa ca rabdam si la drum lung nu va fii asa imbracat, caci facem cald in masina.
Luisa asa e, scad suncile cand incep sa umble. foarte bine a pus si sara pe ea. vezi ca din semnatura reiese ca Sara e nascuta in noiembrie.
Corinna ai scapat de moderare. e o frumoasa Maria ta, sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

LuisaTL, am bifat sa-mi vireze pe card, de aia am fost foarte uimita cand am vazut postarita la mine la usa. Si mi-a spus probabil ca de luna urmatoare va veni pe card. Dar n-a venit nici pe card, si nici postarita...
Corinna, uite nu stiam de treaba asta, ca bancile pun automat "virare salariu" la alimentarea contului. Inseamna ca o fi indemnizatia pe septembrie.
Si bebe meu se trezeste la fel ca Maria ta, care, apropo, e tare tare frumusica. Si voi sunteti niste frumosi, la tine nici nu se vede ca ai fost insarcinata, arati bine de tot.

Au trecut 3 ore jumate de cand nu a mancat bebe, iupiei!!!! Acum doarme. Poate reusesc sa-i raresc mesele si poate-l culc mai tarziu noaptea si cine stie, macar primul somn sa fie mai lung...Cand ma gandesc ca am avut si nopti in care s-a trezit doar de 2 ori (doar 2 nopti de genul asta...).

Maine facem vaccinul de 4 luni, vine pediatra acasa si-o sa aduca si cantarul, vedem cat mai are bebe, ca la rupt spatele lu mami se pricepe tare bine...

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaAl spune:

Ziua buna si de la noi

Pooh,sa primesti vesti bune de la doctor.
Ma tot uit la poze cu bebici si nu pot sa ma hotarasc care este mai frumos,care mai de care mai scumpsi mai falcos.

Elenade Andreea -05.08.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Suntem bineeee!!! Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

pooh se pare ca ai primit cel mai frumos cadou de la micutul tau:este sanatos!cred ca asta este tot ce`si poate dori o mama!felicitaei!!

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

ziua buna
La multi ani! fetiliiii
si
bun venit noilor zmeurici
noi crestem....si cred ca realizam ca mami mai tre sa si doarma ca sa ne poata ingriji....trage omuletul cate un puiut de somn de 3-4 ore dupamiaza....si eu pe langa ellll....moamaaaaa. sper sa nu fie doar din cauza vremi care e groaznica!!
maine avem vaccin....ih, mi-e groaza. sper a nu reactioneze urat nici la medic si nici dupa.
in restttt....ne pregatim e venit in Romaniaaaaa...ma cam ingrijoreaza insa chestia cu gripa, sper sa fie tracatoare.
incerc sa recuperez din urma, ca am citit mai mult pe sarite, si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna si de la noi,
Pooh, La multi ani! ma bucur ca s-a facut strumful bine
Giova ce bine a luat in greutate Edi al tau, al meu este un slabut are 6kg si 65 cm
Flosideea La multi ani! cu intarziere
Corina, foarte frumosi sunteti, mai ales zmeurica ta

Pe mine m-a disperat Raducu azi.NU A VRUT SA MANANCE.Atat s-a foit, s-a rasucit, s-a scremut, ca m-a ametit de cap.Are frate o energie!!!
Nu stiu de unde, ca de mancat nu mananca.Toata ziua 60 ml.El de obicei manca undeva la 750 ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

La multi ani flosideea!

la multi ani pooh! ce veste buna. sa fie sanatos si sa nu mai aveti probleme.

giova si al meu ursulet are 8,100 kg la nici 3 luni jumate. imi rupe si spatele si mainile. mai are un pic si o ajunge pe Ana.

bine ai venit corina. e o frumoasa Maria!

meleea si pe mine ma ia somnul cand stau cu piticul in brate. mai ales cand il alaptez. daca ma uit la el imi pica capul.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

'seara buna,mamicute de zmeurici!

ce de aniversari!
La multi ani! tuturor bebelusilor care au implinit zilele astea 3 sau 4 luni,sa fiti sanatosi si cumniti!

La multi ani! Pooh si Flosideea!Sa fiti sanatoase si iubite!

Flosideea,tortul arata fain,trimite si la noi o felie!

Pooh ,ma bucur mult ca Balasz e bine,sa dea Doamne-Doamne sa nici nu mai raceasca in iarna asta!

Giova,f draguti baietii tai,pozele sunt tare faine,te rog sa-mi mai zici cum ocheama pe camera foto,reiau cautarile sa-mi cumpar alta...ba nu,acum ii scriu lui Mos Craciun .
Si Stefanu' meu are aproape 8 kg(l-am cintarit mierucrea trecuta si avea 7,6 kg) si miine face 3 luni,l-am masurat si are vreo 66-67 cm,nu pare deloc gras,e indesat,seamana cu sotul meu .Oricum eu nu-mi fac griji,asa era si fiica-mea de grasuta si acum e firava,inalta.

Patricia,fain ca a inceput Rebecca baletul!Sunt sigura ca o sa-i placa,fiica-mea a intrat in al 4 -lea an si ii place cel putin ca la inceput,efectiv traieste ce face acolo .

Uliiasi,esti tare simpatica!Te cred ca ai stat cu emotii cind l-ai lasat pe bebe cu tata,si eu patesc la fel,ma gindesc numai la ei .

Noi suntem bine,noaptea avem numai o masa si atunci maninca tare putin,sper ca in curind sa scapam de ea.Noaptea trecuta a dormit continuu 21-4...iar eu m-am sculat fix la 3 sa-i dau papa si nu am mai putut adormi pina nu a mincat,mi-am stricat somnul si mi s-a relgat ceasu'biologic complet aiurea.El sta si 4-5 ore fara sa pape...de dormit in casa,ziua,subtirel...in schimb afara,doarme non-stop DAR numai in miscare ,daca las caruciorul in gradina se trezeste imediat!

Moni,fain program la fete si fain ca ai reusit sa le dai la aceleasi ore!

Clara,faina camera lui Bryce,si pe mine m-ar incerca ceva talente dar peretii camerei lui bebe au ceva bobite albe din var si fiind casa noua(ne-am mutat anul trecut)nu am vrut sa mai curat peretii asa ca am renuntat.

Revin,ma duc sa pictez cu fiica-mea,numai scap,are vacanta si petrecem tot timpul impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Edi sa cresti mare si sanatos, la multe lunite inainte!

mada mai am si eu o intrebare: pe 4 dec se termina cele 126zile de concediu medical de sarcina si lauzie;trebuie sa iau neaparat sa il iau pe tot?ma gandeam sa renunt la restul de 4 zile din decembrie si sa-mi depun dosarul pentru CIC.Multam

pooh sanatate multa

flosidea

Gloria a inceput sa doarma mai bine baita la 8:30,papa,apoi somnic,se mai trezeste pe la 23 cateodata mai papa putin,somnic pana la 5-6,papa,somnic pana pe la 9-10,papa,apoi cateodata iar somnic daca nu joaca 1-2 ore,apoi somn de la 13-14:30,papa,joaca 1 ora,apoi somnic pana pe la 18 dar cu foiala,papa,joaca,baita...si iar de la capat...e super pt ca doarme noaptea de ceva timp...iar ziua a inceput sa doarrma de vreo 2 sapt;mi se pare incredibil acum incercam sa marim intervalul intre mese la 4 ore;pana acum manca la 3 ore,mai putin noptea si dupa-amiaza

ooffff...nu am apucat sa citesc tot...iar ati scris un capitol in 2 zile

Vally de Gloria Adelina 13.08.2009

Mergi la inceput