**Zmeurici de iulie-august 2009 (11)**
Raspunsuri - Pagina 7
buburuza1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vally mada mai am si eu o intrebare: pe 4 dec se termina cele 126zile de concediu medical de sarcina si lauzie;trebuie sa iau neaparat sa il iau pe tot?ma gandeam sa renunt la restul de 4 zile din decembrie si sa-mi depun dosarul pentru CIC.Multam ![]() ![]() |
iti raspund eu pt ca si la mine a fost la fel...
nu e obligatoriu sa il iei pe tot... 42 zile de la nastere sunt obligatorii, restul iei cat vrei.
si eu mai aveam 4 zile pe octombrie pe care nu le-am luat... mi-era greu sa mai merg la dr de familie doar pt 4 zile...
gogoasha"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
inutsa spune:
andra ce sumpica e Daria!!!
Si Bia mai plange la san, dar ma ridic in picioare si o plimb in timp ce papa. De, asa-i cu zmeurici-mofturici![]()
emanouela am citit comentariile la articolul ala , ce zicea dna din Franta. Pai daca ea ia medicamente uzuale pt gripa porcina, ce sa mai zic?
Aici e panica pt ca Ministrul Sanatatii [sau secretar de stat pe sanatate, na, ceva de genul asta
] a declarat intr-o conferinta de presa ca se asteapta sa fie morti in Romania de la gripa porcina, ceea ce bineinteles ca induce panica in randul populatiei. Ceea ce ar fi trebuit sa precizeze e ca oamenii mai mor si de la gripa obisnuita [in SUA s-au inregistrat sub 10 000-vreo 8000 daca retin bine-de morti de gripa porcina, de cand a aparut ea; in conditiile in care de gripa simpla in SUA mor anual 36 000 oameni!!!]. Si motivul pt care mor nu e numai de la gripa noua, ci pt ca au afectiuni preexistente iar gripa pune colacul peste pupaza.
Asa e aici, deschizi TV-gripa porcina, la radio-gripa porcina si tot asa. Eu initial eram super speriata si pt ca la inceputul inceputurilor cand a aparut gripa asta in Mexic aia mureau pe capete. Dar acu m-am mai documentat si m-am mai linistit. Dar asa cum spuneai, sigur nu vrem sa ni se imbolnaveasca odorul. Si sa dea DD sa nu o luam!
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
buburuza1979 spune:
si
si de la noi ![]()
gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
inutsa spune:
Uitati aici articol despre gripa noua, pe mine cel putin m-a mai calmat![]()
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-6406693-gripa-porcina-intre-panica-apocalipsa-realitate-gripa-normala-ucide-36-000-oameni-sua-anual.htm
---------------
Inesa, cea mai fericita
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
buburuza1979 spune:
corina bine ai venit 
gogoasha
inutsa spune:
Si inca un articol http://www.hotnews.ro/stiri-international-6410666-gripa-ah1n1-imbolnavirile-decesele-nu-tin-cont-varsta-studiu-american.htm
---------------
Inesa, cea mai fericita
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
buburuza1979 spune:
pooh
cu intarziere 
bine ca a trecut urata aia de aprindere 
pogos vazut ursulet adormit 
gogoasha
buburuza1979 spune:
Blanca si la mine cade parul foarte rau... eu iau Elevit, Maltofer si omega3 si tot aia e...
am inteles ca e normal ce se intampla cu parul la 3 luni de la nastere, ca se regenereaza si se va opri din cazut de la sine dupa o perioada...
eu cred ca ma tund (ma bate gandul asta demult ca nu mai suport) numai sa ajung la coafor ...
gogoasha
buburuza1979 spune:
eu ieri mi-am facut comanda de wrap de pe Greenbaby ca nu se mai putea... risc sa ajung cu mainile ca o maimuta 
stam numai in brate si deja ma cocoseaja de spate chiar daca are numai 6 kg... eu am ajuns subtirica rau (45 kg) la fel ca inainte sa raman gravida si cum cu somnul sunt in urma rau nu prea mai am putere... asa o sa il leg de mine si mai pot face si eu una alta prin casa...
gogoasha
pooh spune:
Ati vazut ca au aparut gravidute de julie-august 2010? 
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)