**Zmeurici de iulie-august 2009 (11)**
Raspunsuri - Pagina 20
Giova spune:
despre sumetrolin parerile sunt impartite..unii zic ca e antibiotic, altii ca nu...nu stiu ce sa zic/cred. am vreo 2 cutii neincepute, sper sa nu le folosim.
Cornelia e dulce rau zmeurica, pacat ca papa prost. sper sa -si revina cat mai repede, acelasi lucru il doresc si lui Raducu de pony.
s-a trezit bebitza, noroc ca a venit sotul si l-a luat el, am apucat sa intind hainele.
Maine merge sotul cu Marco la munte, sa duca proiectul unei cabane si stau pana duminica, daca e zapada. eu raman cu Terminator...sper sa nu disper pana vin.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
tanimi spune:
Pony tinem pumnii sa fie totul ok.
Cornelia, tare frumoasa "gasca" ai!
Elenada ce cumintei sunt ... adevarul este ca fara program nu cred ca rezisti cu 2 pitici ![]()
Noi am facut baita, nu i-am dat nici paracetamol nici homeopat, mai stranuta, dar temperatura avea 37. Speram sa fim bine! Am culcat copilul, ramane cu mama iar noi cred ca iesim in oras.![]()
Va pupa
Nina & Iarina
vally spune:
inca nu am descoperit ce are
dar ea nu are diaree,face kk acum la 2 zile (sper,acum inca nu a facut) si parca a mancat mai binisor azi
eu i-am shimbat tetinele de azi,mai mici
parca nici laptic nu prea a dat azi afara
...dar (mereu exista un dar) nu prea a dormit azi si a fost mai maraita; sa fie din cauza kk-ului?
cu sanii nu are nimeni probleme? pe mine ma inteapa de ieri...
multumim pentru documentatia cu semnele la bebelusi 

am descarcat-o; si cele cu diversificarea 

Vally
de
Gloria Adelina 13.08.2009 
monica2008 spune:
seara fetili
.eu numai la ora asta reusesc sa intru ca gogoselul meu ma tine ocupata toata ziua si daca doarme trebuie sa mai fac cate ceva prin casa,asta este e bine si acum
ELENANADA super frumosi si grasuni pitici
au falcute ca ale lui DENIS numai bune de pupacit
.am vazut ca i_ai pus deja in premergator...mie aici dr care i_a facut eco la solduri mi_a spus ca daca ii vreau binele sa nu il pun niciodata in premergator si sa nu il las sa stea in picioare pana pe la 7 luni si at ff putin.acuma eu nu stiu ce sa zic ca DENIS deja sta in picioare,eu il pun in fundulet el se ridica in picioare(se tine de mainile mele si se ridica>.
GIOVA imi pare rau ca EDI face scandal cand il scoti afara ,eu cu gogosel nu am treaba doarme sau sta cuminte cand suntem la plimbare,se vede ca e plimbaret ca mami![]()

fetele care au pr cu kakuta si DENIS cat am sta in ROMANIA in vacanta face kaka 1 la 3 zile cum ne_am intors sa reglat face de 2 ori la zi ff usor si fara pr
CORNELIA sunt super de frumosi copilasi tai
va las fetele noapte buna,ma duc sa pap si eu un pic...am facut niste peste la cuptor cu legume si niste gogosi cu ciocolata
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
vally spune:
Corina Pony Cornelia ce mai fac bebei vostrii? vreo ameliorare? ati aflat ce au? Gloria nu a facut kk nici azi,iar de papat e un pic mai bine ca ieri,560 ml 
Cornelia vazut poze cu bebe Vladimir
e uimitor cat de repede cresc si in fiecare zi se schimba ![]()
deja ai inceput munca? cum este? faci fata si cu bebe?

Pony pana la urma e viroza? ii dai ceva?
Elenada vazut pozici cu gemenasi frumosi
sunt scumpi rau amandoi
deja in premergator? si eu stiam la fel de premergator...
Vally
de
inutsa spune:
vally nu-ti fa griji, 2 zile nu e mult! Si pe mine ma inteapa sanii intre alaptaturi, e reflexul de ejectie a laptelui. De obicei dupa impunsaturi, mie imi picura lapte din sani, uneori chiar tasneste, ca la furtuna arteziana![]()
giova saraca, stiu cum e sa urle bb in multime!
elenada imi era dor de gemenii tai! F frumusei
Am vazut 3 bbei unul langa altul?!!!
cornelia am admirat gasca!
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Giova spune:
Elenada sunt deliciosi gemenii. doamne frumosi si grasuni sunt
. am admirat fiecare poza si nu sunt putine.
Monica si eu stiu la fel de premergator. sa vedem daca ii voi lua lui Edi...
Cred ca Elena i-a pus in el doar pt. poza, nu cred ca-i tine...ai vazut ca nici nu stateau bine in el.
Tanimi ce fain ca iesiti in oras...si eu vreau
.
Inutsa sunt putin socata de urletele lui Edi...sper sa fie dintii cauza...ca tare se mai chinuie...dar e si invatat in brate/miscare.
pe maine,
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
vally spune:
giova si Gloria plange pt ca e invatata in brate
nu cred ii ies inca dintisorii...deci sa ne tinem atunci...![]()
inutsa pana cum nu mi s-a mai intamplat
multam pt raspuns 

a facut kk
iar la 2 zile 
Vally
de
sara_amira09 spune:
Salut fetele!Eu numai la ora asta reusesc sa scriu ... va citesc in cursul zilei ... nu opresc deloc PC-ul, insa nu am timp deloc sa scriu
Sara se poate inscrie si ea in clubul plangaciosilor
Nu stiu ce a avut azi, de dimineata de cand s-a trezit a plans 

si cum o lasam un minut singura plangea. Dar nu plans de alintat, plans de-a binelea din ala cu buzita de jos lasata ...
Si ea este invatata in brate, e vina mea stiu dar nu am ce face.
Elenada- sunt niste scumpi gemenasii tai
Bravo ca le-ai facut un program, eu nu am reusit nici dupa 3 luni jumate
Pe zi mananca fara sa tina cont de ore....doar ca doarme noaptea cam de la 23.00-00.00 pana la 5, mananca in somn apoi pana la 9.
Giova- imi pare rau ca te dispera si pe tine Edi, si a mea face asa... dar cel mai tare plange pana sa iesim din casa

Ies transpirata toata.Pls trimite-mi si mie datele contului comun, de cand le vreau... sa vad poze...ms
Alynakiss- iti tinem pumnii pentru maine. te asteptam cu vesti. sa dea DD sa luati cea mai buna decizie impreuna in cazul unei eventuale sarcini.

Cornelia- ai o familie foarte frumoasa!Felicitari ca faci fata si cu munca si cu trei prichindei. Esti de admirat.
Noapte buna!
flosideea spune:
neata fetele!sunt responsabila cu
...m`am trezity de la 7 jum,in conditiile in care Denis la ora 1 noaptea dansa in patut.noi azi mergem pana`n Buc sa cheltuim niste banuti....sper sa gasesc ce vreau ...m`a pus pe ganduri si costumasul ala de Craciun...era de la Z? ma rog acum sa n`am treaba cu el pt ca ,Giova cand l`ai descris pe Edi la cumparaturi credeam ca ai mers cu Denis...asa face si el!
Sara pt a primi datele contului comun,activeaza PM!
fug ca ma cheama datoria de suzeta!
.va pup pe toate.ne vedem diseara!
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)