**Zmeurici de iulie-august 2009 (11)**
Raspunsuri - Pagina 21
Corinna1982 spune:
Neata fetelor! Am dormit 11 ore 

Nu s-a mai intamplat de cand am ramas gravida. Am lasat puiul la mama, sa-i dea Dzeu sanatate!
Valy, Cornelia, Pony si care mai aveti zmeurici cu fitze la masa...si eu m-am gandit ca e vreun dintisor, dar nu cred ca imi dadea afara biberonul, cred ca il rodea daca il manca vreo gingie. M-am gandit si eu sa schimb laptele, dar vad ca nu e o solutie. Tetine am de 3 feluri si face la fel la toate. Insa ieri, cu 15 min inainte sa se faca ora mesei, am pus-o pe picioare, cu suzeta in gura, mana mea pe suzeta ei (vaaai de spatele meu)si a dormit, astfel ca 3 mese au fost aproape la 4 ore. Si a facut la fel dupa 50 ml, dar o linisteam, o ridicam sa ragaie si reluam. Am reusit sa-i dau 120ml la 2 mese, iar dupa baie a mancat 180 ml si a adormit singura.
Si imi spune mama dimineata ca fata mea a dormit toata noaptea cu doar 2 pauze de papa, la 12 si la 3. 

Maaaare minune. O fi stiind ea mititica ca azi face 3 luni si trebuie sa fie mai cuminte.![]()
dariaioanaxx spune:
Buna fetelor,
n am mai scris cam de multicell...nu stiu cum aveti timp ca eu n am timp mai deloc...
Dariuca imi ocupa tot timpul, iar cand ea doarme abia apuc sa mi rezolv treburile...de 3 sapt. papam lapte NAN fara lactoza si de joi o sa incepem cu lactoza si de la san, sa incercam daca va mai merge; o sa pun si eu pozici noi cu Dariuca, care a avut ochii albastrii pana sa i intrerup sanul si acum ii are verzi, sper sa i ramana asa..
Elena- scumpi foc gemenasii, nu mi vine sa cred ce trece timpul...
Moni- stiu ca si tu voiai sa recoltezi celule stem cu Blood Cord Center...cum a fost la tine ? ca la mine nu stiu cine dar a dat o in bara... adica am primit acasa raspunbsul de la ei ca din pacate cantitatea de sange recoltata a fost insuficienta, adica 5, ...ml si era buna doar pt. un pacient de 5 kg, nu mi explic de ce s a recoltat asa putin sange si din pacate n are cine sa ma lamureasca, poate doar medicul cu care am nascut, sa l intreb cand voi ajunge la el, daca si o mai aminti ceva;
eumada spune:
dariaioanaxxx si eu am recoltat cu CBC dar la mine au fost celule pentru 89.9 kg.Sa dea domnul sa nu fie nevoie.....niciodata.......depinde de cantitatea de sange din cordonul ombilical si de nr.de celule din cordonul ombilical,si de indemanarea medicului.....
si mie imi ocupa eva tot timpul dar ma ajuta mama foarte mult....dumnezeu sa-i de-a sanatate....
Vremea asta e criminala umeda si ceatza...e tare aiurea...nu pot s-o scot afara pe asta mica.....ieri a stat patru ore...ca a fost cald....are mucisori dar eu i-am luat un miniaspirator nazal de la o firma, foarte bun..seamana cu o banana si aspira excelent.....si ea rade cand il bag in nasuc......sa vedeti ce enormitate iese de acolo....ca la mine frate......
Ieri a fornait tare si i-am dat un pic de nurofen....
Astanoapte nu stiu ce a avut dar dela trei.....a ras si s-a dat cu rotile in sus..etc,etc iar la 7.30era ciufuta....ma rog.....
Avem 6.400 si 63 cm inaltime....dar kk facem mai greu........
UFFFFFFFFFFFFFF
in rest pupam toate zmeuricile.......stim sa intindem guritza la pupat....
Madalina
de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
dariaioanaxx spune:
Eumada- nu stiu ce s a intamplat, dr. era f. bun dar nu stiu...eu in zapaceala de atunci n am apucat sa l intreb cum a decurs recoltarea si abia dupa ce am fost la controlul de dupa 6 sapt. mi a venit raspunsul de la celule stem si efectiv n am avut cum sal intreb; asta este....nu stiu... ma gandesc ca poate n a apucat sa recolteze pt. ca a avut alta urgenta, ca mi a zis ca am sangerat f. rau ca mi a taiat placenta in doua ca sa scoata copilul, nu stiu ce s a intamplat efectiv...Dariuca desi e mai mare ca fetita ta cu doua zile are mai putin , acum cred ca in jur de 6 kg, n am mai cantarit o, diseara o sa o cantaresc, ea a avut si probleme cu intoleranta dar de papat papa, cam 120 ml/masa in medie si cam 6 mese pe zi; tu ii dai si lapte praf ? ca nu mai stiu, n am mai citit demult pe forum, caci n am timp;o sa revin sa te mai intreb cate ceva de CIC, ca poate de la 1 dec. o sa intru si eu, nu stiu sigur, momentan sunt tot in postnatal 
pony spune:
Neata fetelor,
Azi suntem mai bine.I-am dat tratamentul de doua ori pana acum, sumetrolim, debridat si apa de la orez cu nan fara lactoza si am mancat trezi!!
Dimineata la 5 am mancat 170, la 9, 140.Ma rog la DD sa o tinem tot asa
.Parca e mult mai bine.
Vesel a fost mereu, dar acum ca a inceput sa manance mai binisor nici nu stiti ce ma bucur.Nici parturi parca nu mai trage atat de des.
Corina sigur virusul nu se ia dupa net ![]()
Cornelia,Valy nici Raducu meu nu era deranjat la burtica, in ultima perioada chiar facea kk la doua zile, exceptatnd joi seara si vineri dim cand a facut de vreo 5 ori, dar nu apos.Cred ca avea ceva totusi.
Giova, eu cu Raducu nu am iesit nicioda in supermarket, pur si simplu nu am avut curaj.
elenada ce ursuleti frumosi ai tu acolo!
Sara_amira si raducu meu e invatat in brate, dar de cand isi tine capul, prefera sa stea pe burtica
Flosideea spor la cumparaturi
Daria_ioana cat timp i-ai dat nan fara lactoza? ca si eu am inceput si vad ca e mai bine
eumada, si eu am folosit batistuta bebelusului, daca avea mucisori ii aspiram de trei ori pe zi, ii punem in nasuc inainte marimer si dupa nasivin