**Zmeurici de iulie-august 2009 (11)**
Raspunsuri - Pagina 19
pogos spune:
giova eu stiu ca sumetrolimul este biseptol. deci este o sulfamida, nu e antibiotic. si se poate da doar 3 zile nu este nevoie sa dai cel putin 5 zile ca la antibiotic.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
blanca000 spune:
Sa ma plang si eu ca Eva a inceput de vreo 3 zile sa ceara papa la 3 nopatea, ea care dormea pana la 7 fara sa pape. Acum vrea la 3, la 7, pe la 11 iar si tot asa. Bine macar ca adoarme la loc dupa ce papa.
Dar asa normal cam cand ar trebui sa renuntam la masa de noapte?
Azi nu am facut de mancare..am comandat de la chinezesc..astept sa vina 
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
Giova spune:
Vally avem copii smecherasi...dar ii scot eu ifosele astea cat de curand. sau nu-l mai scot in lume...dar cu cine sa-l las acasa![]()
Pogos mi-a zis o dr. ca si biseptolul e un antibiotic. si eu am ramas muta cand am auzit...am cautat pe net si cica cam asa e. acum habar n-am...Eu nu i-am dat lui Marco cand am auzit.
Blanca depinde de copil. Edi de mult nu mai bea laptic noaptea, dar cunosc o groaza care si acum la 4 ani se trezesc odata pt. sticla de lapte. pofta buna sa aveti.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
elenada spune:
Buna fetelor
Nu am mai intrat de mult pe forum.
Sper ca sunteti bine atat voi cat si copilasii vostri
Piticii mei au crescut. Ana avea duminica trecuta 6510 gr iar Matei 6570gr. Sunt mancaciosi si asta ma bucura. Avem program de masa si il respectam. Papa 5 mese pe zi la aceeasi ora in fiecare zi. Dimineata intre orele 5-6 apoi la 10 la 14 la 18 si la 22. Noaptea dorm fara probleme. Adorm singurei in patutul lor. Ziua in schimb nu prea dorm decat in reprize scurte si foarte rar amandoi asa ca tot timpul sunt cu unul din ei. Rad mult ganguresc si vor multa multa atentie. Am noroc ca mai vin si parintii mei si ma mai ajuta si atunci mai stau si eu linistita. Saptamana asta am fost singurei dar a trecut incet incet. Martea viitoare vin parintii mei. Ii astept ca pe aer.
Va pup dulce si aveti grija de voi
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Cornelia spune:
Buna seara!
Vladimir se inscrie in clubul urlaciosilor si nemancaciosilor. M-a disperat. De doua sapt. nu mai mananca. A ajuns la recordul de 50 ml/5 mese/zi. I-au disparut falcutele, a mai ramas doar putin gusulica
. Urla de foame (probabil) si cand vede biberonul se crizeaza si se enerveaza si mai rau. Cu chiu cu vai inghite cei 50 ml
. As fi facut legatura cu inceperea serviciului, dar a inceput cu o spatamana si ceva inainte, doar s-a agravat situatia in ultimele zile. Noaptea trecuta, pentru prima data de foarte mult timp (mai mult de doua luni) s-a trezit, a bazait, a mestecat suzeta, a aruncat-o, a plans dupa ea
. Il tot caut de dinti, dar gingia e moale, nu se vede nici o modificare, nu cred sa fie vorba despre asta.
Acum tocmai a adormit, dupa ce a urlat cu mici pauze de la 3 la 7...
Nu stiu ce sa fac. Sa incerc sa ii schimb tetinele, laptele... sau sa incep diversificarea.
In rest suntem binisor, dar copiii mari iar un pic raciti si parca si mie incepe sa imi curga nasul
.
Giova, parca tu intrebai, am program de 6 ore, dar e cam relativa treaba. Oricum la 4 ma duc sa iau copiii de la gradi. Mi-am propus sa plec pe la 2.30, sa imi fac piata sa sa imi rezolv diverse probleme "administrative" pana la 4. Sapt. asta am plecat doar de doua ori mai devreme, in rest, 8 ore sau chiar mai bine
.
Si da, am mare noroc cu mama. Dar chiar si asa e greu sa stau atata timp departe de puiul mic. Plus treburile gospodaresti cam cad toate in sarcina ei si imi pare rau, as fi vrut sa nu mai fi fost nevoie sa apelez la ea, sa vina la mine in vizita doar si sa vada copiii.
Am si eu poze oarecum noi, incepand de aici: http://picasaweb.google.ro/cornelianis/2009Octombrie#5399613800837933522
Sumetrolimul si eu stiam ca e biseptol, care nu e antibiotic. I-am dat o data Mariei si asa mi-a spus medicul.
Vali, Corina, imi pare rau ca nici zmeuricile voastre nu mananca!
Giova, acum s-au gasit cuminteii zmeuricilor
sa fie agitati!
Pupici frumosului!
pony spune:
Buna seara si de la noi,
Azi am fost cu strumful la medicul de familie ca tot nu manca.Mi-a zis ca are o viroza care se manifesta prin taierea poftei de mancare
si mi-a dat sa-i dau debridat,sumetrolim si niste pliculete pentru hidratare.De azi am inceput sa-i dau nan fara lactoza, sa vedem ce o sa se mai intample.Daca pana miercuri nu ne revenim cat de cat, o sa ne internam in spital pentru mai multe analize
.
Vad ca azi de la 16 a mancat cate 120ml la o masa.Este un inceput promitator.Am uitat sa va pun ca doctorul mi-a zis sa-i fac laptele cu zeama de la orezul fiert.Strumful e vesel, rade si gangureste, atat ca trage parturi de numa numa si nu mananca cat ar trebui.
Cornelia spune:
Pony, exact "simptomele" astea le are si Vladimir. Uitasem sa spun, trage si parturi printre urlete
.
Sanatate multa si pofta de mancare!
pony spune:
Cornelia eu i-am schimbat lapticul de nenumarate ori,doamne ajuta sa fie viroza si sa o tratez.De cand am problema asta cu mancatul am citit o groaza pe net si nu mai stiu ce sa cred.Am fost la trei medici: unul a zis ca asa e ritmul lui, are perioade mai bune si mai rele, altul a zis ca daca mananca bine in somn si refuza biberonul sa nu-l fortez ca este pe cale sa faca anorexie ci sa-l hranesc in somn, ceea ce am si facut.Asta de azi mi-a zis ca este o viroza, ca este deranjat la stomac, si poate a facut o intoleranta la lactoza.
Cati medici atatea pareri.
Valy,Corina si voi vad ca aveti bebei nepapaciosi in aceasta perioada.Daca descoperiti motivul sa-mi spuneti si mie ca eu sunt veterena si nu am reusit
pooh spune:
Corneliaaa,ce dulce e Valdimir!!!
seamana ff. mult cu tine.....
hainutele de unde i le cumperi,sunt tare frumoase!
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Cornelia spune:
Pooh, multumesc.
Hainele i le cumpar de peste tot
. H&M (imi ia sora mea), Zara, Mark&Spencer, no name, comand de la La Redoute si Kiabi si am mai primit mai de fite de la sora mea.
Pony, dar Radu e deranjat la stomac? Vladimir nu cred. Bine, el mereu a avut scaune mai moi.