**Zmeurici de iulie-august 2009 (11)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Fetelor imi trimiteti si mie userul si parola de la contul comun?

Eu nu prea reusesc sa scriu insa citesc aproape zilnic ce scrieti.

As vrea sa pot sa tin pasul cu voi si sa scriu mai des dar cum am spus in mesajul anterior mai toata ziua sunt singura cu Lukas si cand doarme cate putin fug cum pot sa spal sticlute,sa le pun la desinfectat, si sa fac treaba prin casa,spalat,calcat,mancare etc...Cand este treaz nu pot sa plec de langa el ca plange,ii place mult sa ma plimb cu el,sa ii cant,sa ne jucam...

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Ziua buna, fetelor,

sibaiatul meu se trezeste tot mai des noaptea si am ajuns la concluzia ca este prea uscat aerul din camera,am pus eu doua castronele cu apa pe calorifer dar, nu fac fata .Daca eu ma trezesc cu gura uscata el saracutu....ce sa mai zic .Asa ca de dimineata cu noaptea in cap am comandat un umidificator ca nu mai tine, e chiar necesar vad eu, am crezut ca ne descurcam si fara dar....se pare ca nu prea .

Si noi sarim o masa de la 9 dim nici acum nu a cerut papa. doarme dus am aerisit camera de dimineata,am pus mai multe prosoape ude pe calorifer ca poate e mai bine si vad ca nu s-a mai foit asa ca azinoapte.

Noi pt caca ,am descoperit ca daca bem 2 pliculete de baby drink iesim fara pb afara si singuri ca pana acum decat cu termometru sau supozitor .....uuups na ca se trezeste, l-o fi luat foamea

http://picasaweb.google.ro/meleea9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Corinna-multumesc frumos

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

aaaa, fetele care ati inceput diversificarea ...ati luat scaun pt bebei sau cum ii puneti la masa

http://picasaweb.google.ro/meleea9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Meleea eu i-am pus o perna sub cap si sta un pic inclinata, ne-am descurcat foarte bine asa. Scaun pt noi e cam devreme ca inca nu sta in fundulet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

La multi ani Patricia.

Si la multe lunite la zmeurici!

blanca noua la 4 luni ne-a recomandat Infanrix ipv hib, pe langa Rotarix si Synflorix

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

inutsa unii bebei sunt mai timizi, altii mai prietenosi. la noi Ana face parte din a doua categorie. de bebelus a zambit la toata lumea si cand a inceput sa mearga ma dispera ca lua de mana diversi parinti din parc sa se plimbe cu ei. asa am ajuns sa ne stie lumea prin parc. ca si aseara cand am mers la dansuri, profesoara a venit glont la noi sa ne spuna bine am venit si ca ne cunoaste din parc. asa ca depinde de copil. eu imi doream sa fie mai timida si sa nu se mai bage in seama cu toata lumea. daca ii zicea cineva hai cu mine, ea pleca. ma dispera.

acum vad ca piticu e la fel. daca se apropie cineva de el incepe sa rada si sa gangureasca. cine stie ce ma asteapta si cu el...

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

cica mananc...pai era ora de masa a lui Edi, asa ca i-am dat lui, am mancat eu si acum urla. nici timp de vase nu am avut, cred ca le arunc direct in masina de spalat vase.
asta am scris acum 3 ore si de atunci nu am mai pus mana pe tastatura.

Daca nu doarme, urla...asa ca numai in brate se linisteste.
a stat cu tat-su' cat m-am dus eu dupa analize si dupa Marco. acum sunt cu amandoi...asa ca...

Inutsa bine ca a facut kk, nu se mai chinuie pitica.
Emanouela mi-ai dat o idee cu puiul cu smantana.
Siacob ma bucur ca-i place zmeuricii papica. eu voi avea mari emotii...
Luisa asa mi s-a parut la prima vedere. Edi seamana cu mine, de Marco nu-mi dau seama, tot cu sotul zic ca seamana.
vezi ca si sumetrolinul e un antibiotic mai slab. Insanatosire grabnica si fara complicatii.
Blanca pai la 4 luni nu se face vaccinul de hepatita.
multumim pt. retete.
Tanimi sunt copii pofticiosi, am vazut si eu bebeul nasilor cum facea cu limbutza cand ne vedea mancand...imi era asa mila de el. edi nu are inca nicio treaba.
Meleea eu am scaunul Polly- Chicco de la Marco. e ca nou, asa ca nu mai cumpar altul. trebuie sa-l aducem din Alba, dar numai dupa sarbatori, cand ne apucam de treaba.
Michelle stai linistita ca te intelegem. nimeni nu te pune sa semnezi condicutza zilnic. ai rezolvat cu datele contului comun? sau ti le trimit?

trimit mesajul pana nu se trezeste...
Trebuia sa pape la ora 17, dar vad ca inca doarme.
Ieri am reusit sa-i aman mesele cu cate o jumatate de ora.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corinna1982

Fitze la mancare a inceput sa faca si a mea de vreo 2 saptamani, dar de cateva zile aproape la fiecare masa. Plange de foame, dar mananca doar vreo 50 ml dupa care intoarce capul si scoate biberonul. N-ar fi o problema daca s-ar satura, dar ea plange in continuare de foame si cand ii bag biberonul il scoate si asa se intinde o masa de 100 ml in 30-40 min, iar inainte manca 150ml in 7-10 min. Doar noaptea nu face asa ca mananca mai mult cu ochii inchisi si e f linistita. M-am uitat in gurita ei, dar nu vad nimic sa fie in neregula. Din ce am observat eu cand inghite incepe sa planga si se aude galagie mare in burtica ei. Trebuie sa spun ca ea a avut crize mari de colici si a stat cu debridat si sab simplex, espumisan sau gripe water pana acum 10 zile. Sa fie tot burtica de vina? Si cand face parturi o vad ca o doare...

Corina in aceeasi situatie suntem si noi si de vfreo 3 saptamani....si-a revenit cateva zile si iar a luat-o de la capat de 3 zile si noi am avut colicei urati,dar ne-au trecut de aprox 1 luna acum 3 sapt cand a inceput nebunia facea la fell cand inghitea laptic incepea sa planga acum e razboi la ea in burtica cand papa,si probabil de aceea papa putin si cu parturile la fel....
parca azi a papat mai bine,dar nu prea a dormit oooffff...nu suntem deloc multumite

Vally de Gloria Adelina 13.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

inutsa ce bine ca a reusit sa faca kk Gloria iar nu a facut de alaltaieri si se tot foieste cand doarme...cred ca o doare burtica...da partulete,dar degeaba i-am dat si ceai in fiecare zi de alataieri (cam 30-40 ml-mai mult nu vrea;oricum si pe ala il bea in 10 reprize )

de ieri ma inteapa sanii intre orele de muls a mai patit cineva asta?

oooffff mai Giova nu te supara,dar cand ti-am citit postarea cu intamplarea de la cumparaturi m-a busit rasul...si Gloria facea urat cand plec cu ea si e treaza e groaznic

Vally de Gloria Adelina 13.08.2009

Mergi la inceput