**Zmeurici de iulie-august 2009 (11)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Ma voriam sa zic ceva...s-a trimis singur mesajul.... Asta e ...cu bruieli de la bebe.

Fetelor, nu va faceti griji ca nu fac puiutii kk zilnic. Asa am patit si eu cu prima fetita. Problema s-a rezolvat o data cu diverificarea. Nu va mai stresati... Sara mea inca face aproape la fiecare masa, dar din moment ce ia destul in greutate, e ok.

Apropo de indemnizatie, eu am depus dosarul la sf. lui septembrie si am inteles ca cel tarziu in decembrie imi vor intra banii. Aici lucrurile merg destul de repede. A fost f. bine pana acum.

O zi buna, va doresc !

Luisa, mami de Dorothy (24.11.2004) si Sara (17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna dimi fetele,

am trimis in contul comun un mail cu retete de papa pentru bebelusi si alte informatii despre diversificare.

Sunt sigura ca vor prinde bine.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Fetelor, vreau sa va intreb: de vreo 4-5 zile Iarina mi se pare ca stranuta mai des, parca si la segmentul "muculeti" e mai productiva, dar nu are febra. Medicul a zis sa ii dau suspensie de paracetamol la 8 ore si ser fiziologic sau nazomer.
Oare ce sa fac? Eu ma gandeam mai degraba la niste homeopate

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Buna fetele
Am trimis si eu pe contul comun SCHEMA DIVERSIFICARII AlIMENTATIEI BEBELUSIILOR. Sper sa va fie de ajutor.

Giova, multumim pt urari. Nu-mi vine sa cred ca azi facem deja 3 luni. Cum trece timpul asta.
Eu inca ma mai chinui cu ea cand trebuie sa papa. Asa se zbate, isi da capul pe spate sa se uite la tv, rade si vorbeste cu tzatzi .... Singura solutie pe care am gasit-o e sa ma ridic in picioare si sa o legan pana aproape adoarme si atunci mai suge ceva. Singura masa la care nu face figuri e cea de la 7 dimineatza si dupa baita seara ca e adormita dar in rest ... teroare.
Va
Andra_80, mamica fericita de Daria Antonia (06.08. 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna feteleeeeeee

VIN CU O MARE RUGAMINTE LA VOI
AM INTELES CA ALINEI II ESTE RAU
VA ROG
UN APEL DE URGENTARE
SA NU RAMANA ADI CU BANII STRANSI
II ESTE FRICA SA NU O PIARDA
VA ROG
MAI DA-TI LA PRIETENI BLOGUL
AU ZIS AIA CA II PRIMESC CU 30 DE MII
SA MAI DEA APOI DIFERENTA

VA ROG
S-A MICSORAT SUMA
SA FACEM UN EFORT
SA POATA PLECA
FRATEMIU E DISPERAT
SI A ZIS CA EL SE DESCURCA CU DOAR 1000 EURO
SPER SA II AJUTE DUMNEZEU
sunt deja 21 de mii

VA ROG
DA-TI LA CAT MAI MULTI PRIETENI BLOGUL ALINEI
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ufff ce dilema..Infarix Penta..Infarix IPV+HIP diferenta/ asemanari...

Dar m-am lamurit facem Infarix IPV+HIB nu contine hep B ci Haemofilus Influenze tip B si asta e cel indicat la 4 luni..nu se repeta Hep B la vaccinul de 4 luni..repetam abia la vaccinul de 6 luni......

dileme, dileme.....

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Mai nou, Bia se culca pe la 10-11 seara, la 1 /1 si ceva se trezeste pt papa iar apoi si la 5 cere papa. Inainte rar de tot se trezea de 2 ori noaptea. Azi-noapte mi-a facut o scenaaaa: s-a trezit la 1:30, am pus-o la san, ea da-i cu bocitul, si boceste si boceste, urla nu alta. Intr-un final, am calmat-o cu plimbatul si a si papat putin si nani pan la 5. Nush ce o fi avut de tipa in halul ala. Oare au si bebeii vise urate

flosideea Denis cum face kk acum?

Alina gaura microscopica zici?

Se vede ca eu sunt norocoasa: am depus actele prin august iar la sfarsit de septembrie am primit decizie sa merg sa iau banii de trusou si indemniz.pt nou-nascut [aia de 230 lei].

anemona si Bia adoarme la tzitzi, raaaaar adoarme altfel. Si eu sunt in dilema. Blanca zicea de metoda 3-4 de adormit. Poate o incerc si eu

Corina se pare ca mai multi bbei plang la persoane necunoscute. Bia vara adormea in brate la bunic'su, dar acu plange cand il vede pe el sau alte persoane. Cred ca mai tarziu o sa se obisnuiasca si cu alte persoane, asta e doar o perioada.
Poate mamicile "cu stagiu" stiu sa ne zica mai bine.
pt carte!

giova de mancare eu ma inspir de pe blogul unei mamici din Iasi. Are niste mancaruriiii, ieri de exemplu am facu varza umpluta. Uite site-ul: http://dulciurifeldefel.blogspot.com/ . In partea dreapta,in coloana, are linkurile pt mancaruri, dulci sau ne-dulci.

emanouela stam bine acum cu kk, ms de intrebare

tanimi ce amuzanta Iarina ta . Bine de stiut cu uleiul!

andra, blanca multam si voua !

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

http://www.youtube.com/watch?v=ak7s0sBYzfA
ia uitati ceva interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

inutsa pai Denis a facut luni kk...normal din toate punctele de vedere si azi iar.eu zic ca ne indreptam spre bine,pt ca saptamana asta nu ma mai asteptam sa faca.si iar a facut normal.s`a scremut de 2 ori si a umplut pampersul...

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mie imi vine sa ma arunc in Bega, nu alta.

Am fost in Real, Edi dormea...culmea s-a trezit pe la finalul cumparaturilor si dai cu tipete. A urlat pana am pus produsele pe banda, s-a calmat in brate si pe urma iar urlete pana am bagat in pungi si am achitat. deja se uitau oamenii ca la circ...Edi rosu la fatza, suxzeta nu vroia, . e ultima data cand mai plec singura la cumparaturi....zau de stiu ce are...acum nu era probl. mainii, avea geaca mai subtirica si o putea baga in gura. avea gargauni in cap, care au incetat cand a fost luat in brate.

merg sa-mi pun ceva sa mananc si revin sa citesc ce ati mai scris.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput