**Zmeurici de iulie-august 2009 (11)**
Raspunsuri - Pagina 16
inutsa spune:
Neata, mamici!
Azi sunt extrem de fericita: Bia a facut kk!!! 

Zic si eu ca Blanca, am ajuns sa ma bucur de kk![]()
Am stimulat-o putin cu termometrul azi dimineata, dar cre ca facea si fara stimulare caci kk era chiar la "iesire"
. S-a scremut de cateva ori, s-a inrosit un pic, de ca un Rac ce este
, si gata! Nu a durut-o, nu a plans! Nu e constipata, caci nu era tare, ci moale, la inceput un pic verzui apoi mustar. Doamne, ce bucuroasa sunt ca a facut in sfarsit! Acu sa vad cand o sa fie urmatorul kk![]()
Merg sa adorm zmeurica kkcioasa
si apoi sa vad ce ati mai scris
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
emanouela spune:
Giova....nu stiu daca pe la voi se face, dar mie tare mi-e dor de un pui cu smantana si cu mamaliga...........

...asta apropos de intrebarea ta![]()
ivanoiuadela9 spune:
De abia am apucat sa intru sa va citesc acum cand doarme Stefi al meu . Vad ca la multe dintre voi BB fac kk mai rar - si al meu la fel face la 3-4 zile . Cineva m-a invatat sa i fac ceai de musetel si sa i dau cat vrea el sa bea si sa stiti ca functioneaza
Ieri toata ziua a fost marait si stiam ca il doare burtika si dupa baie pe la 9 i-am ceiut de musetel , pe la 10 a mai mancat 140 ml laptic si ce credeti s-a trezit la 12 sa si goleasca burticutza .[pk ] apoi a dormit pana azi dimineata la 7 cand i s-a facut iar foame .
Vroiam sa le intreb pe cele care au depus dosaru de maternitate in cat timp v-au spus ca vin banii ? Eu de abia l-am depus ca am asteptat dupa stagiul de cotizare o luna sa vina de la Buc .Sper sa nu i primesc abia de Pasti la anu ... ![]()
Fug cat mai doarme bb sa fac niste cornulete
ca Luiza e dornica sa ma ajute .
Va 
emanouela spune:
inutsa...asa imi facea si Darius, nu era constipat dar pur si simplu se scremea si nu facea nimik, era la fundulet putin murdar dar atat...de asta il stimulam. oricum URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 

siacob spune:

Dupa o saptamana in care Beatrice a mancat ca disperata si ziua si noaptea, de 2 zile a revenit la "normal"..cred ca a avut un puseu de crestere pentru ca a luat in greutate 400 gr in saptamana foamei
.
De 3 zile am inceput diversificarea
...la masa de 13-14 ii dau supa de zarzavat. Pana acum 1-am dat doar zeama, de saptamana viitoare incep sa pasez legumele. Sunt incantata ca papa foarte bine...merge cam greu sa ii dau zeama cu lingurita, ne murdarim amandoua dar ii place
.
Michelle81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Corinna1982 Am trimis pe contul comun o carte in format electronic despre limbajul semnelor la bebelusi si cum sa ne intelegem cu ei pana invata sa vorbeasca. E interesanta din ce am apucat sa citesc, dar nu raspunde la multe probleme... |
Imi putetii trimite va rog si mie userul si parola de la contul comun pe pm?As vrea sa ma uit si eu la carticica.eu va tot citesc insa nu reusesc sa scriu caci nu ma lasa puiul mic si scump
Pe 4 am facut si noi tei lunite,avem 6250 grame si 64 de cm.Lukas gangure mult si zambeste atat de frumoooosssss...Nu sta nici o clipa singur,abia reusesc sa merg la baie cand nu e sotul acasa,chiar si cand doarme deschide ochisorii sa vada daca e cineva daca nu vede pe nimeni incepe sa planga.cand adoarme adanc fug sa fac treaba prin casa.ii place foarte mult sa ii cant
Minunea noastra mult asteptata
LuisaTL spune:
Buna tuturor,
Noi am racit...mai ales zmeurica
. Nu-mi venea sa cred cand a inceput sa tuseasca.. Deocamdata nu ne-a trecut pe antibiotic, e o viroza, luam sumetrolim si ceva de tuse. Of...sa vedem ce zice d-na dr. in seara asta dupa ce o vede. Nu stiu de unde, poate or fi virusii de la gradi. Oricum mi-a tinut o teorie...si cred ca are dreptate. N-am ce cauta cu bebe asa mic in marketuri, aglomeratie, nu contact cu persoane racite, etc.. Desi o alaptez...virusii au luat-o razna si sistemul lor imunitar nu e inca strong. Ma gandesc chiar sa n-o mai duc pe Dori la gradi. Pe de alata parte, singura toata ziua cu amandoua e tare greuuu
. Dar sa ne chinuim si cu racelile, chiar nu stiu cum sa procedez mai bine. Voi, ii trimiteti totusi?
Fetelor, pe mine ma cam ingrijoreaza gripa asta porcina...
Giova, Sara e lunga ai asimileaza f . bine. Crede-ma niciuna din fete nu-mi seamana... Ba dimpotriva, Sara din spusele tuturor seamana chiar mai bine cu tati. Asta e...asa-s fetele, cica asta cica pentru ca l-am iubit mult tati
. Ce mandra trebuie sa fii tu cand vezi ca baietii tai iti seamana...nu mai zic de Edi...dragul de el
.
alynakiss spune:
multumesc de incurajari
acum numi ramane decat sa astept sa vad daca maine se prezinta la datorie CM-ul, cat despre asigurare spunea Alina , sotul meu este tot ala care spune NU la tot , nu vrea prezervativ dar nici anticonceptionale, si precizez ca pana la Rares aveam 3 ani de relatie si nu s-a intamplat sa raman insarcinata , tocmai de aceea sunt si eu de acord ca totul se intampla cu un motiv
de mancare ce sa va spun , Raresnu papa san de la 2 luni, nu a mai vrut, si pana la 3 luni a luat cate un kg pe luna , la 4 luni sa prezentat doar cu 300 grame si pediatra a spus ca are liber la papa
-e inebunit dupa sucul de portocale, mai papa:
- iaurt cu banana
-iaurt cu mar copt
-uraste morcovul , nu vrea nici suc , nici pasat
-branza de vaci, in combinatie cu una de mai sus
-cereale pasta ,ziua , dar rar,
si seara de la 3 luni in lapticul de nani ii pun cereale si astfel am mai renuntat la o masa de noapte , mai mananca decat pe la 3.5-4 un bibe de 120,
am crezut ca a mai inceput cineva cu papa, macar din cei alaptati cu formula
pop
tanimi spune:
Inutsa, am mai citit la mamicile de cluj ca uleiul de seminte de in e bun pt constipatie - daca il bea mamica :)
Sa va zic ce a facut zmeurica mea ieri: am facut piure si voiam sa ii dau mamei sa guste; Iarina era in brate la mama, si cand a vezut ca se indreapta lingura spre ea, a aruncat suzeta si a inceput sa plescaie si a urmarit lingura pana la gura lu' mama, dupa care isi lingea buzitele. Oare se poate sa stie ce e aia mancare si sa i se faca pofta? Asa dragutza era ...
Nina & Iarina