**Zmeurici de iulie-august 2009 (11)**
Raspunsuri - Pagina 15
CriPOD spune:
La multi ani impreuna, familie de Patricia!
Sa va bucurati unii pe altii, ca sunteti un grup minunat!![]()
La multe lunite, papushel Eric!
Nu stiu ce tot zice mami asta a ta, ne vinde gogosi, parca noi nu ti-am vazut mutrita nevinovata in poze, hehe... Alinutza, spor la treaba.
La multi ani bebei care v-ati nascut pe 5...
Corinna1982 spune:
Neata!
Flosideea, daca as putea sa dorm ziua, as dormi, ca somnul este una din pasiunile mele
, dar papusa nu doarme nici ziua, max o ora si mie nu-mi ajunge, mai mult ma enervez. Dar diseara o duc la mama si sper sa doooooorm si eu.
Alynakiss, grea decizie. Parerea mea este ca e mai greu de trait cu gandul ca ai facut un avort, decat ca trebuie sa mai cresti unul pentru care (inca) nu este momentul. Suntem alaturi de tine.
Corinna1982 spune:
Fetelor, au venit nasii Mariei ieri si cand s-a apropiat nasa de ea, a inceput sa URLEEEEEEEEEE!
Am mai patit duminica cu niste colege de serviciu, dar am crezut ca e un caz izolat si ca e ea obosita, dar NU. Plange cand se apropie de ea persoane necunoscute. Dar ce urlete 

ca m-a baga in sperieti si numai eu pot sa o linistesc. Ma tem ca s-a invatat cu mine, dar sa urle asa la lume la nici trei luni...nu stiu ce sa zic
eumada spune:
Neatza de la mine si Eva..stam amandoua la calculator,ca ne-am trezit bine dispuse....si comentam..ea in special....
a mea si-a scos masa de zi.........de la 9 la 2 nu mananca in schimb nopatea patru a cate 120...hm....
va pupam pe tioate..fiindca veni vorba care e de fapt miscarea cu GRIPA PORCINA?
CA DE FAPT NU STIU cat e de grav...e grav?pare mai usoara ca aia veche...
nu cumva o fi isterie de masa cu un anume scop?
Madalina
de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
uliiasi spune:
Neatza, mamici!
anemona, uite al meu bebe a inceput sa se obisnuiasca sa adoarma singur, mai ales seara, ca Eva a Blancai. Ii dai san inainte de culcare, dar incearca sa-l pui in pat treaz. El oricum e rupt de somn si relaxat pt ca tocmai a papat si ar trebui sa adorma singur. Si la mine pana acum o luna sa zicem adormea ori leganat in brate ori la san. Dar am observat ca seara cand e f relaxat dupa baita si papa, daca il pun treaz in pat adoarme fara probleme.
In timpul zilei e mai greu sa adorma ca e lumina, sunt zgomote, si daca e obosit nu poate adormi. Asa ca ori ii dau san, ori il pun in carut si-l plimb inainte-inapoi pana adoarme (nu stiu daca e foarte sanatoasa varianta cu carutul, o practic de cateva zile, ca tot leganat se cheama si asta si daca se obisnuieste asa e jale...daca sunt undeva si nu am catutul cu mine?!).
monica, a stat bebe treaz toata ziua? Super tare! Al meu dupa 2 ore de stat treaz e terminat. Mi-ar placea si mie sa stea mai mult treaz ziua poate ar dormi mai bine noaptea.
A, azi noapte am avut doar 4 treziri pt papa, si nicio trezire pentru mieunat si partz
.
Sa aveti o zi frumoasa, noi deseeara mergem la oftalmolog sa se uite la ochiul lui David care curge in continuare...
Pup! 

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
Giova spune:
Neatza!
Alaptat zmeurica si dus spiridusul la gradi. acum am liniste pana se trezeste Edi.
La cat mai multe lunitze zmeuricilor din 6: Ioana-Antonia, Daria-Antonia si Kevin!
Alynakiss de cand ati inceput diversificarea? cu ce? piureuri de legume, de fructe, branzica facuta cu calciu lactic...asta e ce-mi amintesc asa rapid de la Marco.
Pogos da am uitat de caciula
. isi roade siretul ala de la ea, cu care-l leg...sau roade geaca....anyway...e tare raut.
Si eu credeam ca dupa inot va cadea Marco lat, dar vezi de treaba...are o energie de speriat. asa ca te inteleg...e greu cu 2, dintre care unul atomic
si fara niciun ajutor.
Flosideea eu am depus actele la jumatatea lui aug. si poate din cauza asta. dar sunt fete care au depus mult mai tarziu si au intrat in posesia banilor, sunt din alte orase, e drept.
Vally cine stie, a avut o zi mai proasta. nici noi nu mancam aceeasi cantitate zilnic. urmareste-o putin cateva zile si vei vedea cum papa.
Corinna nu stiu ce sa zic, vezi daca si la alti oameni face la fel...poate e o coincidenta.
ce mai faceti de mancare? habar n-am...e frigiderul gol, trebuie sa ajung si la Real cu Edi dupa mine...
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
emanouela spune:
neata
sunt semi zombi![]()
cica m-am odihnit cat de cat
uliiasi...sarumana de urari....am scapat si de maraiala, zic eu...eu nu stiu, am mai intrebat mamici...se zice ca de la vaccin nu prea papa....ba frate, asta baga ca in spital in el, ma nauceste de cap. scapi si tu de maraiala.
acusica.
inutsa...cum stam cu kk????
da, si al meu adoarme singurel uneori...cu mine admirandu-l...sper sa nu devin o mama dementa si obsedata
, dar deocamdata nu-mi pot dezlipi ochii de la el.
Giova...eu il scot, de obicei, dupa ce papa....il bag in salopeta de iarna, in pijama (nici nu ma mai sinchisesc sa-l schimb), ii pun suzi si plecam la plimbare. imi adoarme de obicei si cand se trezeste e prea preocupat cu admiratul peisajului ca sa mai scartzaie...doar daca il apuca iar foamea.
eu mi-am facut stoc de haine de sirena
si eu inca sunt ca un delfin....ca de stadiul de balena, am trecut....e de greleeeeeee cu suncile astea
va 
Corinna1982 spune:
Am trimis pe contul comun o carte in format electronic despre limbajul semnelor la bebelusi si cum sa ne intelegem cu ei pana invata sa vorbeasca. E interesanta din ce am apucat sa citesc, dar nu raspunde la multe probleme...
Corinna1982 spune:
Fitze la mancare a inceput sa faca si a mea de vreo 2 saptamani, dar de cateva zile aproape la fiecare masa. Plange de foame, dar mananca doar vreo 50 ml dupa care intoarce capul si scoate biberonul. N-ar fi o problema daca s-ar satura, dar ea plange in continuare de foame si cand ii bag biberonul il scoate si asa se intinde o masa de 100 ml in 30-40 min, iar inainte manca 150ml in 7-10 min. Doar noaptea nu face asa ca mananca mai mult cu ochii inchisi si e f linistita. M-am uitat in gurita ei, dar nu vad nimic sa fie in neregula. Din ce am observat eu cand inghite incepe sa planga si se aude galagie mare in burtica ei. Trebuie sa spun ca ea a avut crize mari de colici si a stat cu debridat si sab simplex, espumisan sau gripe water pana acum 10 zile. Sa fie tot burtica de vina? Si cand face parturi o vad ca o doare...
Corinna1982 spune:
Giova, asa am zis si eu duminica ca poate e obosita, sau o doare ceva sau e prea multa lume, dar cand au venit ieri nasii si a bagat acelasi urlat mi-am dat seama ca de aia plangea copilul. Am incercat sa o linistesc si apoi sa incerce iar nasa sa se apropie. A urlat iar. Si e urletul ala nasol ca atunci cand se sperie, se inroseste toata si abia mai respira. M-a bagat in sperieti.