**Zmeurici de iulie-august 2009 (11)**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

'seara buna,mamicute !

La multi ani fericiti,Patricia!Gata petrecerea?

La multi ani,Eric de alinuta! si tuturor celor care fac zilele astea venerabila virsta de 3 sau 4 luni!

Alinuta ,ce fetita ii aduci lui Eric?Eu inca nu am gasit nora potrivita pt fiu-miu .

Alinakis,oooo,deja aveti nevoie de retete,mama mia!
In legatura cu sarcina...dupa o sarcina,se ramine mult mai usor insarcinata mai ales asa de aproape.Asteapta ziua de cm si apoi vezi cum stau lucrurile,eu,sincer,nu stiu ce sfat sa-ti dau,nu vreau sa fiu rea insa daca stiai cum stau lucrurile cu sotul tau,trebuia sa fii atenta...

Giova,ce mai e prin Timisoara?Mooor de dor,sper sa venim la vara daca o fi timp.

Gata fetile,ma intorc la citit,seara minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

Apropo de CM am si eu : mie imi intarzie CM, am facu test si e negativ. Intrebarea mea e , in timpul alaptarii, CM e regulat? Ca la mine e neregulat, cel putin deocamdata

Va urez o noapte cat mai odihnitoare !

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Inutza,eu stiu ca in primele luni dupa sarcina,ciclul e neregulat,am citit ca poate dura si pina la 6 luni pina se regleaza.
Hm,si eu patisem la fel dupa prima sarcina,nu venea al doilea cm desi ma protejasem,am facut din disperare test pt ca incepusem sa suspectez o gaura microscopica in prezervativ .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

seara fetele
DENIS azi nu a dormit de loc sunt obosita moarta,s_a trezit la 6.30 si pana la 19.30 nu a inchis un ochi,am facut si eu o baie scurta si ma pun sa dorm poate si maine are acelasi program gogoselul meu.azi iubirea mea a vb toata ziua mai bine spus a tipat toata ziua,asa vb el mai nou
multumesc la toate fetele pt urarile de bine pt mami.eu sper din toata inima sa fie bine
ALYNAKISS imi pare rau ca te afli in situatia asta,dar si eu cred ca daca chiar esti gravi si il pastrezi sotul te bate la cap putin si dupa ii trece
mie CM nu mi_a venit inca si sper sa nu imi vina decat dupa ce termin cu alaptatul ca nu imi este dor de el
noapte buna fetele mai vb maine

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Inutsa si mie luna trecuta mi-a venit la 40 zile...de intrasem la disperare si mi-am facut un test. La prima sarcina mi-a venit foarte regulat si de aceea am disperat acum.
Blanca nu tine suzeta. o impinge cu limbutza...si mor ca nu pot intra pe nici unde. daca doarme, trebuie sa misc caruciorul, ca sa nu simta ca e oprit ca se trezeste.
Flosideea super...Mie mi-a zis sa merg dupa banii de trusou si aloc. de nou-nascut in 7-9 dec..
Alina mai nimic nu e pe aici...s-a prelungit mall-ul si asteptam marea deschidere, sa ne mai clatim ochii.
Frig, ploaie, aglomeratie...naspa de tot.

sotul a plecat la un prieten sa vada meciul...asa ca sunt cu kinderii, Edi doarme, marco vrea cereale cu lapte.
Merg sa-i dau si sa-l culc. , pe maine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

gata,copil dormit bine(vreo ora jum),trezit la 21:30,facut baie,dar acum e acum...cum sa`l mai culc eu daca el e fresh???
Giova pai la noi a depus sotu dosarul pe 22-23 iul.si abia acum la mijlocul lunii vin.de alocatie si CIC,am doar decizia

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

alynakiss, barbatii ar trebuii sa aduca pe lume un bebe macar in vis si poate atunci ar intelege. pentru tine si sa fie bine.
Badurox, frumoasa zmeurica ta cu rochita ei de printesa. Ma intreb o fii fost tati mandru cu ea? Foarte frumos! Nu stiu cum se descurca tati cu asa doua printese?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Hello!

Am citit tot ce ati scris, insa mare lucru nu mi-a ramas in cap. Sunt un pic terminata. Ana ma solicita foarte tare. E foarte enegica, nu sta locului, trebuie tot timpul sa fiu atenta la ea, vorbeste tot timpul...si daca se nimereste sa planga si Tudor, am incurcat-o.
Din seara asta am dus-o la dansuri. Dar nu au decat de 2 ori pe saptamana. Sepram si eu sa vina de acolo obosita...dar de unde. A ajuns acasa de zici ca se vitaminizase acolo. I-au mai dat si ciocolata.

giova si eu patesc la fel cu Tudor cand iesim. Se simte imbracat, cu mainile acoperite si nu ajunge sa le bage in gura si colac peste pupaza ii mai pun si caciula.

alynakiss, deja papati mancarica? ai zmeurica mare
cat despre problema ta, e foarte dificil de dat un sfat. asta trebuie sa hotarati voi in familie. dar cum zicea si uliasi fiecare copil vine cu o menire pe pamant si sa stii ca vine cu "bagajelul" lui unde are dragoste, resurse cu care sa il cresca parintii si multe alte minuni. si sa luati o hotarare buna.

incerc si eu merg la culcare, poate reusesc sa imi conving "duracellii" de copii sa doarma.

va pup si va doresc noapte buna!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Alinutza lA MULTI ANI! pt Eric la multe lunite

pt toti bebelusi care implinesc 3 si 4 luni

Vally de Gloria Adelina 13.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Gloria a papat cel mai putin de pana acum toata ziua 540 ml si in mod normal papa intre 650-750 ml

Vally de Gloria Adelina 13.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Offf,numai probleme pe aici.Copilul meu mananca bine dar se culca numai la san.Ce ma fac,cum o sa-l intarc,ca pe la 6,7 luni as vrea sa-l intarc.E pur si simplu dependent de mine,in seara asta am vrut sa merg la ziua cumnatei mele,l-am lasat acasa cu mama,i-am lasat si un biberon de lapte.Cand am plecat radea la ea,dar inainte sa-mi aduca mancarea m-a sunat mama si se auzea Alexul meu cum plange...a incercat saraca cu lapte,cu plimbari,nimic.Am venit repede acasa,l-am pus la san si a adormit.Ziua vrea sa doarma cu sanul in gura,ma confunda cu suzeta,pe care nici sa nu o vada.
Credeti ca se va schimba cu timpul?

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput