**Zmeurici de iulie-august 2009 (11)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Patricia,la multi-multi ani!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynakiss spune:

Buna
sper ca m-ai ma primiti si pe mine pe aici
stiu ca sunt cam absenta dar poate ma iertati si pe mine
pogos ce baiat mare ai , al meu la 4 luni cantarea 6.100 si eram multumita dar acum.... raportand la greutatea la care s-a nascut da bine in schita al meu , dar mi-ar fii placut sa fie un pic mai grasut, ( am poze pe picassa dar nu stiu sa dau link-ul)
am mai auzit ca sunt bebei care se uita la tv , Rares este fascinat de el , cand e nervost tv chiar este sursa care il linisteste
giova cum e Edy cu dintisorii, mai e galagios ?
Rares ar roade toata ziua la ceva si la incercarea cu degetul parca l-ar strange in menghina , asta e semnul de dintisorii ca eu nu stiu dar asa cred
nu am apucat sa recapitulez totul asa ca ma iertati daca ma repet: a inceput cineva sa treaca pe papa , ca noi da , si daca mai e cineva care sa mai facem schimb de retete pt ca noi suntem in pana de ideii

Fetele am si eu o mareeee problema , stiu ca ma putei macar ajuta cu un sfat, cred ca sunt insarcinata, pe 7 ar fii data cand ar trebuii sa imi fac griji mai mari in cazul in care nu imi vine menstruatia , dar ca si la Rares am o presimtire mai inainte si imi este f frica , eu sunt impotriva avortului si nu am facut nici unul si nici nu as dorii, dar sotul meu stiu ca nu ar mai vrea un alt bebe acum,cand am ramas insarcinata cu Rares am fost cea mai fericita , insa nici atunci el nu si-a dorit(din motive ale barbatilor, siguranta financiara , casa, casatorie, responsabilitate), intradevar il iubeste enorm , dar acum situatia este alta , cand ''am calcat pe bec ''am spus sa luam pastila pt a doua zi , insa eu nu am mai luat-o si mi-a preciziat de atunci ca o eventuala sarcina s-ar incheia doar cu un avort
Ce sa fac , sunt disperata , daca as fii insarcinata mi-as dori acest copil din toata inima , la fel cum l-am dorit si pe rares, dar el nu ....si asta pt ca din lista lui de motive negative nu am rez decat partea cu casatoria, iar pt mine singurul inconvenient ar fii ca am sta toti 4 intr-o camera din casa parintilor mei ... dar eu totusi il doresc
plese help me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

sara buna
naspa cu vaccinul asta...mi-a facut febra si m-a marait non stop. acu, cu febra stam bine ca i-am infundat un supozitor cu maraiala e cam nasol.
sunt ZOMBI in adevaratul sens al cuvantului
inutsa...la mine le dau motiv sa ma intrebe de ce sunt dezbracata...ca aici e relativ caldut fata de romania. sa ii fereasca Dumnezeuuuuuu, voi fi cu bebe, si eu fleasca de obosita....am un chef de ceartaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. aberatii romanesti!!!!!
termometrul eu il inmoi in ulei de masline si fac miscari line de intrat-iesit plus mici cerculete...la mine functioneaza de fiecare fata. mai are probleme din cauza lapticului si cum il simt ca se chinuie si da gaze cum trec la fapte.
la multi ani! Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi am fost in mall, ca a trebuit sa platesc ceva facturi...m-am mai holbat prin ceva magazine, dar cum contul meu e gol...ma ling pe rani pana intra ceva bani.

Edi e teroare: iesim din casa urland, iesim din masina urland, in magazine urla...ma exaspereaza copilul asta...si motivele nu stiu exact care sunt...unul e clar...NU POATE SA_SI BAGE PUMNUL IN GURA DIN CAUZA HAINELOR GROASE.

Alynakiss dintisorii nu au iesit, cine stie cand ies...dar ne necajesc amarnic.
of...te afli intr-o situatie dificila, dar mai bine asteapta sa vezi daca esti sau nu gravi/. Nu stiu ce sa-ti spun, sa fie cum vrei tu, sau cum vrea cel de sus.
Si eu sunt contra avort...sa fie cum vrea cel de sus.
Patricia distractie placuta in 4. si la cat mai multi ani fericiti impreuna.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

emanouela, imi pare rau ca a facut febra bebe tau. Sper sa-si revina repede din marait si sa te lase si pe tine sa te odihnesti. Si noi am facut ieri vaccinul si a fost tare marait seara, ne-a rupt spatele de cat l-am tinut in brate.

alynakiss, dificila situatie ai...In primul rand nu te hazarda, asteapta ziua de 7 ca sa fii sigura, ia-ti teste, mai intai sa fii sigura daca esti sau nu. Sfaturi nu stiu cat putem noi sa-ti dam, voi trebuie sa hotarati, ca e o decizie foarte importanta. Eu sunt de parere ca orice copil este trimis de Dumnezeu cu un scop pe lumea asta. Eu sunt impotriva avortului, si situatia financiara nu mi se pare un motiv important sa faci avort, dar asta e numai pararea mea. Sa-ti dea Doamne Doamne putere si intelepciune sa iei decizia, daca intr-adevar te afli in situatia asta. Dar nu dispera pana nu afli sigur, poate o doar o alarma falsa.

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Monica multa sanatate mamei tale si puiului tau Denis.
Te pup si te imbratisez cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Patricia

o intrebare: voi le dati bebelusilor apa?

Gloria a reusit aseara sa faca kk a iesit din pampers si m-a udat si pe mine dar avem alta problema: iar mananca putin si iar isi face de cap refluxul iar da afara mult laptic si cu toate ca ii pun 1 doca de lapte praf AR in lapticul meu ooofff sa speram ca-si va reveni repede! eu tind sa cred din ce in ce mai mult ca perioadele de reflux accentuat si nemancatul Gloriei sunt legate de periaoda de menstruatie luna trecuta s-a intamplat la fel cand am ajuns la dr,si acum la fel
Alinutza la Eric da rezultat Baby's Jarro-Dophilus? am intrebat-o si eu pe pediatra despre efectul probioticelor la reflux, si cum era normal ,mi-a zis ca au efect la reflux si ca nu sunt recomandate pana la varsta de 6 luni pai atunci de ce se mai recomanda pe prospectul lor ca se poate folosi de la 2 luni ? oooffff doctorii astia ...

Monica multa sanatate mamei tale

alynakiss foarte dificila situatia ta! dar asteapta sa fii sigura si apoi vei vedea ce vei face! poate nu esti!
nici eu nu sunt de acord cu avortul,mai ales ca noi ne-am chinuit foarte mult sa o avem pe Gloria! eu zic sa mai vb cu sotul tau si sa incerci sa-l faci sa se razgandeasca nu zic ca e usor,dar cu multa rabdare si perseverenta,sper sa reusesti pana la urma este o decizie importanta,cum a zis si uliasi si voi trebuie sa va hotarati!

Vally de Gloria Adelina 13.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Giovaai mai incercat cu suzeta cand iesiti asa la plimbare? Poate nu se simte ok imbracat asa gros si neputand sa bage pumnul in gurita accepta si suzeta.

Alinakiss intre mine si sora mea e diferenta de un an si doua luni. Mama a ramas insarcinata cand sora mea avea cinci luni..cam la fel ca voi. Acum cum vreti voi. Eu sunt CONTRA avortului..dar voi va stit situatia cel mai bine.

Vally eu nu ii dau apa Evei..nu cred ca are nevoie. In schimb am mai incercat sa ii dau putin ceai cand sughite. Nu se da in vant dupa el.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Patricia LA MULTI ANI!!!

alynakiss eu cred ca daca o sa pastrezi bb, initial sotul o sa vorbeasca "aiurea", dar apoi o sa se obisnuiasca!

emanouela pup la zmeurel sa-i treaca!

vally nici eu nu dau apa bebelinei, ca isi ia apa din lapticul meu. Ce norocoase sunteti cu kk, noi tot nimic . Maine sun dr, ca ma exaspereaza deja

giova nu stiu ce sa-ti recomand ca si noi la fel facem in haine groase. Eu o mai pacalesc putin cu suzi, dar nu tine mult minunea

Apropo de CM am si eu : mie imi intarzie CM, am facu test si e negativ. Intrebarea mea e , in timpul alaptarii, CM e regulat? Ca la mine e neregulat, cel putin deocamdata

Va urez o noapte cat mai odihnitoare !

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

inutsa nu este regulat...sau cel putin asa mi`a zis mie dr.inseamna ca`s o norocoasa ca deocamdata am scapat...sa vedem cat tine minunea!
putin mai devreme mi`a adus mama o scrisorica prin care eram instiintata ca in data de 16.11 sa merg sa`mi ridic trusoul!in sfarsit...poate asta`i inceputul... pt restul de banuti

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput