**Zmeurici de iulie-august 2009 (11)**
Raspunsuri - Pagina 12
flosideea spune:

Patricia

sa fi sanatoasa,fericita si sa aveti parte numai de bucurii si impliniri!
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
badurox spune:
Happy birthday Patricia! Sa fii sanatoasa si fericita tu si puiutii tai!
Giova, si mie mi-a placut aranjamentul, dar n-am nici un merit. Sotul s-a ocupat de tot ce a insemnat petrecere![]()
pup zmeuricile! poate fac un pic de papa azi!
DN 22.10.1984
cum s-a nascut minunea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143845
alinutza78 spune:
'neatza
Patricia 

...
..multa sanatate si fericire alaturi de puiuti si sot
. Trebuie sa fie o aniversare speciala..mamica de doua ori...distractie placuta

Ma bucur mult ca Andrei/Daniel este fan tzatzi
....imi dai si mie sperante![]()
flosideea si pooh
si multa fericire alaturi de puiutii vostri.
pooh ma bucur mult ca Balazs este bine sanatos
mqqm
....ce ingeras??!!!
e un mic terorist si ne manipuleaza pe toti cu ochii aia
. Pup Oliveru' si la multi ani pentru cele 4 lunite implinite ieri

Alina pup Stefan voinicutul si la multi ani pentru cele trei lunite implinite ieri

Motana
Noi suntem bine...eu pe drumuri cu proiectele mele iar cand sunt acasa sunt 100% captata de strumf...vrea atentie permanenta..ori sa-i vorbesti sau sa te strambi la el...sau sa-l tii la verticala (daca se poate pe picioarele lui) ca sa inspecteze el imprejurimile. In conditiile astea, temerile mele legate de leagan au cam disparut pentru ca sta foarte putin acum in leagan, insa sa ne aiba pe noi in vizorul lui...si bineinteles ne cearta in legea lui pentru tupeul de a-l fi abandonat acolo![]()

astazi facem si noi 3 luni
...suntem maaariiii...mami i-a promis o fetita daca e cuminte (nu stiu daca l-am impresionat
).
Pup toate zmeuricile...sanatate multa celor bolnavioare
mai revin![]()
blanca000 spune:
patricia
LA MULTI ANI! sa fii fericita alaturi de minunile tale 

Iar a adormit Eva aproape singurica aseara..nu o mai iau in brate deloc
..insa de cateva nopti cere papa la 4 , la 7 dar adoarme repede la loc ..si se trezeste ca o regina abia la 10:30..acu' doarme iar de juma' de ora
.
Am cantarito si masurato si eu ieri...5800 g si 64 cm la 3 luni si 10 zile..eu zic ca e ok...nici grasa-nici slaba..tocmai bine.
Vad ca am scapat de kk verde..si de la apa de orez face si mai inchegat...avem acum o culoare frumoasa aurie
si ceva bobite..hihihih..am ajuns sa ma bucur la culoarea unui kk..
.
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
Noce, Hera, Galarina, Adriana pe unde sunteti ?
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
Alinutza multe lunite inainte fericite lui Erik 
Badurox frumos botezul, ma bucur ca ati gasit ursitoare.
Uliiasi grasan si frumos David, drum bun si liber la Piatra. Felicitari pt vaccin.
Lorelay bafta la doctor.
Giova..mi-ai adus aminte de masaj..de o sapt nu am mai fost..eu inca la celulita lucrez..a cam disparut dar burtica mai e..o masej insa poate poate..abdomene mai incolo
..
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Nunta noastra 2004
flosideea spune:
Corinna eu am o nepotica de 3 ani si din prima zi de viata a dormit cu sora mea si cumnatul meu.patutul era pt jucarii.asa s`a obisnuit si n`a mai putut s`o dezvete.ei s`au mutat de jum de an in Bv(stateau in Sinaia),i`au facut o camera ca`n povesti si tot cu ei doarme.Acolo se joaca si atat.luna asta asteptam sa se nasca si`un nepotel si tot rad de ei ca noroc ca au patul imens,ca altfel unde incapeau 4 in pat.eu pe Denis de cand am ajuns acasa il adormeam in brate si il puneam in patut.in prima luna n`a stat deloc in pat cu noi.acum m`am cam saturat de scaun noaptea si`l iau in pat cu mine,papa putin,imi cauta mana cu manutele lui si adoarme.acum eu zic ca depinde de la bubulus la bubulus.ai nevoie de putina rabdare,sa incerci sa dormi si tu ziua si sunt sigura ca veti reusi.o sa aveti nevoie de cateva zile,atat.inarmeaza`te ,deci,cu rabdare si odihna si sunt sigura ca veti reusi.sora mea n`a reusit pt ca n`a vrut...sincer...
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
PatriciaArdeleanu spune:
Va multumesc din suflet
pentru urari. o fac asa rapid, si o sa revin cu un mesaj mai amplu, caci sint tare busy![]()
asa este, o aniversare speciala, intotdeauna serbam si aniversarea casatoriei noastre, am facut ieri 8 ani de la nunta. aseara dansam cu puiul mic in brate si rememoram cam ce faceam acum 8 ani, cind dansam probabil valsul miresei la ora aia..

si o intrebare pe fuga pt o prietena: stiu ca era pe aici cineva care avea un telefon de la cabinetul lui iosup, pt o ecografie de urgenta...ca altfel la programare dureaza enorm..., sau la alt dr consacrat in ale ecografiei morfo...am o prietena careia i-a iesit prost TT.
blanca000 spune:
Centrul Medical Fortis, din str. Sandu Aldea 86, telefonul pt. programari este 0724464646.
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Nunta noastra 2004
Dienuta79 spune:
Buna la mamicutze.
Se pare ca am scapat de febra,de aseara nu a mai facut,a papat la 10 si s-a mai trezit la 5 dimineata sa pape iar si pe urma la 10 l-am trezit eu ,ca avand persiana data pana jos,bebe al meu ar dormi zi si noapte.Azi cand am vrut si noi sa iesim afara,ploua de dimineata continuu si e si frig rau,asa ca stam si azi in casa la caldurica.
Patricia LA MULTI ANI!!!!,multa sanatate si fericire si tot ce iti doresti tu sa ti se indeplineasca!!!
Monica multa sanatate mamei tale si sa treaca cu bine de operatie 

Corinna si bebe al meu a dormit cu noi in pat pana la 3 saptamani,dupa care incet,incet s-a invatat in patutul lui sa doarma,i-am pus caruselul sa cante si pot sa spun ca si acum e innebunit dupa el.Eu il pun in patut doar noaptea la culcare,ziua nu il pun niciodata.
Cornelia cum te descurci cu munca si copiii,ai mare noroc cu mama ta,era bine daca o aveam si eu pe mama aici sa ma mai ajute,e tare rau singura printre straini.
http://family.webshots.com/album/575351454GqZuHc
Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009