**Zmeurici de iulie-august 2009 (11)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Neata si de la noi. Acum a adormit si Maria, treaza de la 6.30, in conditiile in care de la 4.00 la 5.00 nu a dormit de loc .
Badurox, frumusica foc Iris.
Vreau si eu datele contului comun sa pot sa votez o zmeurica dragalasa.

Mergi la inceput

Patricia!

Mergi la inceput

Fetelor credeti ca mai am vreo sansa sa o invat pe Maria in patutul ei? Face sambata 3 luni si nu a stat in patut decat in prima ei seara acasa 10 min. Si cu ea langa mine mi-a fost greu sa ma trezesc de 8 ori pe noapte, dar mai puneam o mana pe ea si o leganam usor, ii mai bagam suzeta in gura (pe care o tin si acum cu mana), nu stiu daca as fi rezistat sa stau aplecata peste patut...si asa am spatele in pioneze. Problema e ca singura imbunatatire a comportamentului ei noaptea este ca nu mai plange, in rest...se trezeste ffff des si mai sta si cate o o ra complet treaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

gata cu papa. sper sa doarmA CA e treaz de 2 ORE.

Ungaras bine ca aveti afacerea voastra si puteti lua copilul cu voi.
Cornelia ai inceput munca...cum e? 8 ore muncesti?
ai grija cu gripa, sa va fereasca D-zeu.
Pony doamne fereste de anorexie. nu ai vorbit cu pediatra lui?
Liluc nu e rau ca face asa des kk. Inca nu s-a reglat tranzitul intestinal, dar decat sa nu faca cateva zile, mai bine asa.
Inutsa mersi de cafea. tare bine a prins.
Lorelay super ca te relaxezi si faci bai si masaje. si eu vreau sa caut o tanti pt. masaj acasa...se simt kg lui Edi si ma dor toate cele.
Corinna normal ca o poti invata, inca nu stie ea prea multe. Mai incolo e riscul sa nu mai scapam de ei.

ha-ha-ha...eu speram sa doarma Edi, cand colo il aud in baby phone ca chiuie nevoie mare. e chiar nervos de-a dreptul.
gata, fug sa-l iau din patut, ca vad ca nu e chip sa doarma. bine ca la san a adormit.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Hop si noi!
Corina, eu zic ca nu e tarziu, doar ca iti trebuie rabdare, ca nu o sa stea din prima; si mai depinde si de cum stai cu nervii noaptea, ca eu sunt asa somnoaroasa ca cedez imediat la orice pentru putin

Giova, Alina, sotul i-a cumparat deja Iarinei rochita de Craciunita de la next cand a fost la Bucuresti - doar ca cred ca va trebui sa o schimbe, a luat-o pt 3-6 luni - adica 8 kg, iar Iari acum o saptamana avea deja 7,1 kg, deci nu stiu daca o va incapea de CRaciun. http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=G45&p=514&o=1

Inutsa, incearca si cu supozitor cu glicerina - Iarina cand am fost u operata s-a consipat de la lapticul praf si o zi saraca nu facuse kk si plangea si se chircea (ea face kk de cel putin 3 ori pe zi) si seara nu am mai rezistat, i-am pus unul si in 5 minute i-a dat drumul.

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Patricia!!! Sa traiesti multi ani frumosi si fericiti alaturi de minunile tale!!!

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Giova ce kg in plus ai tu? ca din cate stiu aveai vreo 62 kg si esti la fel de inalta ca si mine. Eu ce sa mai zic cu cele 70 ale mele. Oricum masajul este foarte bun si merita. Si eu tot acasa il fac, lunea ma zi de masaj. Nu-ti spun cum eram dupa primul...parca eram batuta, ma durea carnea pe mine si abia ma miscam dar sufera baba la frumusete
Badurox frumoase poze si e o scumpa zmeurica ta. Esti norocoasa ca e asa de cuminte.
Am mai vazut poze cu o zmeurica cu numele de Daria, foarte frumoasa
ce sa mai toti copiii din odisea noastra sunt superbi, asa frumosi...
Merg sa ma pregatesc sa plec la dr.

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Andra e duclica rau zmeurica ta. acum am vazut pozele in contul comun.
Luisa am vazut si o papusa bruneta. tare mare pare Sara in poze. si ce par mult are. mi se pare ca aduce cu tine.
Flosideea ai un vot. Diseara cand vine sotul, mai bag 2 si de pe nr. lui.
Tanimi sa nu mai aud de Next. nici nu am primit coletul, banii sunt tot blocati..... de acolo vroiam si eu sa-i comand lui Edi, daca primeam pachetul asta.
Lorelay eu vreu masaj pt. durerile de spate. celulita s-a dus...burta a ramas...dar aia merge cu abdomene, nu cu masaj.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

multumim pt voturi!eu nu stiu ce are Denis.a inceput iar sa se trezeasca noaptea,azi`noapte a dormit de la 23-03,apoi l`am luat in pat,somn pana la 05,apoi iar s`a trezit la 7,la 8 si la 9 jum!si ma mai mir de ce toata ziua mor de somn...el care dormea de la 23 la 05 fara intrerupere...ufff...
supozitoaele cu glicerina sunt extraordinare daca vrei sa faca kk.dar ideea e ca daca`i dai supozitor se va invata organismul si nu va mai iesi afara decat cu supozitor,va deveni puturos,iar la un moment dat nici supozitorul nu`si va mai face efectul...si atunci ce facem?eu i`am dat cred ca vreo 6 supozitoare in 2 luni jumate....incerc sa le evit pe cat posibil.acum sper sa`mi vina alea din Germania,sa vad cum or fi.

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, zmeurici dragi!
Am trecut cu bine de vaccinul de ieri, am avut emotii. Aseara a fost bebe foarte agitat, a plans vreo 2 ore si nu tacea decat tinut in brate la verticala. Asa ca il tinea tati 10 minute, eu 10 minute, si tot asa. Pana la urma la 9 seara a adormit si a avut o noapte normala. Adica cu treziri dese , dar nimic iesit din comun. Dimineata chiuia ca-ntotdeauna.
Avem 7,900 gr si 65 cm, sper sa scada ritmul de crestere in greutate.
As vrea si eu sa fac masaj. La kilograme mi-am revenit foarte bine, incap in toate hainele de dinainte de sarcina, dar nu mai am pic de muschi, m-am topit toata, trebuie neaparat sa merg la sala.

Patricia Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta si ea de tine! Sa ai o zi mininata azi si sa vii sa ne povestesti!

Flosideea, doua voturi si de la noi! Multa bafta! Noaptea pe care a avut-o Darius azi noapte ar fi o noapte foarte reusita la noi daca ar fi asa...Nici nu visez un somn de la 23 la 5...

Blanca, La multi ani tatalui tau!

Monica, multa sanatate mamei tale! Sa treaca cu bine peste operatie si sa recupereze repede!

Sambata plecam iar la Piatra Neamt si ramanem acolo o saptamana (eu si David), mai respiram aer de munte. Am auzit ca ieri a nins foarte frumos acolo si s-a asezat zapada. Din pacate nu cred ca o mai prind, am auzit ca se incalzeste, dar si asta ma bucura, pentru ca stiu ca-l pot plimba pe bebe in voie.

Mai nou il adorm pe bebe in timpul zilei in carutul ala mic sport pe care l-am cumparat de la prietena mea. Il pun pe David in el si-l plimb prin sufragerie si se linsiteste daca plange, si adoarme. Ce ma bucur ca am descoperit metoda asta, e back pain free!

Va pupacesc cu drag, sa aveti o zi frumoasa!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput