**Zmeurici de iulie-august 2009 (11)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

trimis mail...pe contul comun.multumim fetelor!
meleea eu pt Denis am centru de la tinylove si este aproximativ la fel cu cel care l`ai bagat tu.pot sa zic ca este super bun,super ok,este foarte incantat de el si are foarte multe activitati.plus ca ne putem juca impreuna ca are chestii de genu "cucu bau" si altele.sunt foarte multumita de el si la fel si bubulusul meu!

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

liluc, si Daria tot de atatea ori face kk pe zi. Nu ma ingrijorez atata timp cat ea este ok.
inutsa, vally
Giova, asa o sa fac. Nici nu ma gandesc sa-i bag sucurile pana la cel putin 5 luni.

Andra, mamica de Daria Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

hihihi ti-am votat odorul Flosideea !

http://picasaweb.google.ro/meleea9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

ce fac fetele? vad ca scriu de zori. Ne cerem scuze pt absenta, dar am fost foarte ocupati cu botezul. A iesit foarte frumos, o sa va dau un link cu poze, sa vedeti. Am gasit si ursitoare, tot tacamul, ca sa nu mai vorbim ca am botezat-o la o manastire de la noi de prin preajma, unde era plin de flori. Parca era un mic Rai. Marturisesc ca abia mi-am putut stapani lacrimile de emotie toate cele trei zile cat a durat toata tarasenia: botezul, scaldatul a doua zi si petrecerea. A fost intradevar extraordinar. Am un copil foarte cuminte, toata lumea s-a mirat cum n-a plans ea nici la biserica, nici la ursitoare, si azi, n-a plans nici macar la vaccin. Chiar ma asteptam la reactii adverse dupa el, dar vad ca nu are nimic. Oricum, i-am dat nurofen 1ml cand am venit acasa, asa, preventiv.
pooh la multi ani, multa sanatate tie si puiutilor tai!
vad ca multa lume e racita, eu sper sa scapam cu bine de toate epidemiile si pandemiile din jur, mai ales ca noi suntem destul de aproape de iasi.
cam atat deocamdata, ma duc la culcare, ca acusi se trezeste printesa si dk nu sunt langa ea, plange si nu mai adoarme la loc.
pupici multi, multi, multi...
uite poze de la botez:http://picasaweb.google.com/badurox5/BotezIris#

DN 22.10.1984
cum s-a nascut minunea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143845

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Salut!Am cam lipsit zilele astea dar va citesc zilnic.acum inainte de culcare am zis sa scriu si eu cateva randuri.
Sara este ok, azi chiar a dormit f bine si la pranz, in reprize de cate o ora cam de 3 ori
Vad ca se inmultesc zmeuricile cu dintisori Si Sara baleste la greu iar pumnisor rar il vezi scos din guritaam incerc sa ii trag manuta dar ea asa vrea ...
va las ma duc la somn
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
Azi va dau eu ca-s chiauna de somn. Bia mi s-a trezit de 3 ori, iar de la ora 5-somn pe apucate.
Uff, fata asta mea tot nu a facu kk. Deja sunt disperata! Parturi la greu si atat!

liluc e ok kk, poate sa faca si dupa fiecare masa

badurox ce minune ai tu acolo!!!

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

flosideea v-am votat!

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Neatza!
in dimineata asta nu m-am trezit foarte bine. Am visat farte urat spre dimineata si nu am mai putut sa dorm. Buburuza mea doarme inca si nu ma mir tinand cont ca ieri nu a dormit o ora legat toata ziua pana aseara la 11 cand s-a culcat. Nu-mi vine sa cred ca un copil de 2 luni jumaqte nu a dormit deloc ieri. Atipea 10-15 min si apoi se trezea si asta in 3 reprize. Nu stiu ce a fost cu ea...Voi ati patit asa?
Liluc stai linictita ca asa face si a mea. Eu deja m-am obisnuit ca asa a facut de la nastere. Cred ca de aceea nici nu am avut probleme cu colicile.
M-am apucat si eu de bicicleta si de masaj ca sa mai scadem din grasime si din celulita. Trebuie sa ma innarmez cu multa rabdare ca nu scade ea asa de usor precum as vrea. Bine macar ca e iarna si imi ascund grasimea sub haine
Mai mergem la Felix la baie dar am norocul ca acolo unde mergem noi nu sunt prea multi. Acum 2 saptamani eram doar eu si o prietena de-a mea in tot bazinul. Super e sa faci baie in apa calda si afara sa fie frig. Barbatii nostri erau bineinteles de servici cu copiii. Ei se plimbau prin curtea hotelului cu ei iar noi ne rasfatam cu baie in piscina si impachetari cu parafina. Cica parafina e buna la celulita si lasa pielea asa de moale...
Am concvenit cu sotul ca duminica sa fie ziua mea de relaxare el martea merge la fotbal si eu duminica merg la parafina si baie
Azi merg cu Maya la alt medic sa o vada. Cel la care am inscris-o a zis ca nu a luat suficient in greutate si ca sa-i dau lapte praf. Merg si la altul sa vad ce zice. Am incercat sa-i dau si lapte praf chiar daca am lapte dar nu vrea sa primeasca, asa ca am renuntat si am lasat-o tot pe lapticul meu. Sa vad ce zice si acesta.
Revin mai tarziua.
O zi buna si la toate mamicile de zmeurici.

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Patricia
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Noi ok...Edi a dormit de la ora 21 pana azi dim. la 6:45. ar trebui sa pape acum, dar cat timp e cuminte si vorbeste cu caruselul il mai las...poate marim si noi intervalul dintre mese.
Eu sunt moarta de somn...la ora 2 a cazut marco din patul nostru....la ora 4 ma mulgeam ca-mi pocnea sanul...la 7 s-a trezit edi la papa. Dupa i l-am plasat sotului ca sa mai dorm eu, asa ca si el e varza de somn.

Patricia! Multa sananate si fericire alaturi de familia frumoasa pe care o ai!
Meleea m-am uitat si eu la centrul asta. Eu asta il vroiam, sotul cel de la FP. Ghinion ca nici asta nu e pe stoc, ca l-as comanda urgent, nu as mai astepta pana peste cateva sapt. asa m-am saturat...dar nu e nici pe site-ul mama din America si probabil din cauza asta nu l-au trimis nici la astia care-l vand.
sau asta imi place mult:
http://www. toyz. ro/centre-activitate-locuri-de-joaca-bebelusi/tiny-love/centru-de-activitate-insula-maimutelor/
l-am trecut cu spatiu, ca sa nu fie reclama. asta e pe stoc, nu stiu ce sa fac.
Badurox foarte frumoase pozele d ela botez. sala e minunat aranjata, de efect penele alea.
Alina nu stiu ce sa-i iau lui Edi. si noi avem multe jucarii de bebelushi de la Marco...ceva trebuie sa-i luam...au aparut mai multe jucarii in lb. romana de la Fisher-price. avem catelul vorbitor, dar mai sunt inca cateva. poate una dintr-aia...nu stiu inca.
Marco i-a ales ceva jucarii de la 18 luni, caci ii plac lui: o corabie, cu animale, gen arca lui Noe si ceva parcare cu masinutze...dar e inca mic de ele.
Si eu as vrea sa-l costumez de Craciun. am vazut pe site-uri mai ales pe cel de la mothercare...sunt mortale...
Blanca la multi ani fericiti tatalui tau. sper ca v-ati distrat ieri.
Flosideea of...te cred ca e dureros...are dintisorii si te musca. Eu sar cand ma musca Edi si numai cu gingiile...nu vreau sa stiu cum e cu dintisorii. clar ii bag mameloanele de silicon atunci. noroc ca le mai accepta.
Intru si eu sa-l votez pe pitic, dar poti pune si aici linkul. l-a mai pus cineva de la alt subiect.
Monica sanatate zmeuricii, iar mamei tale ii tinem pumnii sa treaca cu bine peste operatie.

gata, vad ca nu mai sta, incepe sa planga. Tot i-am prelungit masa cu 30 min., e ceva.
revin dupa....

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput