**Zmeurici de iulie-august 2009 (11)**
Raspunsuri - Pagina 9
inutsa spune:
emanouela sa vezi ca dupa ce aterizati in Romania alta "veselie": trebuie sa completezi obligatoriu nush ce formular cu privire la starea ta de sanatate si nush ce panarama de genul asta. Sotul se intorcea din Danemarca,unde e mai frig, si era imbracat in pulover. Era sfarsitul lui august. Aia de pe aeroportul romanesc imediat l-au luat la puricat: va este frig, de ce aveti pulover pe dvs?
El nu a vrut sa completeze formularul respectiv si vamesii nu il lasau sa intre in tara ![]()
giova asa e , au starnit panica!
vally la noi nu a dat rezultat! Ori nu am facut eu cum trebuia, nu stiu. Il astept pe sot cu prunele uscate! Parturi trage la greuceanu si... atat
Gloria ta are doar 2 zile, mai asteapta. Am mai citit azi si am vazut ca poate sa faca si o singura data pe sapt kk un sugar. Deci si eu mai am rabdare, daca trece de 7 zile-mergem la medic
monica sanatate la mami tau!
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
buburuza1979 spune:
flosideea da-ne si noua link sa va votam 
gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
ungaras spune:
buna seara zmeurici! Am tot citit, nu am scapat un rand dar nu avem timp de scris.
Azi am fost la munca toti trei toata ziua. A fost cumintica draga de ea.Nororc ca avem parcul in fata atelierului si de cate ori punea buza ca ar vrea sa bazaie fuga in parc pana adormea. Asa de la 10 la 17. acum am pus-o in scoica sus pe masa in sufragerie ca nu am cum sa o potolesc. Aerobic. Maine pleca sotul in tara si noi amandoua o sa stam la magazin toata ziua. Sunt terminata; sotul la fel, suntem atata de obositi si stresati ca nici nu mai vorbim. doar bebeluta ce ne face sa mai zambim. De mancat ce sa zic, am ajuns la pizza, paste, paste, pizza etc. Noaptea sunt asa de zombi ca imi e frica sa merg la toaleta sa nu cad pe scari. Asa ca tin pana dimineata.
Zmeurica se trezeste o singura data pe noapte la 4 dar apoi cu greu adoarme. Nu vede si ea ca e intuneric si cand e intuneric oamenii dorm, nu rad si povestesc. Cam asta e cu noi. E sanatoasa, arata bine, acum papa cam 130-150ml si creste.
toate zmeuricile, revin curand
Cornelia spune:
Buna fetele!
Nu am timp de nimic de cand am inceput serviciul.
Am citit doar ultimele mesaje.
Monica, multa sanatate mamei tale!
Eu sunt cam speriata cu gripa asta. Daca pana ieri era departe, azi nu mai e. O colega e internata cu baietelul si sotul in spital si o alta cunostinta e tot in spital, venita de la "celebrul" hotel din Sinaia. Noua ne-au luat masti si dezinfectant. Lucram cu navigatori si se pare ca suntem expusi
.
pony spune:
Giova, l-am controlat pe Raducu:nu-i creste nici un dintisor.El a fost mai tot timpul racit, si din aceasta cauza a mancat mai putin.Acum nu mai e racit, din contra este foarte vioi.Refuza pur si simplu mancarea.Am citii pe net si mi-a incoltit in minte o idee:Daca copilul a facut anorexie?Exista si asa ceva:anorexia la bebelusi.Citind despre ea, se potriveste cu comportamentul bebicului.Nu reusesc sa-i dau sa pape decat noaptea in somn 
flosideea spune:
buburuza am nevoie de adresa de mail pt a trimite link`ul.da`mi un pm,eventual.
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
flosideea spune:
inutsa eu am aceeasi problema cu Denis cam de 2 luni,daca nu si mai bine....a incetat dintr`o data sa faca kk si facea parturi ziceai ca are o mitraliera la fundulet.partea proasta era ca il si durea fiecare partulet in parte,asa ca`ti poti imagina prin ce`am trecut.a inceput sa faca asa de cand,la recomandarea medicului,am inceput sa`i dau Debridad.Treceau 5-6 zile si el tot ce facea era un part cu kk,atat.cam in a 7`a zi facea kk de umplea 2 pampersi.Daca copilul e alimentat la san nu se considera constipat pana la 10 zile,dar eu cam in a 7`a,daca nu facea singur,ii dadeam supozitor cu glicerina.Acum am imediat 2 saptamani de cand nu`i mai dau Debridad.Am hotarat asta fiind dispusa sa incerc orice.Parturi face la fel ca inainte,dar nu mai dor!kk....la fel de rar deocamdata.Dar eu zic ca ne indreptam spre bine pt ca el luni a facut kk si ieri deja mi`a facut un partulet cu kk,pe care inainte il facea cam in a 4`a sau a 5`a zi.termometru n`a dat rezultate la noi.Mai exista si supozitoare cu chimen care din "fericire" doar in Germania se gasesc care sunt extraordinare pt colici,dar cautand si eu despre problema asta am descoperit ca a ajutat multi bebei sa faca kk zilnic si sa scape de parturi.Deci daca ai pe cineva acolo,eu zic sa le incerci.Sunt cam 10 euro/cutia....eu astept acum sa`mi vina.Iti voi spune atunci daca sunt bune,daca mai ai rabdare.
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
pooh spune:
Flosideea,baga linkul pe mailul comun sa-l vatam pe bb

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
liluc spune:
Salutam toate mamicile si zmeuricile!
Noi nu prea reusim sa scriem si din lipsa de timp si din lipsa de net dar cum prindem cate putim din fiecare va citim cu placere.
Si eu deocamdata alaptez exclusiv dar la fel ca alte zmeurici se agita si se lupta la san. Avem la 2 luni jumatate 5 kg (am iesit din spital cu 2.750 kg), mie mi se pare cam putin dar doctorita nu a zis nimic de greutate pana acum.
Ce voiam sa intreb, vad ca mai multe zmeurici fac rar kk, a mea inca face de 5-6 ori pe zi, e normal? Nu trebuia ca dupa un timp sa i se mai reduca nr de kk pe zi?
fericita de
Cleo Marie
meleea spune:
Giova, uite centrul asta e super daca ar fi sa il mai iau odata pe asta l-as lua Gymini® TOTAL PLAYGROUND#8482; -- Kick & Play#8482; de la tiny love este http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=46&state=toyTypeId=1@elementId=0@ageId=0#ageTips sper sa nu fie reclama
http://picasaweb.google.ro/meleea9