Fulgusori (153) Felicitari Ali,Monis,Laura,Ancutza

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Ramona C sigur ai sa te descurci in viata de mamica... cat despre secretii... poate e un curent... si nu ai observat... Era un link pe prima pagina despre igiena ochilor... sau deja l-ai studiat?

La momentul respectiv l-am studiat, dar crezi ca am mai retinut ceva in afara ca se sterg din ext spre int si de fiecare data cu alta compresa??? Si uitasem unde e linkul ala salvat. Nu e de gluma cu memoria mea....ma jenez sa o mai numesc si memorie . merci

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

HAI ANDRUTZA

HAI TINONINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Citat:

Ramona C sigur ai sa te descurci in viata de mamica... cat despre secretii... poate e un curent... si nu ai observat... Era un link pe prima pagina despre igiena ochilor... sau deja l-ai studiat?

La momentul respectiv l-am studiat, dar crezi ca am mai retinut ceva in afara ca se sterg din ext spre int si de fiecare data cu alta compresa??? Si uitasem unde e linkul ala salvat. Nu e de gluma cu memoria mea....ma jenez sa o mai numesc si memorie . merci

Ramona,

Sa stii ca am mai auzit despre povestea cu lapticul... ca ar curata cel mai bine... dar nu stiu ce sa spun sincer... Bafta sa dai repede de capatul problemei cu bine

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Felicitari Ancutza!!!Bun Venit pe lume frumoasa Sabina!!!Sa fii sanatoasa,necolicioasa si sa ai numai zile frumoase si senine!!!

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Citat:

Ramona,

sa vezi cat o sa te tina treaba asta cu memoria....eu am avut goluri de memorie aproape pana cand Mario a facut 1 an...daca inainte se minunau aia la servici ca nu imi notez nimic, acum in schimb daca ceva scapa nenotat pai atunci e bun uitat in proportie de 50%...deci se poate si mai rau de atat

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Dupa cum v-am promis, gasiti www.flickr.com/photos/15923681@N07/4072988330/in/photostream/" target="_blank">aici poze cu Eric, sau "Eghi" dupa cum ii spune Mario.
In rest noi suntem bine, Mario s-a adaptat neasteptat de bine, chiar il pupa pe Eghi destul des si vrea sa il stranga in brate, il mai mangaie pe fata dupa cum spune el, dar de fapt il cam zgaltaie, dar tare a bucura pentru ca isi arata sentimentele fata de fratiorul lui. Dcaa iese afara isi i-a la revedere in primul rand de la Eghi, apoi ramas restul persoanelor si la fel face cand vine acasa, intreaba de cel mic apoi fiind interesat de restul persoanelor. Saptamana trecuta mi-am gasit si bona, care o sa inceapa de saptamana viitoare. Este o doamna de la Vidrele si tare sper sa nu dau gres cu ea...pare o femeie simpla si nu are deloc fitze si pretentii de Bucuresti. In plus mi-am rezolvat si problema femeii de curatenie.
In rest sunt putin suparata ca nu am scapat de lohii pana acum si inca sangerez destul de abundent si cu multe cheaguri asa ca maine o sa bag o vizita la doctor....tare sper sa nu ajung la chiuretaj.... Sper sa nu ma fi bucurat degeaba ca mi-a dat drumul din spital la 2 zile de la nastere...
'Cand o sa ma linistesc putin o sa scriu pevestea nasterii lui bebe Eghi si toate peripetiile prin care am trecut cu alaptarea lui. Merit o floare, ca tare eroina am fost: cu o tzitzii cu canale infundate cu toate orele mele de muls, compresele mele fierbinti si reci, dusuri fierbinti, masaje, asta pentru ca domnul Eghi era prea lenes sa suga, iar mie mi-a facut figuri pompa de muls, etc.......efectiv am ajuns la doctor cu inceput de infectie, cu un san beton din care aproape nu mai reuseam sa scot lapte iar doctoritza mi-a dat mai multe variante, iar cea la care a insistat a fost sa preseze sanul si poate atunci tasneste laptele, stiind ca nu vreau sa ablactez si sa i-au antibiotic....cred ca operatiunea a fost una dintre cele mai dureroase din viata mea, apoi am mai primit o injectie si am fost indemnata sa folosesc pompa de muls la greu cu Eric pus la san cat mai infometat si in cele din urma am rezolvat problema, dar m-am ales cu 1/2 de san invinetit si ingrozitor de dureros. In disperarea mea de cauza am condus singura la spital, fiindu-mi efectiv frica sa i-au un taxi care sa ma zdrangane si sa ma doara operatia

Pentru cele care se pricep poate ma ajutati si pe mine: eu am fost in CIC pana la 15.08.2009, iar apoi am reluat activitatea la firma, apoi pe 20.10.2009 am nascut dar din pacate mi-am luat concediu postnatal incepand cu 01.11.2009, deoarece m-am dus la medic mai tarziu, adica azi si mi-a spus ca deja a depus la casa de asig situatia lunii oct. Daca imi bag un concediu de odihna in perioada 20.10-31.10 este vreo problema pentru ca sa imi i-au CIC-ul?

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

a nascut Ancutza??

FELICITARI ANCUTZA !
REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC PT SABINA !

35+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Cuscre, nu era cumva din exterior spre interior?

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Curatarea se face din coltul interior catre cel exterior.

35+ Chiara Ada

krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Mai fetelor, am o mare problema. SUnt vesnic nesatula. Mananc acum si peste maxim 2 ore ma apuca iar foamea. E drept ca nici nu pot manca prea mult la o masa si cam mananc zorele, cam fara carne. Si voi sunteti ca mine sau chiar sunt cea mai nemancat din toata odiseea?

Off, credeam ca sunt singura si chiar imi era jena sa mai zic...eu pap intr-unaaaa!! Orisice! De la napolitane, seminte, merdenele, mancarica, oriceee! Noroc ca mai am putin ca ajungeam de nu incapeam pe usa Cu toate ca vb prostii, in greutate nu am mai luat de vreo saptamana!
Oricum, nu esti singura care papa des!

Felicitari Ancutza, sa-ti traiasca Sabinuta!

36+ cu Natalia Maria AMR 1 saptamana sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

BUN VENIT PE LUME CELOR MAI PROASPETI FULGUSORI:

SABINA IOANA

AMALIA GABRIELA

MIHAI

IULIAN

Iar mamicilor: Anucutza, Laura, Ali si Monis, multa sanatate, laptic mult si refacere cat mai rapida!

Ramo, imi pare rau ca nu stiu ce sa-ti spun despre ochisorul bebelui. Sper sa gasesti cea mai buna metoda de a-l ingriji, si sa-i treaca rapid.

Mai fetelor, nu stiu ce a patit bebe al meu, dar seara imi invarte burta ca la malaxor. Aseara ne-am si speriat cu sotul, ca efectiv se misca foarte tare, de am crezut ca va iesi prin piele. Pana acum a fost cu capul in jos, iar piciorusele erau in partea dreapta. Le simteam si le vedeam zilnic, iar tati le pupa cu foc Azi dimineata insa, cum dormeam pe partea stanga, simt niste miscari pe sub mine. De la sariturile si tumbele de aseara, azi am observat ca piciorusele sunt in partea stanga. Efectiv s-a intors cu totul Oare se poate sa isi fi schimbat si pozitia capului, nu doar a picioarelor? Sper ca nu-mi face surprize pe ultima suta de metri, ca il mananc cu curucel cu tot

Am vazut ca scriau fetele despre "cantina saracilor" din unele spitale Sigur imi va aduce sotul mancare de acasa. Asa a facut si anul trecut dupa avort. Numai ca atunci am mancat pizza
Acum as vrea sa ii las o lista cu "meniuri" posibile. Ei, nu chiar meniuri, dar sa stie cam cu ce sa vina, sa nu stau atunci sa ma tot gandesc si sa ma enervez ca nu stiu nici eu ce vreau, iar el nici atat...

Din experienta, sau din ce ati mai citit, putem oare intocmi o scurta listuta cu mancaruri usoare, care se pot aduce la spital, care sunt absolut necesare pentru refacerea rapida a mamei si of course...sporirea productiei de laptic

Incep eu, desi nu prea am "inspiratiune" la ora asta:

- 2/3 iaurturi
- carne de pui fiarta (la rotisor o fi buna/permisa? ca e mai usor sa cumpere asa un pui gata, decat sa se apuce de bucatarit )
- fructe proaspete (citrice am inteles ca nu e voie. raman bananele si merele?)
-fructe uscate (noua ne plac foarte mult mixurile acelea -pungute de fructe uscate cu alune)
- apa plata este buna in loc de sucuri naturale? Eu beau foarte multa apa plata, dar sucuri...oricat de naturale ar zice ca sunt, tot mi se par pline de chimicale...

Si...cam atat a reusit acum neuronul meu obosit sa stoarca...
Daca mai aveti ceva idei, le astept cu mare interes

37+

Mergi la inceput