Fulgusori (153) Felicitari Ali,Monis,Laura,Ancutza

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

FELICITARI ANCUTZA!!!
BINE AI VENIT PE LUME SABINA!!!

Lili 38 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Shtephytza..ia salveaza-ma si pe mine, pls.... Cu ce sa-l mai sterg la ochisorul ala ca imi pare asa rau de el cand vad ca aproape nici nu-l mai deschide, de mi se rupe sufletul. L-am sters pana acum cu ser fiziologic si azi am luat fiole din alea de apa/ser "isophy", dar parca degeaba. Dr de familie care e si pediatra a zis sa-i pun laptic din san in ochisori ca asta curata cel mai bine. ACum intreb si eu, lapticul ala nu mai rau infecteaza ce e deja acolo???
Musai tre sa-mi gasesc un pediatru la privat sa merg acolo, ca asta de familie nu-mi place deloc.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Imi pare rau ca te confrunti cu asta,probabil nu e nimic serios.Parca sunt normale ceva secretii la inceput.
Nu stiu mai mult decat sters ochisorul dintr-o singura miscare de la exterior spre interior cu compresa sterila cu ser fiziologic.Dupa fiecare stergere se schimba compresa.Am auzit si eu de lapte dar nu as face asta eu personal.Si in nici un caz nu as pune nici ceaiuri,mai ales de musetel.Unguentele ar trebui recomandate doar de un medic ,dar e posibil sa nu fie nevoie de asa ceva.
Imi pare rau ca nu te-am lamurit.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Citat:

Shtephytza..ia salveaza-ma si pe mine, pls.... Cu ce sa-l mai sterg la ochisorul ala ca imi pare asa rau de el cand vad ca aproape nici nu-l mai deschide, de mi se rupe sufletul. L-am sters pana acum cu ser fiziologic si azi am luat fiole din alea de apa/ser "isophy", dar parca degeaba. Dr de familie care e si pediatra a zis sa-i pun laptic din san in ochisori ca asta curata cel mai bine. ACum intreb si eu, lapticul ala nu mai rau infecteaza ce e deja acolo???
Musai tre sa-mi gasesc un pediatru la privat sa merg acolo, ca asta de familie nu-mi place deloc.

Ramona,

Imi pare rau ca te confrunti cu asta,probabil nu e nimic serios.Parca sunt normale ceva secretii la inceput.
Nu stiu mai mult decat sters ochisorul dintr-o singura miscare de la exterior spre interior cu compresa sterila cu ser fiziologic.Dupa fiecare stergere se schimba compresa.Am auzit si eu de lapte dar nu as face asta eu personal.Si in nici un caz nu as pune nici ceaiuri,mai ales de musetel.Unguentele ar trebui recomandate doar de un medic ,dar e posibil sa nu fie nevoie de asa ceva.
Imi pare rau ca nu te-am lamurit.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+

laptele rezolva, garantat, eu am incercat...ochiul stiu ca se sterge dinspre unga conjuctivala catre exterior, dar o sa verific exact si revin miane cu raspunsul...am primit un ghid de ingrijire al copilului la externare si stiu ca spuneau ceva de cum se sterge ochiul dar acum nu imi amintesc exact pe unde l-am pus

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

LAS CATEVA AGITATE PENTRU MAINE, CACI O SA LIPSESC DE ACASA TOATA ZIUA, SI SPER SA VIN CU VESTI BUNE DE LA DR

HAI ANDRUTZA!!! NASTERE USOARA!!!
HAI TINONINO!!! ASTERE USOARA!!!

NOAPTE BUNA BURTICI, MAMICI SI PITICI!

Lili 38 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Stiam eu ca am uitat ceva:

HAI TINONINO!

HAI, ANDRUTZA!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Va spun si eu noapte buna .

Las agitatele in functiune pt Tinonino si Andrutza

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Bine ai venit Sabina Ioana!!! Felicitari Ancutza!!!
Eu ma retrag la nani.. Noapte buna!!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
Is si un pic ingrijorata ca are ceva secretii purulente la ochiul stang si e si un pic unmflat si abia reusesc sa-l sterg. Nu stiu de ce e asa la ochisor, ca nu a avut nimic pana alaltaieri si chiar ma laudam ca e asa curatel, fara nici o secretie . Oare ce greseala am facut?

Ramo, iti copiez ce am salvat de la mamicile de sept - oct, poate te ajuta:

"noi am avut probleme cu ochisorii..am adus-o din spital cu scurgeri la ochiul drept, dar dupa 5 zile de tratament ne-a trecut la dreptul si s-a mutat scurgerea la stangul... . A vazut-o un amic oftalmolog si mi-a recomandat netacin (netamicina) de la Sifi, un antibiotic care are efect doar local si nu are asa multe efecte secundare. Si asta in cura de 7 zile cu pauza 7 pina trece de tot. A functionat...Plus curatare cu ser fiziologic cat de des".

Curatarea se face din coltul interior catre cel exterior.

35+ Chiara Ada

Andre draga si saru'mana. Salvat cu pixul in agenda, ca nu mai tine asa.

Ramona,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

capitolul 154

Mergi la inceput