Fulgusori (153) Felicitari Ali,Monis,Laura,Ancutza
Raspunsuri - Pagina 18
crissa13 spune:
Felicitari Ancutza, La multi ani bebe, bun venit pe lume!!!
Chiar ma gandeam ca azi au fost doar 3 nasteri si cand colo mai era un fulgusor!!
33+ 
krelia spune:

Felicitari Ancutza!!

Sa-ti traiasca fetita si sa creasca mare si sanatoasa!

krelia
38+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
Lalu_79 spune:
Felicitari Ancutza, sa-ti traiasca printesa!!!!!

Niiiiinge, niiiiinge!!!!!Ramonika, Stephy, multumim pt vestile la cald
.
Ionela, si eu mai sun la dr maine sa-mi confirme ca e ok sa ne vedem joi.E in fiecare dimineata in spital si de obicei nu sunt probleme. Eu merg intotdeauna la ecograf, acolo o astept
.Poate ne nimerim, cine stie
.
37+ 
Andrecluj spune:
Woooooooooooow, a nins si la Ancutza ! Felicitari mamico!!!Sa-ti traiasca printesica! 

35+
Chiara Ada
RamonaCopot spune:
Ioii...ce ninsoare fu azi pe aici si eu nici macar buna ziua nu apucai da dau 

. Multa sanatate fulgusorilor nostri si refacere rapida mamiclior frumoase si curajoase.
Abia am apucat acum sa trimit si eu sms de felicitari la Lauriciu si mi-a trimis sms inapoi in car zice:" pup toate fetele"!
Lui Dominic i-a cazut buricul in seara aceasta inainte de baita
, asadar e baiat mare de acum! Azi am apucat si am depus actele pentru trusou si alocatie si prima aceea si 2 ore cat am lipsit de acasa mi s-au parut o eternitate. Maine pleaca mama acasa asa ca, de maine incepe adevarata viata de mamica pt mine, fara nici un fel de ajutor. Sper sa ma descurc
. Is si un pic ingrijorata ca are ceva secretii purulente la ochiul stang si e si un pic unmflat si abia reusesc sa-l sterg. Nu stiu de ce e asa la ochisor, ca nu a avut nimic pana alaltaieri si chiar ma laudam ca e asa curatel, fara nici o secretie 

. Oare ce greseala am facut?
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
ionelamaria spune:
Ramona C sigur ai sa te descurci in viata de mamica... cat despre secretii... poate e un curent... si nu ai observat... Era un link pe prima pagina despre igiena ochilor... sau deja l-ai studiat?
Lalu Pai daca aflam amandoua maine... ne putem gasi intentionat daca mergem amandoua dimineata. Eu merg la eco in ambulator ca au unul nou acolo chiar la doctorita mea... dar ne gasim
35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
DianeAli spune:
La Cluj ninge si la propriu in momentul asta!!!
Ancutza felicitari!!! sa-ti traiasca bijuteria scumpa!multa sanatate si recuperare rapida!!! 

34+
Lorin Edward
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopotIs si un pic ingrijorata ca are ceva secretii purulente la ochiul stang si e si un pic unmflat si abia reusesc sa-l sterg. Nu stiu de ce e asa la ochisor, ca nu a avut nimic pana alaltaieri si chiar ma laudam ca e asa curatel, fara nici o secretie ![]() ![]() . Oare ce greseala am facut? |

35+
Chiara Ada
andrutza spune:
FELICITARI, ANCUTZA, SA FITI SANATOASE SI FRUMOASE AMANDOUA, SA TE REFACI REPEDE REPEDE SI SA AI MULT LAPTIC LA COPIL !!!
Ma bag si eu la somn, am facut un dusulet mai lung si m-a apucat o slabiciune dup-aia... nu mai puteam sta in picioare, abia dupa vreo jumatate de ora mi-am mai revenit... Or fi emotii, o fi normal, nu stiu, sper sa nu mai patesc.
Vad ca sunt multe nasteri induse saptamana asta, sa dea D-zeu sa fie totul bine si cum va doriti la toate !!!
Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si
38+ Daniel Stefan
RamonaCopot spune:
Shtephytza..ia salveaza-ma si pe mine, pls.... Cu ce sa-l mai sterg la ochisorul ala ca imi pare asa rau de el cand vad ca aproape nici nu-l mai deschide, de mi se rupe sufletul. L-am sters pana acum cu ser fiziologic si azi am luat fiole din alea de apa/ser "isophy", dar parca degeaba. Dr de familie care e si pediatra a zis sa-i pun laptic din san in ochisori ca asta curata cel mai bine. ACum intreb si eu, lapticul ala nu mai rau infecteaza ce e deja acolo???
Musai tre sa-mi gasesc un pediatru la privat sa merg acolo, ca asta de familie nu-mi place deloc.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI