Fulgusori (153) Felicitari Ali,Monis,Laura,Ancutza

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Gata cu calculatorul pe azi, dar inainte de a-l inchide trimit si eu un set de pentru fetle care se pregatesc de nastere maine si poimaine.

Andrutza

Tinonino

Coquelicot

Zodie de foc

Flavours

Sper ca nu am uitat pe nimeni

O seara frumoasa!

Maria 34+ cu Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

daca pana acum m-am laudat cu "sarcina mea fara probleme" se pare ca incep si eu sa le aflu.... mi se umfla picioarele.... Si, din cauza de paranoia, nici nu incerc ceiutul pt gravi zilele astea... pana nu ajung la medic la eco ( joi sau vineri) sa stiu ca e suficient lichid si totul e ok... ca ceiutul acela e usor diuretic si mi-e teama sa nu fac prostii. am si o scurgere putin mai lichida... dar nu constanta... si desi eu cred ca e cea fireasca in sarcina... stiu ca iau cam in usor lucrurile si mi-e teama sa nu fie lichid ( sunt convinsa ca sunt sanse mici sa fie lichid fiindca nu tine nici de pozitia in care stau... nici de miscari... ) apoi ma dor si pe mine incheieturile degetelor... tot mai tare... dimineata. Abia astept sa ajung la medic... sa-mi spuna ca e ok... si sa revin la starea mea normala...
Bebita al meu ... care e maaare... deja imi da impresia ca impinge cu manutele in oasele bazinului sa-si faca loc

Na ca m-am plans si eu ( de fapt... ati mai vazut plangeri legate de lipsa de sot.... dar cred ca nici nu le mai luati in seama pe alea.... sau cel putin sper)

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina
Doar o problema care m-a terminat... are cordonul in jurul gatului.

Care sunteti deja la sarcina 2, 3, sau poate sunteti in aceeasi situatie, puteti sa imi dati niste informatii... se poate naste totusi natural?

Nu te nelinisti. Se poate ca la urmatoarea eco , bebe sa nu mai aiba esarfa in jurul gatului. Se roteste prin burtica si atunci isi pune si isi da la o parte cordonul. Practic pana la nastere are timp sa il puna si sa il dea laoparte de nenumarate ori. In momentul nasterii, cand iese capsorul, dr verifica daca are cordonul in jurul gatului. Daca asta este cazul,ii taie cordonul inainte sa iasa total. Nu te mai nelinisti pt ca nu ai nici un motiv. Chiar nu este o problema. Ar fi fost poate o problema daca avea dubla circulara sau tripla circulara. In aceste cazuri se ajungea la cezariana.

33+ moi si Cezara Maria
AMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

hop si eu la chef!!!!

hai Tinonino! Hai Andrutza!

34+ Lorin Edward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

apropo de oxitocina... asta se secreta si in timpul orgasmului, deci sa dam la o parte gelul de dus ca nu vreau sa nasc pana joi.
si uite-o si pe Roisin Murphy care a pus oxitocina in versuri
http://www.youtube.com/watch?v=VlFjf1pWk2c

39 sapt Tudor

AMR 2 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Multumesc mult... asadar bebele e bine in rest.
2kg +/- 286g
Placenta inserata posterior, grupa 1, maturitate gr 1, lichid in cantitate normala, orificiu cervical inchis,
cordon ombilical trivascular cu insertie centrala si imagine circulara pericervicala.

DPN s-a schimbat in 26 dec, de la 31 dec.

Cam atat.

PUP

32+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Fetele eu ma retrag la somnic acum.Va tin la curent.

Multa bafta si nasteri usoare viitoarelor mamici.

Cand venim acasa,ne "vedem" negresit

Va pup pe toate

: 39+Radu Stefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

daca pana acum m-am laudat cu "sarcina mea fara probleme" se pare ca incep si eu sa le aflu.... mi se umfla picioarele.... Si, din cauza de paranoia, nici nu incerc ceiutul pt gravi zilele astea... pana nu ajung la medic la eco ( joi sau vineri) sa stiu ca e suficient lichid si totul e ok... ca ceiutul acela e usor diuretic si mi-e teama sa nu fac prostii. am si o scurgere putin mai lichida... dar nu constanta... si desi eu cred ca e cea fireasca in sarcina... stiu ca iau cam in usor lucrurile si mi-e teama sa nu fie lichid ( sunt convinsa ca sunt sanse mici sa fie lichid fiindca nu tine nici de pozitia in care stau... nici de miscari... ) apoi ma dor si pe mine incheieturile degetelor... tot mai tare... dimineata. Abia astept sa ajung la medic... sa-mi spuna ca e ok... si sa revin la starea mea normala...
Bebita al meu ... care e maaare... deja imi da impresia ca impinge cu manutele in oasele bazinului sa-si faca loc

Na ca m-am plans si eu ( de fapt... ati mai vazut plangeri legate de lipsa de sot.... dar cred ca nici nu le mai luati in seama pe alea.... sau cel putin sper)

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Ionela, tot ce ai povestit imi e cunoscut, nu cred ca sunt probleme , incearca sa nu te stresezi prea tare pe tema asta. Si apoi, pana joi sau vineri mai e putin....si eu trebuie sa ajung joi dimineata la maternitate, abia astept . Tu mergi la cabinet sau tot la maternitate? Poate ne intalnim pe-acolo .

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, am vorbit cu laurairina. sa vedem ce am retinut din ce mi-a spus:
- i-a facut rahianestezie, deci a vazut cand au scos-o pe matza
- a avut un moment de slabiciune dupa ce i-a scos copilul, i-a scazut tensiunea la 7 cu 4, insa au redresat-o medicii rapid, i-au pus oxigen.
- matza are par negru-negru, cica nu seamana nici cu ea, nici cu tac-su, nici macar cu vecinul.... insa toata lumea ii va zice ca se va blonzi mai incolo.
- ei nu i s-a parut prea grea operatia in sine (sper ca n-a zis-o doar sa ma incurajeze ), cel mai neplacut moment fiind pt. ea introducerea sondei urinare, cu care tre sa stea pana maine parca.
- Amalia nu sta cu ea, acolo in spital copiii stau separat, mamele tre sa mearga la ei, ea crede ca maine va reusi sa o viziteze.
- sotul a reusit sa intre in spital (desi e carantina), cu cate o spaguta pe ici-colo
- inca nu are lapte, n-a sesizat nici o schimbare la nivelul sanilor, a auzit de la alte mame din spital ca dureaza 2-3 zile la cezariana pana iti vine laptele. se gandea sa nu se obisnuiasca fetita cu biberonul, sa refuze ulterior sanul. insa se pare ca nu prea are de ales.

cam asta in mare despre ea.

acum, cica i-a trimis dimineata mesaj Ancutza - ca se internase in spital cu contractii regulate la 5 minute. de atunci nu mai stie ce s-a intamplat. stie cineva ceva noutati? a vorbit careva cu ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lalu, in maternitate, la ambulatoriu de fapt... dar inca nu stiu sigur daca joi sau vineri... sau ora... abia maine o sun sa+mi spuna cand are timp(pe DR)

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput