Fulgusori (153) Felicitari Ali,Monis,Laura,Ancutza
Raspunsuri - Pagina 14
krelia spune:
faptul ca nu e obligatoriu si ca nu se face fara accept...asta ma linisteste :I]
mai trebuie sa nu ma mai "ipohondresc" la toate info astea de pe mail....care te ametesc de cap.....ceva cam in genul profetiilor de la mayasi...![]()
si batraioara nu esti, da?
..hai hai...cum sa spui asa ceva?...peste vreo 50 de ani abia sa indraznesti a te gandi ca ai putea fi ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura B krelia, normal ca nu stiu exact cum mai e in Romania, dar pe aici se spune clar ca la copii pana in 6 luni NU se face vaccinul anti H1N1! Eu personal l-am facut saptamana trecuta (pe aici se spune ca femeile gravide in ultimul trimestru sunt mai sensibile la virus, dar eu fiind mai batraioara Nebunia cu gripa porcina si cu vaccinarea e acum peste tot in lume. Din toate partile vin informatii care se bat cap in cap, dar ca regula generala ceea ce circula pe email si comentariile la articole sugereaza teorii conspirationiste, ce se anunta oficial in media si pe siturile ministerelor sau spitalelor au o nota serioasa. Ca sa inchei, din tot ce am citit pana acum, vaccinul NU E OBLIGATORIU si NU SE FACE FARA ACCEPT. Laura "At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve |
krelia
38+ si printesu' mic, Rares-Mihai
shtephy spune:
| citat din mesajul lui Andre_lina Salutare fetelor, Vin la voi cu rezulatele de la ecografia de azi... Totul e ok, bebe e mareeee, are 2 kg, si cica mai ia vreo 1,5... e intors cu capul in jos si pe pozitie de start... Doar o problema care m-a terminat... are cordonul in jurul gatului. Care sunteti deja la sarcina 2, 3, sau poate sunteti in aceeasi situatie, puteti sa imi dati niste informatii... se poate naste totusi natural? Dr meu vine abia sapt viitoare in tzara si am nevoie de alte pareri. Multumesc! 32+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze Haine pui poze burtica |
In primul rand felicitari pentru rezultatele bune,in al doilea rand relax ,pana nasti isi poate pune si da jos cordonul de zeci de ori.In timpul nasterii nu este absolut nici o problema,uite bebe de Monis care a nascut ieri avea circulara si a fost totul absolut ok.
Medicul stie ce are de facut in cazul in care in timpul nasterii e prea strans sau prea scurt.Nu este un motiv de cezariana,stai linistita.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
35+
Lidia74 spune:
Fetili va trimit un link unde gasiti semnificatia numelui.Poate va ajuta sa va hotarati daca nu ati ales inca numele pt bebe.
www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=44880&forum=8&16" target="_blank">http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=44880&forum=8&16

ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui Andre_lina Salutare fetelor, Vin la voi cu rezulatele de la ecografia de azi... Totul e ok, bebe e mareeee, are 2 kg, si cica mai ia vreo 1,5... e intors cu capul in jos si pe pozitie de start... Doar o problema care m-a terminat... are cordonul in jurul gatului. Care sunteti deja la sarcina 2, 3, sau poate sunteti in aceeasi situatie, puteti sa imi dati niste informatii... se poate naste totusi natural? Dr meu vine abia sapt viitoare in tzara si am nevoie de alte pareri. Multumesc! 32+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze Haine pui poze burtica |
Puiu... ca e mare nu te speria.... al meu avea 2500 la 32...
35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
mariaandreai spune:
| citat din mesajul lui alinuta2u Acum vin si eu cu o rugaminte,poate imi puteti spune ce prespupune provocarea nasterii si dc exista posibilitatea ca bebe sa nu raspunda la asta, adik sa nu nasti! Medicum meu mp-a exasperat cu tot felu de motive, numai ca sa fac cezariana desi eu nu sunt deacord, mi-se par de-a dreptu puerile motivele! Cel mai important fiind ca am depasit termenu! (am avut DPN pe 30 oct) ![]() |
Buna Alina,
Chiar ne gandeam la tine, daca nu cumva ai nascut. Inducerea se face cu oxitocina si se poate sa nu prinda. Eu stiu 2 astfel de cazuri in care nu a functionat si s-a ajuns la cezariana (cumnata si o prietena), dar merita incercat. Eu nu stiu sa aiba efecte adverse. Oxitocina este oricum hormonul pe care il secreta corpul nostru in momentul in care se declanseaza nasterea in mod natural. Oricum, mai poti si astepta. Se poate astepta 2 saptamani peste termen daca placenta si lichidul sunt OK, fara nici un risc.
si sa ne anunti cand se intampla ceva.Maria
34+ cu
Mirunahttp://bd.lilypie.com/dYPop3.png
Ramonika spune:
of, ne baga astia in sperieti cu gripa lor...

parca nu vrea fiecare sa se protejeze, insa uneori tine si de soarta, nu numai de protectie. bine macar ca stau acasa, insa sotul tot tre sa iasa.
Flavours spune:
hehe,da... poate vezi ca doar eu ma afrodisiesc de la gelul de dus. :P
la pregatire, cel mai greu imi va fi sa nu beau apa atatea ore... eu beau cam 4-5 litri pe zi...
sonda o urasc din start... dar cica nu se scapa la cezariana de sonda... eu as vrea sa fac pisu pe mine decat sa am apoi probleme de la ea...
39 sapt 
Tudor
AMR 2 zile!!!
Andre_lina spune:
Multumesc mult! m-ati linistit! Sa dea Dumnezeu sa fie cumintel acolo si sa vina pe care naturala ca il mananc!![]()
![]()
Va pup si nastere usoara fetelor care vin la rand!
32+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
krelia spune:
hm, dankutza...cred ca de aia spunea Flavours
....oricum, cred ca de a 2a zi o scoate, pt ca daca te obliga sa te ridici..doar n-oi umbla cu sonda dupa tine....pe post de perfuzie 
dienutz, nu te gandi la lucruri urate...lasa infectiile in pace...ca n-o sa fie cazul la noi, da?![]()
krelia
38+ si printesu' mic, Rares-Mihai